Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

Nescia budama nevairavau, nes buvo kazkoks baimes jausmas atsirades..
Na o jei moteris gerai jauciasi, tai nematau nieko blogo tame..
Atsakyti
galima butu paklaust - nescia parduotuveje - ar saugu? nestumas gi ne liga.
Atsakyti
O as atgaivint bandau vilti islaikyt vairavimo egza.Siandien vaziavau su instruktorium po puses metu pertraukos blush2.gif Nu ir visai nieko.Ir pilvukas netrukgde,bent jau man ax.gif ,nezinau kaip instruktoriui.
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2007 04 26, 16:21)
O as atgaivint bandau vilti islaikyt vairavimo egza.Siandien vaziavau su instruktorium po puses metu pertraukos blush2.gif Nu ir visai nieko.Ir pilvukas netrukgde,bent jau man ax.gif ,nezinau kaip instruktoriui.

lotuliukas.gif na nžn kuria vieta ,jam jis gali trukdyt.... biggrin.gif o jei rimtai,tai nemanau,kad trukdyt galėtu,tik šiaip įdomu ką galvoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksėja: 28 balandžio 2007 - 22:34
Na, man gimdyt ant dienų, bet važinėjuosi. Mūsų mašina didelė, erdvi viduje, aukštai sėdi, tai liuks thumbup.gif tik teko pora kartų apturėti nemalonių situacijų, ne dėl savo kaltės, tai daugiau streso unsure.gif

O dėl trukdymo, tai pvz., su tėvų mašina sudėtinga važiuoti, nes į sėdynę "įkrentu" ir laaabai nepatogu schmoll.gif
Atsakyti
Vazinejau iki pat paskutines dienos ax.gif
Atsakyti
O "nėščia už vairo" šitame skyrely aktualesnė už tarkim "vairavimo mokyklos ir instruktoriai" (kuri jau skaičiuoja kelintą temą), kad ji prikabinta prie svarbių, o "mokyklos" ne? mastau.gif Čia klausimas moderatorei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 13 gegužės 2007 - 14:19
QUOTE(sima77 @ 2007 04 30, 16:58)
Vazinejau iki pat paskutines dienos ax.gif
drinks_cheers.gif Aš irgi vairavau iki paskutinės savaitės smile.gif
Atsakyti
Budama 12 savaiciu nescia sudauziau savo masina, ir ne tik savo... baisiausia buvo, kad draudimas buvo jau pasibaiges pries diena. O sudauziau, nes skraidziau po debesiais, buvau laiminga, kad laukiuosi... nuo to laiko prie vairo prisedau tik kai pagimdziau kudiki ir praejo menuo. Nebuciau sedusi, jei nekraustytumemes uz miesto, ten tikrai be masinos neissiversi. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ar teko laikyti egzamina jau su pilvūzu išsipūtusiu?Kaip instruktorius reagavo ( gal sakau atlaidžiau blush2.gif ) kaip pačios jautetės
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Vairuoju trys metukai jau bus smile.gif <be teisiu aisku nes niekaip neprisiruosiu y Regitra nueiti,....bijau doh.gif >

Vairuoju ir 7-tame menesy nestumas ir nieko baisaus tame nematau,nes su masina man geraiu nes ten kur mikriukai ir autobusai man bloga pasidaro. Tik wa ta policija prie manes vis kimba kai prie sviesaforo sustoju o jie salia ir rodo dirza detis,o as y pilva rodau,tai paskui jau sako nesidek. Ir tep jau trecia karta..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 06 02, 16:02)
Sveikutes smile.gif

Vairuoju trys metukai jau bus smile.gif <be teisiu aisku nes niekaip neprisiruosiu y Regitra nueiti,....bijau doh.gif  >

Vairuoju ir 7-tame menesy nestumas ir nieko baisaus tame nematau,nes su masina man geraiu nes ten kur mikriukai ir autobusai man bloga pasidaro. Tik wa ta policija prie manes vis kimba kai prie sviesaforo sustoju o jie salia ir rodo dirza detis,o as y pilva rodau,tai paskui jau sako nesidek. Ir tep jau trecia karta..... ax.gif

ir nebijai be teisių važinėti?ir dar nėsčia? blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
Nemanau kad tai yra gerai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nu bet čia tik tavo reikalas 4u.gif
Atsakyti