Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

Is vakaro sekmingai vazinejausi, o kitos dienos popiete jau dziaugiausi 2.gif . Paciai patiko vazinetis, baimes nejutau ir t.t. Draugai juokaudavo, kad ir i ligonine pati nuvaziuosiu. Jei butu reikeje, gal ir ... ax.gif . O issigasti, patekti i keblias situacijas galima ir vairuojant kitam. Musu mazajam dabar vaziavimas automobiliu yra viena efektyviausiu nuraminimo ir uzmigdymo priemoniu. Tad visoms vairuojancioms nestuke.gif sekmes keliuose!
Atsakyti
Vazinejau iki paskutines dieneles ax.gif Labai prireike vienos spalvos siulu mano siuvinejimui. Tai brangiajam pasakiau, kad negimdysiu, kol tos spalvos nenusipirksiu. Na o vakare jau brangusis vezhe y ligonine. Jis man tik buvo uzhdrautes vazhiuoti dienomis, kai ishkrisdavo daug sniego, nes keliai tampa nebepravazhiuojami.
Nors atvirai pasakysiu, kai antra karta lauksiuos - pasistengsiu prisest shikine. Nes daba kai pagalvoju, kad galejo man vandenys nubekt kokiam prekybos centre doh.gif Turbut is gedos ir pagimdychiau ten pat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2006 06 04, 21:44)
Manau kad besilaukiančiai už nuosavo automobilio vairo yra saugiausia. Tik ne visuomeniniame transporte ar ilgose pasivaikščiojimų distancijose  schmoll.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(light blue @ 2006 08 30, 19:55)
Pirmais mėnesiais buvau visa labai nestabili, tai ir prie vairo jautėsi. Nustojau vairuoti, kai būdama gal kokiam 3 mėnesį vakare vos nuliovai Audi į rūrą neįvariau  doh.gif Nepastebėjau, kad ji stoja pėsčiuosius praleisti, tai sustojau per keletą milimetrų nuo prabangios mašinaitės subinaitės  doh.gif Tas vargšiukas vairuotojas  tik pravažiavo perėją ir sustojo kelkraštyje, įsijungė avarinius ir laukė, kol aš nuvažiuosiu. Apsiblioviau tuomet tada, tiek išsigandau. Pagalvojau, kad budrumas tikrai sumažėjęs, jautrumas padidėjęs nieko gero man kelyje nežada. O dar tas miego noras beprotiškas  doh.gif Vdrug užmigsiu  blink.gif Tai ir nevažiavau iki kokio 6 mėnesio. Dabar va savo mašiną įsigijau, reikalų n yra ir negaliu visur vyrą siuntinėti kaip pasiuntinuką. Taip kad važinėju ir nieko. Pasikeikiu kaip reikiant ir varau  lotuliukas.gif

ne visada tokie dalykai atsitinka jei esi nestuke.gif , juk būna ir kitų priežasčių, kai esi pervargęs ir t.t. nes kitaip atrodytų, kad tik nestuke.gif pridaro visokių nesamonių ir yra kaltos dėl visų avarijų.

Mano uošviai labai kreivai žiūri, kad aš vairuoju doh.gif , o dar kažkada ant vyro supyko, kad aš ji po baliaus vezu namo, vakare, nes galiu išsigasti doh.gif . juk einat irgi galiu išsigasti. o mano tevai kaip tik sako- nas kas čia tokio. pirmais menesiais kai budavo bloga, tai pats geriausias dalykas, vairuot pačiai, tada nei bloga, langeli prasidarai, jokie kvapai neerzina thumbup.gif . dabar vyrui sakau, kad vairuosiu tol kol tilpsiu, dar pajuokavau, kad ir gimdyt pati nuvažiuosiu.
Atsakyti
pritariu nestumas ne liga, o del saugumo tai ir salia sedint gali daug kas nutikti. nereikia manu perdaug to sureiksminti.
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2006 09 30, 10:38)
Mano uošviai labai kreivai žiūri, kad aš vairuoju  doh.gif , o dar kažkada ant vyro supyko, kad aš ji po baliaus vezu namo, vakare, nes galiu išsigasti doh.gif . juk einat irgi galiu išsigasti.

Va va, cia pacios didziausios nesamones kokias tik gali issigalvoti zmones lotuliukas.gif
Sakyciau gal jie pavydi g.gif, kad siuolaikines nestukes tokios savarankiskos biggrin.gif
O jei rimciau, tai yra tokia posakis, kai buvau nescia visada ja garsiai isdedavau tokiems "patarejams": jei bus lemta, tai lentyna ant galvos uzkris bemiegant tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patieška: 03 lapkričio 2006 - 20:48
QUOTE(muxxe @ 2006 10 06, 10:17)

Va va, cia pacios didziausios nesamones kokias tik gali issigalvoti zmones  lotuliukas.gif
Sakyciau gal jie pavydi  g.gif, kad siuolaikines nestukes tokios savarankiskos  biggrin.gif
O jei rimciau, tai yra tokia posakis, kai buvau nescia visada ja garsiai isdedavau tokiems "patarejams": jei bus lemta, tai lentyna ant galvos uzkris bemiegant  tongue.gif

drinks_cheers.gif Pritariu tau 100 proc.
Atsakyti
As taip pat vairavau iki paskutines dienos thumbup.gif Ir nieko blogo cia nematau mirksiukas.gif
Atsakyti
Man sendien sueina gimdyti terminas, kai ryte nuvaziavau pas savo daktare, ji klause, kas mane atveze. Tai kai pasakiau kad pati, ji nustebo, bet nieko nesake.
Sunku tik pasisukti i sona, pilvukas maiso, o seip tai kaip visada.
Man patinka, kad ir paskutinem dienom galiu savaraankiskai pati vaziuoti ir nereikia prasyti vyro, nuvesk ten, nuvesk sen...
Atsakyti
as irgi pati vairuoju, nors jau 8 men....jauciuos tokia didele, bet kitaip neiseina..mikriukas uzpurto, o dar nuo jo ir paeiti reikia, o pilva nesti sunku:)))
benzino koloneleje vyrai net benzo uzpila.....smile.gif))
Atsakyti
cia matyt taisykles nera, jei gerai jautiesi, uz vairo telpi tai tikrai galima vairuot iki paskutines dienos. as kazkodel paskutine diena i svecius nusprendziau taksu nuvaziuot, tai kai nubego vandenys neturejau su kuo i ligonine nuvaziuot biggrin.gif , jei buciau su masina buciau tikrai pati nuvaziavus, tuo labiau, kad netoli ten iki ligonines buvo biggrin.gif
Atsakyti
Chm....na as tai pati net gimdyti nuvaziavau.Jau 14 metu vairuoju ir net neisivaizduoju kad mane kas veza,o ne pati uz vairo g.gif
Atsakyti
Palaikau nestuke.gif , kurios vairuoja. thumbup.gif Pačiai vasarą subyrėjo mašinytė, tai taip nepatogu buvo. Nei normaliai apsipirksi, nei kur toliau pavažiuosi.O apie visuomeninį transportą, tai jau geriau patylėt. Iš darbo tenka grįžti piko metu, tai ir kvapų prisiuostai visokiausių, ir žiūrėk, kaip atsistoti, kad nesumindytu schmoll.gif Gerai, kad pagaliau, šiandien, nusipirkau mašinikę thumbup.gif . Nes jau pabodo, kaip kupranugariui, nešuliais apsikrovus, vaikščioti. biggrin.gif
Atsakyti