Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

Vairavau iki pat gimdymo ir pati su savo automobiliu nuvaziavau gimdyti, nes vyro tuo metu nebuvo ax.gif
Atsakyti
vairavau ir as visa nestuma, tik jau paskutini menesi sunku buvo nes pilvukas maise 4u.gif
Atsakyti
Manau daug saugiau vaziuoti paciai su masina nei su visuomeniniu transportu.
pati vairavau kol sveikata leido ax.gif
Atsakyti
Su pirmu nestumu vairavau iki paskutines dienos, dar ir paskutine diena namo grizau gana velai. O taip pat kai buvo 6 men tai buvau patekus i avarija, ivairavo man i "sikna" doh.gif bet viskas laimingai thumb_yello.gif o per si nestuma taip pat vairuoju, nes man atrodo saugiau nei su mikriukais kokias vazinet.
Atsakyti
QUOTE(super blondine @ 2009 11 05, 14:06)
Vairavau iki pat gimdymo ir pati su savo automobiliu nuvaziavau gimdyti, nes vyro tuo metu nebuvo  ax.gif

drinks_cheers.gif as ir pati vaziavau gimdyt, vyras po darbo tik atvaziavo ax.gif
Atsakyti
O as budama nescia mokiausi vairuoti ir paskutini nestumo menesi issilaukiau teises smile.gif Ta dienos ryta, kai gimdziau, buvau nuvaziavus pasiimti teises smile.gif Mano instruktorius juokavo: Issilaikysi teises ir vairuosi vezimeli smile.gif Nors ir buvo tokiu, kurie kreivai ziurejo, kad nestumo metu mokausi vairuoti. Bet jeigu savijauta gera ir noras didelis, tai kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
Vairavau visa nestuma, tik visi klausinedavo, kaip dar telpu prie vairo? :ax:Ir paskutine diena pries gimdyma, teko daug pavazineti blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi vairavau nuo iki. Ir kitaip neįsivaizduoju, nes viešuoju transportu važiuoti, tai nepakeliami kvapai, tai nepatogu, tai laukti reikia. O su mašina, tai nuo durų iki durų
Atsakyti
As irgi vairavau iki paskutines valandos praktiskai, nes nesitikejau kad ta diena teks gimdyti, bet ko tik nebuna gyvenime...
Atsakyti
Ir aš vairavau visą nėštumą, ir netgi gimdyti nuvairavau pati doh.gif , nes aišku negalvojau, kad jau gimdau lotuliukas.gif Ir į avariją buvau papuolus, įvažiavo man į užpakalį, bet nieko, viskas laimingai, tas mažytis stresas nepakenkė. Pritariu daugumos nuomonei, kad vairuoti pačiai vistiek saugiau nei važiuoti visuomeniniu transportu, šalti gatvėje kol jo sulauksi doh.gif Dabar vėl laukiuosi ir vėl vairuoju 4u.gif
Atsakyti
Nu, man kazkaip jau baisu dabar paskutinemis savaitemis vairuoti . Bet vakar kai isedau i mikroautobusa doh.gif , tai pagalvojau, kad jau saugiau butu paciai vairuoti. unsure.gif
Atsakyti
Aš vairavau per visus nėštumus. Su pirmu iš viso blush2.gif Tik paskutinėmis savaitėmis jau vyras vežiodavo, kartais brolis ar mama, taksi. Mikriukais nevažiavau, ten dar pavojingiau negu pačiai vairuoti...
Atsakyti