Aš taip pat vairuoju kas dieną, tik viena problema- kadangi dar iki dekretinių šiek tiek liko, o į darbą per kamsčius 1 val., tiek pat iš darbo, tai važiuojant piko metu 1-2 bėgiu ir pastoviai sankabą minant, ar savijautai tai neatsiliepia? man tai prasideda skausmai pilvo apačioj.... nežinau, kaip čia bus toliau...
aš nėščia nevairavau, ir net priekyje nesėdėjau, kažkaip baisu atrodė, dabar turiu savo mašiną, ir nežinau kaip daryčiau, kogero vairuočiau, nes reikia.
nu nežinau, važiavau iki paskutinės dienos, tik į ligoninę nuvežė
, manau, kad saugumas priklauso nuo to kaip važiuoji
, jei jau abejoji tai nesėsk už vairo, o kad ko neatsitiks niekada negali būti tikras
, už kitą garantuoti negaliu, tik už save, kažkiek aišku galima kito veiksmus nuspėti, bet visko būna....
vieną kart už vairo žiaurūs skausmai prasidėjo, tai raitydamasi grįžau
, sakiau, kad nevažiuosiu po to , bet važiavau, nes be auto negaliu

vieną kart už vairo žiaurūs skausmai prasidėjo, tai raitydamasi grįžau

Aš irgi važinėjau iki paskutinės dienos gimdymo. Tiesiog man labai patinka vairuoti ir jaučiuosi saugiau, kai pati vairuoju, nei kai kiti, tada, ypač priekyje sėdint, tik stabdžio pedalo ir beieškai.

Su pirmu vaikeliu nėščia važinėjau ir dabar esu
6 mėn. ir toliau važinėju. mano gydytoja sako o kaip stori vyrai važinėja už vairo taip ir nėščios moterys, kodėl negali važiuoti. O dėl saugumo
kaip čia pasakius,saugoti smūgios į pilvą, bet tai tikimybė maža, juk už vairo mes ypatingai atsargios
nors

jei
jauciasi gerai ir nelaksto kaip pakvaisus tai kodel gi ne
juk nestumas tai neliga, kodel turetu trukdyt gyvent visaverti gyvenima
nors turbut automatas sioj situacijoj butu didelis privalumas

Aš nėščia būdama nevairavau, bet vistiek į avariją teko pakliūti......
Taip ,kad saugotis reikia, nors nežinai, kas tavęs laukia......
Taip ,kad saugotis reikia, nors nežinai, kas tavęs laukia......
Aš vairavau per abu neštumus iki paskutinių dienų
Didelių atstumų nevažiuodavau,tik vietoj.Aišku greitį ribojau ir važinėdavau tvarkingai,nelaksčiau.Nors ir su vaikais kai važiuoju tai visada normaliai,na o kai viena,tai mėgstu ir greičiau važinėti 
O dėl nelaimingų atsitikimų,tai manau,kas lemta tas ir įvyks.Nuo likimo nepabėgsim nei vienas

O dėl nelaimingų atsitikimų,tai manau,kas lemta tas ir įvyks.Nuo likimo nepabėgsim nei vienas

Iki gimdymo man liko apie 14 dienu, nors nuojauta sako, kad realiai kita savaite jau susitiksiu su mazyliu
Bet be automobilio negaleciau - as labai pailsiu uz vairo ir man butu daug didesnis stresas vaziuot kazkokiu mikroautobusu ar kitu viesuoju transportu. Tiesa, paskutines dvi savaites vaziuoju tik kai labai reik - i klinika, i nesciuju mankstas, nes kazkaip siaip norisi labiau namuose pasibut
Tiesa, gyvenam miesto pakrasty, apie 13 km nuo centro, tad be automobiliuko butu labai sunku... Kol nebuvau isejusi i dekreta, vairavau kasdien ir ne tik i darba - ir i Vilniu kelis kartus teko nuvykt...
Tiesa, apsikeiciau su vyru automobiliukais - jam palikau savo mechanine, nes tikrai kamsciuose spaudyt snakaba pasidare sunkoka, o pasiemiau is jo automata, nors jis ir gerokai didesnis, bet pilvas nekieteja, tad jauciuosi saugiau
O nuo nelaimiu nepabegsim - jei lemta, tai ir namie sedint kokia spinta ant galvos gali nuvirst

Tiesa, apsikeiciau su vyru automobiliukais - jam palikau savo mechanine, nes tikrai kamsciuose spaudyt snakaba pasidare sunkoka, o pasiemiau is jo automata, nors jis ir gerokai didesnis, bet pilvas nekieteja, tad jauciuosi saugiau

O nuo nelaimiu nepabegsim - jei lemta, tai ir namie sedint kokia spinta ant galvos gali nuvirst

as dar vairuoju ir tikrai nesiruosiu atsisakyti vairavimo
nors paskutiniu metu vis reciau tenka atsisesti uz vairo

vairavau iki paskutines dienos, nors pilvas buvo kaip statine
visgi 21 kg priaugta
tiesiog turejau manija nescia budama vairuoti kuo daugiau.... uztat sunus nuo keliu menesiu jau burzge imituodamas masinas.... ir pirmas zodis buvo masina
net Kaledi Senio praso tik masinu
su niekuo daugiau nezaidzia

Man iki gimdymo liko apie porą savaičių (nors, jaučiu, kad greičiau pamatysiu savo sparduliuką), bet auto vairuoju
Jei kur važiuojam su vyru, tai vairuoja jis, bet jei aš sugalvoju kur nors nuvažiuoti, tai sėdu už vairo ir važiuoju
Pvz, nors darželis netoli, bet vaiką važiuoju pasiimti, pėškom neinu
Sunku man dabar vaikščiot - pilvas didelis
Beto, už vairo jaučiuosi kaip žuvis vandeny