Labutis
As esu visom keturiom uz vairavima laukiantis
O kas del pavoju, tai ir autobusu vaziuojant gali patekti i avarija. Mikrike su pilvu tai net sunku butu prasibraut iki galines sedynes,o mikriuku vairuotojai nelabai laukia kol tu isitaisysi
Tik durims trinktelejus jau ir vaziuoja,taip kad pilvuka apsitrankyt daugiau sansu nei ramiai savo automobiliu vaziuojant. As pati vairavau iki paskutines dienos,ir ne karto nesuabejojau,kad cia man kazkas pavojingo gali buti
As irgi tik UZ.
Su manim tokia istorija isejo :vairavau vos ne iki paskutines nestumo dienos.Deja,likus savaitei iki gimdymo masina teko atiduoti i remonta.Gimdymas planuotas,todel sutarta diena issiruosiau i gimdmo namus.Jauciausi gerai,todel greituske issikviesti nekilo ranka .Ka gi,varom su vyru i autobusu stotele (veiksmas Vilniuje).Rytas,mikruske susistabdyt nera sansu,visos pilnos.O pakliuti reikia i stoti (VGN gimdziau).Sulaukiam autobuso ,vietos jame tik stovimos likusios.O vaziuoti gal kokiu 20-30 minuciu.Taip ir atstovejau visa kelia su didziausiu pilvu ir maisu rankoje.IR NE VIENAS JAUNUOLIS NEATSISTOJO,ir neuzleido man vietos.Tada ir nutariau,kad geriausia,jei pilvas netrukdo,vairuoti tiek,kiek sveikata leidzia.
Tai tikrai ne daugiau pavojinga,nei pilname zmoniu autobuse stovet.
Su manim tokia istorija isejo :vairavau vos ne iki paskutines nestumo dienos.Deja,likus savaitei iki gimdymo masina teko atiduoti i remonta.Gimdymas planuotas,todel sutarta diena issiruosiau i gimdmo namus.Jauciausi gerai,todel greituske issikviesti nekilo ranka .Ka gi,varom su vyru i autobusu stotele (veiksmas Vilniuje).Rytas,mikruske susistabdyt nera sansu,visos pilnos.O pakliuti reikia i stoti (VGN gimdziau).Sulaukiam autobuso ,vietos jame tik stovimos likusios.O vaziuoti gal kokiu 20-30 minuciu.Taip ir atstovejau visa kelia su didziausiu pilvu ir maisu rankoje.IR NE VIENAS JAUNUOLIS NEATSISTOJO,ir neuzleido man vietos.Tada ir nutariau,kad geriausia,jei pilvas netrukdo,vairuoti tiek,kiek sveikata leidzia.
Tai tikrai ne daugiau pavojinga,nei pilname zmoniu autobuse stovet.
Sveikutės, aš irgi vairavau nuo pirmos nėštumo dienos iki paskutinės per abu nėštumus, važiuodavau ir i tolimesnes keliones
Troleibuse ar autobuse gali būti dar pavojingiau važiuoti nei mašinoje, o užsidaryti namuose ir saugotis kaip kad kiaušini turėtum.... taip, kad aš už vairavima
Troleibuse ar autobuse gali būti dar pavojingiau važiuoti nei mašinoje, o užsidaryti namuose ir saugotis kaip kad kiaušini turėtum.... taip, kad aš už vairavima
Aš irgi vairavau nuo pirmos nėštumo dienos, bet likus 2 sav. iki gimdymo padariau avariją
. vyras į kurį atsitrenkiau, labai išsigando, bet mano lėliukui nieko nenutiko, jis išbuvo iki galo pilvelyje
. nors jau nuo 6 nėštumo mėnesio mano uošviai labai pyko, kad važinėjau, o aš dažnai važiuodavau iš kauno į vilnių ir atgal (pas tėvus)
, bet į nieką nekreipiau dėmesio
. ir dabar taip pat elgčiausi
.
Tik uz vaziavima savo automobiliu
Geriausias dalykas, nes keliones autobusais, troleibusais mieste ypac karsta vasaros diena, tai kazkoks kosmaras
O jei tenka is miesto i miesta vaziuoti tuose tvankiuose tarpmiestiniuose autobusuose, tai baisiau negu baisu... Pati vairavau nuo pirmos iki paskutines dienos ir pavojaus tikrai nei daugiau, nei maziau negu vairuojant nesilaukiant.
Vairavau iki paskutiniu gal 2 savaičiu iki gimdymo,po to jau vyras nebeleido vis bijojo,kad gimdyt prie vairo nepradečiau
QUOTE(daivaV @ 2007 02 16, 17:14)
Sveikutės, aš irgi vairavau nuo pirmos nėštumo dienos iki paskutinės per abu nėštumus, važiuodavau ir i tolimesnes keliones
važinėjau nuo pirmos iki paskutinės
dienos
ir netgi gimdyti irgi pati už vairo
O aš, nors ir užkietėjus vairuotoja, labai mėgstanti vairavimą ir be jo neįsivaizduojanti gyvenimo, tačiau turėjau įvykį prieš porą mėn., nėštumas buvo 4-5mėn, važiavau gatve ir iš priešingos juostos tiesiai į mano (vairuotojos) dureles lėkė mašina, gerai, kad baigės viskas laimingai, bet streso nemažai apturėjau
Be to, augant pilvukui, labai pradėjo tempti nuo kirkšnies iki pilvo, dažnai minant sankabą.
Tai dabar, iki gimdymo likus 2 mėn. kažkaip atsisakiau vairavimo ir tik būtinais atvejais sėdu už vairo
Tai dabar, iki gimdymo likus 2 mėn. kažkaip atsisakiau vairavimo ir tik būtinais atvejais sėdu už vairo
O as mokinausi vaiuoti paskutiniais menesiais nestumo, issilaikiau egzamina vairavimo 9 nestumo menesi
Ir man pilvas visai netrukde, gal labiau egzaminuotojui, nes net perbalo kai pamate su kuo reiks vaziuot