QUOTE(milabra @ 2006 06 04, 21:44)
Manau kad besilaukiančiai už nuosavo automobilio vairo yra saugiausia. Tik ne visuomeniniame transporte ar ilgose pasivaikščiojimų distancijose
QUOTE(light blue @ 2006 08 30, 19:55)
Pirmais mėnesiais buvau visa labai nestabili, tai ir prie vairo jautėsi. Nustojau vairuoti, kai būdama gal kokiam 3 mėnesį vakare vos nuliovai Audi į rūrą neįvariau

Nepastebėjau, kad ji stoja pėsčiuosius praleisti, tai sustojau per keletą milimetrų nuo prabangios mašinaitės subinaitės

Tas vargšiukas vairuotojas tik pravažiavo perėją ir sustojo kelkraštyje, įsijungė avarinius ir laukė, kol aš nuvažiuosiu. Apsiblioviau tuomet tada, tiek išsigandau. Pagalvojau, kad budrumas tikrai sumažėjęs, jautrumas padidėjęs nieko gero man kelyje nežada. O dar tas miego noras beprotiškas

Vdrug užmigsiu

Tai ir nevažiavau iki kokio 6 mėnesio. Dabar va savo mašiną įsigijau, reikalų n yra ir negaliu visur vyrą siuntinėti kaip pasiuntinuką. Taip kad važinėju ir nieko. Pasikeikiu kaip reikiant ir varau
ne visada tokie dalykai atsitinka jei esi

, juk būna ir kitų priežasčių, kai esi pervargęs ir t.t. nes kitaip atrodytų, kad tik

pridaro visokių nesamonių ir yra kaltos dėl visų avarijų.
Mano uošviai labai kreivai žiūri, kad aš vairuoju

, o dar kažkada ant vyro supyko, kad aš ji po baliaus vezu namo, vakare, nes galiu išsigasti

. juk einat irgi galiu išsigasti. o mano tevai kaip tik sako- nas kas čia tokio. pirmais menesiais kai budavo bloga, tai pats geriausias dalykas, vairuot pačiai, tada nei bloga, langeli prasidarai, jokie kvapai neerzina

. dabar vyrui sakau, kad vairuosiu tol kol tilpsiu, dar pajuokavau, kad ir gimdyt pati nuvažiuosiu.
Meilė laukinė galia. Kai stengiamės ją valdyti, ji mus sunaikina. Kai stengiamės įkalinti, paverčia vergais. Kai mėginame suprasti, supainioja mus ir sutrikdo. Ši galia žemėje yra tam, kad suteiktų mums laimės, kad priartintų mus prie Dievo ir prie mūsų artimo. Bet mylint taip, kaip dabar mylime, kiekvienai ramybės minutei tenka valanda sielvarto. Paulo Coelho