vairavau ir as visa nestuma, tik jau paskutini menesi sunku buvo nes pilvukas maise

Manau daug saugiau vaziuoti paciai su masina nei su visuomeniniu transportu.
pati vairavau kol sveikata leido
pati vairavau kol sveikata leido

Su pirmu nestumu vairavau iki paskutines dienos, dar ir paskutine diena namo grizau gana velai. O taip pat kai buvo 6 men tai buvau patekus i avarija, ivairavo man i "sikna"
bet viskas laimingai
o per si nestuma taip pat vairuoju, nes man atrodo saugiau nei su mikriukais kokias vazinet.

QUOTE(super blondine @ 2009 11 05, 14:06)
Vairavau iki pat gimdymo ir pati su savo automobiliu nuvaziavau gimdyti, nes vyro tuo metu nebuvo 

O as budama nescia mokiausi vairuoti ir paskutini nestumo menesi issilaukiau teises
Ta dienos ryta, kai gimdziau, buvau nuvaziavus pasiimti teises
Mano instruktorius juokavo: Issilaikysi teises ir vairuosi vezimeli
Nors ir buvo tokiu, kurie kreivai ziurejo, kad nestumo metu mokausi vairuoti. Bet jeigu savijauta gera ir noras didelis, tai kodel gi ne

Vairavau visa nestuma, tik visi klausinedavo, kaip dar telpu prie vairo? :ax:Ir paskutine diena pries gimdyma, teko daug pavazineti

Aš irgi vairavau nuo iki. Ir kitaip neįsivaizduoju, nes viešuoju transportu važiuoti, tai nepakeliami kvapai, tai nepatogu, tai laukti reikia. O su mašina, tai nuo durų iki durų
As irgi vairavau iki paskutines valandos praktiskai, nes nesitikejau kad ta diena teks gimdyti, bet ko tik nebuna gyvenime...
Ir aš vairavau visą nėštumą, ir netgi gimdyti nuvairavau pati
, nes aišku negalvojau, kad jau gimdau
Ir į avariją buvau papuolus, įvažiavo man į užpakalį, bet nieko, viskas laimingai, tas mažytis stresas nepakenkė. Pritariu daugumos nuomonei, kad vairuoti pačiai vistiek saugiau nei važiuoti visuomeniniu transportu, šalti gatvėje kol jo sulauksi
Dabar vėl laukiuosi ir vėl vairuoju

Nu, man kazkaip jau baisu dabar paskutinemis savaitemis vairuoti . Bet vakar kai isedau i mikroautobusa
, tai pagalvojau, kad jau saugiau butu paciai vairuoti.