Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

Pirma nestuma vairavau,bet ne taip daznai,nes neturejau savo auto,tai daugiau vazinejau autobusais,ir niekas niekada neduodavo atsisesti,ir zvilgsniu begalybe,o dabar kai vel esu nestuke.gif ,tai vairuoju nuo pradzios nestumo iki dabar,ir niekas manes neprivers vaziuoti autobusu,na ne bent isskirtinis atvejis g.gif ,
Atsakyti
Tiek su pirmu, tiek su antru pati uz vairo sedejau iki pat gimdymo.. Manau tikrai, bent man buvo, vairuot paciai, nei vaziuot pergrustuose mikriukuose ar autobusuose.. karta teko vaziuot, tai kai stabde vairuotojas, o as stovejau nes perpildytas mikrius buvo, tai ciut neislekiau su visu pilvu per langa..
jei trumpai, as tik uz vairavima paciai.. nors juk visos jauciam ir darom kaip mums saugiau ir geriau , ir tai sprendziam tik mes pacios ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikiuos bent vienai nestuke.gif mamytei bus naudingas šis bukletas:

http://www.thinkroad...ts/pdf/0604.pdf

Saugokit save ax.gif
Atsakyti
as ir pirma ir antra nestuma vairavau iki galo. Nesuprantu kodel butu negalima, nebent labai prastai jautiesi. Man netgi saugiau atrodo, negu su visuomeniniu transportu
Atsakyti
vazinejau iki pat gimdymo, ir man tai buvo bene vienintelis likes normalus judejimo budas, nes didelis pilvas sunkiai leido vaikscioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetikas @ 2007 03 18, 17:09)
O as mokinausi vaiuoti paskutiniais menesiais nestumo, issilaikiau egzamina vairavimo 9 nestumo menesi  biggrin.gif  Ir man pilvas visai netrukde, gal labiau egzaminuotojui, nes net perbalo kai pamate su kuo reiks vaziuot  lotuliukas.gif

Čia tai bent lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2007 04 01, 16:43)
Čia tai bent lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir - ??? Ar lengviau buvo laikyti ar sunkiau? Ar tas pats, kaip manai?
Atsakyti
Mano nuomone vaziuoti pilnam prigrustam autobuse tikrai nesaugaiu,kai betkas gali tave uzspaust ar atsitrenkt, nei automobilyje uz vairo! schmoll.gif As visa niestuma pravairavau ir buvau tuo patenkinta. good.gif Nors aisku susilaukdavau daugybes klausimu ir nuostabu, kaip as taip galiu. fool.gif Nors mano atsakymas visad budavo, kuo as saugesne sededama keleivio sedynej, jei jau trenksis tai ir ten bus ne ka saugiau biggrin.gif Jei jau pati bijai, tai aisku geriau nereikia, bet jei jauties gerai, tai pilvas vairavimui netrugdo assa.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai negaliu nevairuoti, nes gyvenu beveik už miesto -Tarandėje, o visi reikaliukai tai mieste blush2.gif ibe to ir Maximos nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
nuo pilvo formos priklauso ar patogu su dirzu wink.gif pvz man spausdavo dirzas...
Atsakyti
Jei nestumas nekomplikuotas, tai tikrai jokiu problemu del vairavimo neturetu buti. Zinoma, F1 lenktynese dalyvauti nereiketu.... first.gif
Atsakyti
aS KAI BUVAU nestuke.gif ,visada uzsisekdavau dirza,bet pakeliui nusiimdavau,nes man spausdavo,ir kaskart vis ji tampiau,ir tai man trukde vairuoti ax.gif
Atsakyti