Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

Labutis smile.gif As esu visom keturiom uz vairavima laukiantis smile.gif O kas del pavoju, tai ir autobusu vaziuojant gali patekti i avarija. Mikrike su pilvu tai net sunku butu prasibraut iki galines sedynes,o mikriuku vairuotojai nelabai laukia kol tu isitaisysi smile.gif Tik durims trinktelejus jau ir vaziuoja,taip kad pilvuka apsitrankyt daugiau sansu nei ramiai savo automobiliu vaziuojant. As pati vairavau iki paskutines dienos,ir ne karto nesuabejojau,kad cia man kazkas pavojingo gali buti smile.gif
Atsakyti
As irgi tik UZ.
Su manim tokia istorija isejo :vairavau vos ne iki paskutines nestumo dienos.Deja,likus savaitei iki gimdymo masina teko atiduoti i remonta.Gimdymas planuotas,todel sutarta diena issiruosiau i gimdmo namus.Jauciausi gerai,todel greituske issikviesti nekilo ranka .Ka gi,varom su vyru i autobusu stotele (veiksmas Vilniuje).Rytas,mikruske susistabdyt nera sansu,visos pilnos.O pakliuti reikia i stoti (VGN gimdziau).Sulaukiam autobuso ,vietos jame tik stovimos likusios.O vaziuoti gal kokiu 20-30 minuciu.Taip ir atstovejau visa kelia su didziausiu pilvu ir maisu rankoje.IR NE VIENAS JAUNUOLIS NEATSISTOJO,ir neuzleido man vietos.Tada ir nutariau,kad geriausia,jei pilvas netrukdo,vairuoti tiek,kiek sveikata leidzia.
Tai tikrai ne daugiau pavojinga,nei pilname zmoniu autobuse stovet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuculis: 10 vasario 2007 - 18:50
Sveikutės, aš irgi vairavau nuo pirmos nėštumo dienos iki paskutinės per abu nėštumus, važiuodavau ir i tolimesnes keliones biggrin.gif
Troleibuse ar autobuse gali būti dar pavojingiau važiuoti nei mašinoje, o užsidaryti namuose ir saugotis kaip kad kiaušini turėtum.... taip, kad aš už vairavima biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi vairavau nuo pirmos nėštumo dienos, bet likus 2 sav. iki gimdymo padariau avariją smile.gif. vyras į kurį atsitrenkiau, labai išsigando, bet mano lėliukui nieko nenutiko, jis išbuvo iki galo pilvelyje 4u.gif . nors jau nuo 6 nėštumo mėnesio mano uošviai labai pyko, kad važinėjau, o aš dažnai važiuodavau iš kauno į vilnių ir atgal (pas tėvus) ax.gif , bet į nieką nekreipiau dėmesio tongue.gif . ir dabar taip pat elgčiausi ax.gif .
Atsakyti
Tik uz vaziavima savo automobiliu smile.gif Geriausias dalykas, nes keliones autobusais, troleibusais mieste ypac karsta vasaros diena, tai kazkoks kosmaras doh.gif O jei tenka is miesto i miesta vaziuoti tuose tvankiuose tarpmiestiniuose autobusuose, tai baisiau negu baisu... Pati vairavau nuo pirmos iki paskutines dienos ir pavojaus tikrai nei daugiau, nei maziau negu vairuojant nesilaukiant.
Atsakyti
Labai padrąsino Jūsų pasisakymai. Aš planuoju trečią vaikelį, todėl ir užsiregistravau į kursus, galvoju, kad sunku bus su trim vaikais be mašinos ir vairuotojo smile.gif
Tik vis galvodavau, gal spėsiu baigti, kol pastosiu, o dabar tada nieko nelauksiu nestuke.gif
Atsakyti
Vairavau iki paskutiniu gal 2 savaičiu iki gimdymo,po to jau vyras nebeleido vis bijojo,kad gimdyt prie vairo nepradečiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2007 02 16, 17:14)
Sveikutės, aš irgi vairavau nuo pirmos nėštumo dienos iki paskutinės per abu nėštumus, važiuodavau ir i tolimesnes keliones  biggrin.gif
Troleibuse ar autobuse gali būti dar pavojingiau važiuoti nei mašinoje, o užsidaryti namuose ir saugotis kaip kad kiaušini turėtum.... taip, kad aš už vairavima biggrin.gif

drinks_cheers.gif as taip pat nuo pirmos iki paskutines dienos vairo isikibus laikiaus mirksiukas.gif
Atsakyti
važinėjau nuo pirmos iki paskutinės nestuke.gif dienos thumbup.gif ir netgi gimdyti irgi pati už vairo tongue.gif
Atsakyti
O aš, nors ir užkietėjus vairuotoja, labai mėgstanti vairavimą ir be jo neįsivaizduojanti gyvenimo, tačiau turėjau įvykį prieš porą mėn., nėštumas buvo 4-5mėn, važiavau gatve ir iš priešingos juostos tiesiai į mano (vairuotojos) dureles lėkė mašina, gerai, kad baigės viskas laimingai, bet streso nemažai apturėjau doh.gif Be to, augant pilvukui, labai pradėjo tempti nuo kirkšnies iki pilvo, dažnai minant sankabą.
Tai dabar, iki gimdymo likus 2 mėn. kažkaip atsisakiau vairavimo ir tik būtinais atvejais sėdu už vairo smile.gif
Atsakyti
Gavau teisias budama 5 menesiu nescia smile.gif Vairavau iki pat galo nestumo, vos pati i ligonine nenuvaziavau, kai saremiai prasidejo biggrin.gif Laukiuosi antro ir be mashiniuko neisivaizduoju savo dienos, tuo labiau, kad gyvename JAV. Atstumai cia didesni smile.gif
Atsakyti
O as mokinausi vaiuoti paskutiniais menesiais nestumo, issilaikiau egzamina vairavimo 9 nestumo menesi biggrin.gif Ir man pilvas visai netrukde, gal labiau egzaminuotojui, nes net perbalo kai pamate su kuo reiks vaziuot lotuliukas.gif
Atsakyti