Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūnas vyro akimis?

QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 14, 20:53)
Kokios yra optines apgaules kai esi nuoga?

O liemenuka naudoju tik pakietinta, bet be pagalveliu/silikono, kad nesudaryciau visiskai klaidingo ispudzio, maza kas biggrin.gif

Tikiu, kad yra vyru, kuriems nerupi. Bet is kur zinoti, kad prie taves kabinasi butent toks? Cia tokia problema, kad tik per save reikia perlipti, turbut sunkiausia bus pirmus kartus doh.gif

P.S. Nepykit, teks keliauti per temas ir zinutes rinkti... Bet simtas! Tai kol iveiksiu doh.gif

na, likit su liemenele tada iki galo biggrin.gif

Arba velniop, spjaut ir viskas, nu kas atsitiks, jei nepatiks maza krutine??? Nu kas??? Pasakys kazka chamiskai? Is anksto turekit paruosus kazka atsaut ir tiek smile.gif Manau, kad vyrai irgi kompleksuoja del kai kuriu dalyku biggrin.gif Tai ka, dabar vienas kompleksuoja, kitas irgi... doh.gif

Ne visose temose zinutes skaiciuojasi. Tikrai zinau, kad bendraminciuose nesiskaiciuoja. Gal dar kitur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 08 14, 20:44)
Na, tada naudok visas moteriskas gudrybes, optines apgaules  mirksiukas.gif
Siaip, ne visiems, patikekt tie papai rupi smile.gif

Reikia surinkt kazkiek zinuciu, tada administratorei rasyti ir suteiks slaptazodi. Gal.  bigsmile.gif Zinuciu ar ne 100 reikia? gal kas tiklsiau zino.

Šimtą. Gal pasakytum, ką ten žadi veikt su tokia problemine krūtine?
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 08 14, 21:59)
na, likit su liemenele tada iki galo  biggrin.gif

Arba velniop, spjaut ir viskas, nu kas atsitiks, jei nepatiks maza krutine??? Nu kas??? Pasakys kazka chamiskai? Is anksto turekit paruosus kazka atsaut ir tiek  smile.gif Manau, kad vyrai irgi kompleksuoja del kai kuriu dalyku  biggrin.gif Tai ka, dabar vienas kompleksuoja, kitas irgi...  doh.gif

Ne visose temose zinutes skaiciuojasi. Tikrai zinau, kad bendraminciuose nesiskaiciuoja. Gal dar kitur g.gif

Velniai nemate to dydzio, A dar nelabai ir baisu biggrin.gif Bet kaip susigrazinti stangruma, o tai dabar tokia suvytusi... As zinau, kad nera taip baisu kaip as cia vaizduoju, bet man tragiska ji biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Febra @ 2011 08 14, 22:19)
Šimtą. Gal pasakytum, ką ten žadi veikt su tokia problemine krūtine?

O ten visos su tobulom krutinem renkasi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 14, 21:42)
Velniai nemate to dydzio, A dar nelabai ir baisu biggrin.gif Bet kaip susigrazinti stangruma, o tai dabar tokia suvytusi... As zinau, kad nera taip baisu kaip as cia vaizduoju, bet man tragiska ji biggrin.gif
Papildyta:

Tikrai, kad tragiška. Galit pasiguosti tik tuo, kad D dydis taip suvytęs mataruotų tarp kelių sėdint. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 14, 21:37)
Kai nera ant ko, tai tikrai minksciau nebus.

Skaiciau apie krutines vyru skyrelyje... Na ir ka, buvau teisi, daugumai ten rupi kokie tie papai biggrin.gif Ech, naivios tos moterys, kurios mano, kad vyrams visiskai vienodai rodo kokius papus grabalioja...

P.S. Noriu i miegamaji, kaip ten patekti?  g.gif

Sakot naivios moterys...

O as manau kvailos yra tos, kurios renkasi vyrus, kurie mato vien moters prekine isore. Jei vadovautis jusu logika, kokio velnio moterys gimdo vaikus, gadina figuras? Kodel vyrai palieka papingas grazuoles ir veda moterytes kurios gimdo jiem vaikus?

Manau, kiekvienas zmogus pasirenka tai ko jam reikia. Man visa gyvenima buvo svarbus zmogaus vidus, o jei dar plius aki traukianti, pamaloninanti isore, visai puiku. Bet tikrai, nesiskirciau su vyru jei jis turetu pilvuka, ar prapliktu, neduok dieve suazalotu ji avarijoje, butu randuotas. Nes as myliu ji visa, neretusuota jo versija. Uzbegant uz akiu, tik nenuvertinkite vyru.

Anot jusu logikos, mane vyras turetu palikti, nes esu nepilnos komplektacijos, bet jis anaiptol, kaip vista pereksle sokineja apie mane, jau kelis desimtmecius kas ketvirti priemena, o kartais ir pats registruoja, tam kad apsilankyciau, pas gydytoja.

O esme vis del to yra ne papuose, ju didyje, formoje, o zmogaus-moters mastysenoje, kuri atsispindi elgsenoje. Savimi pasitikinti, nekompleksuojanti, seksuali, mylinti save moteris, zinanti savo verte, visada tarauke ir trauks vyrus.

O situcija su papais ir jos sureiksminimas man primena.

Eina gatve moteris ir dangsto rankinuku suplysusia kojine. Siaip, normalus zmones nekreiptu demesio i kojines defekta, o jei ir pamatys, supras, nesuteiks tam daug reiksmes. O istiesu tik dangstymas rankinuku daugiau atkreipia zmoniu demesi, ne i suplysusi kojine, nes zmogus elgiasi ne naturaliai.
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 14, 21:42)
Papildyta:

Dar ir kokiom. doh.gif Taigi papai moters vizitinė kortelė mirksiukas.gif ) miegamajame.
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 14, 22:42)

Ten buvau, ir maciau. Ten renkasi zmones verti grieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 08 14, 21:50)
Ten buvau, ir maciau. Ten renkasi zmones verti grieko  ax.gif

Nesuplyšusiomis kojinemis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 08 14, 22:52)
Nesuplyšusiomis kojinemis? biggrin.gif

Suplysusios kojines aistrai netrukdo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 08 14, 22:48)

Moonte, as nekalbu apie vyra "gyvenimui" - viskas gerai su tais trukumais tuomet. As kalbu apie aistringas naktis su nepazistamuoju, kai zmogaus tikrai nepazinsi per pora minuciu smile.gif Asmeniskai manau, kad tai du skirtingi atvejai - kokio zmogaus ieskai gyvenimui ir kokio siaip linksmybems. Siuo metu taip ir ketinu gyventi, o kai noresis pastovumo, tai susirasiu toki, kuriam mano krutine maziausiai rupes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 08 14, 21:55)
Suplysusios kojines aistrai netrukdo  blush2.gif

Ana kvaile gatvej to nežinojo. doh.gif
Atsakyti
O ka jus galvojate, kad meiluzis su padidinimo stiklu apziurines jusu, ar kitos moters krutine? Moteryje yra daug graziu dalyku, kurie gali buti alternatyva. Vienos grazios kurtys, kotos grazios kojos, plaukai, liemuo, rankos, kaklas.

Ismokite pateikti savo pliusus ir neafisuoti minusus. Va kai dangstai, slepiesi, komleksuoji butinai atkreipi demesi i tai.

Siaip, nesuprantu, kodel reikia pergyventi del zmogaus, kuris tavo gyvenime bus epizodiskai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugpjūčio 2011 - 22:03