Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

Aš dar tik mokausi, bet dabar laukiuosi (trečias mėnuo).
Ir man atrodo, kad visada reikia vairuoti saugiai, su gerom padangom, juk ne tik tada, kai laukiesi nestuke.gif
va, tik ar pilvas po vairu tilps paskui, klausimas biggrin.gif
Atsakyti
prisipazinsiu, kai laukiausi sunaus, padariau pirma savo avarija su masina blush2.gif . Labai issigandau, labiausiai bijojau ka vyras pasakys, bet labai dekinga jam, nes jis ne tik kad mane nuramino, bet ir visa kalte sau prisieme. Tuomet buvau 3 men. nescia. Po menesio sedejau salia vyro ir... vel avarija blink.gif . Vel man sokas, bet vardan vaikelio susivaldziau ir dekui Dievui nieko rimto mum nenutiko smile.gif . Uztat dabar sunus 2.5 m puikiausiai atpazista masinu modelius ir kito zaislo kaip masinele nepripazista biggrin.gif
Atsakyti
Vairavau iki pat gimdymo dienos... gal buciau ir nevairavus, tik gywenimo salygos priwerte biggrin.gif bet jauciaus saugi smile.gif
Atsakyti
O ka daryt jei nėra pesirinkimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astrėja @ 2006 11 25, 01:08)
Vairavau iki pat gimdymo dienos... gal buciau ir nevairavus, tik gywenimo salygos priwerte  biggrin.gif  bet jauciaus saugi  smile.gif

Aš ir vairavau iki pat paskutinių dienų, net i ligoninę kai ruošėsi guldyti nuvažiavau pati, tik vyrui jau paskui teko atvažiuot ir pasimt mašina, nes užsibuvau ilgiau nei tikėjaus bigsmile.gif
Atsakyti
As ir vairavau jog nevisada vyras gali kur reikia nuvesti ir kai esi nestuke.gif daznai reikia pas daktarus ir seip jog visokiu reikalu yra. Nesaugu gali buti ir sale sedint. Taip kad reikie visada saugei vazineti mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat visa nestuma vazinejau, nors buvo mane davede iki asaru tom kalbom, kad neveiruok ar ne prisimeni kaip tavo brolienei buvo...
Taciau ten visai kitokia situacija buvo
Buvo ir pirma avarija pas mane kaip tik nestumo metu ivare man i masinos sona ax.gif Issigast nespejau nes viskas per greit ivyko, tas vyriskis tik baisiai persigandes buvo kai pamate mane su didziuliu pilvu islipancia is masinos lotuliukas.gif
Uztat as bijojau vazinet su kuo nors kitu man vis norejosi stabdi spaus lotuliukas.gif
Atsakyti
kai buvau nestuke.gif , vairavau iki paskutinės dienos, tik kai prasidėjo sarėmiai tada jau vairavo vyras.....
Atsakyti
As irgi vairvau iki paskutines dienos thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi vairavau iki paskutinės dienos, nes pėstute kur su tokiu arbūzu išeisi. Bijodavau o jei sarėmiai kur prasidės, taip ir buvo, gerai kad su mašina buvau. thumbup.gif
Tik kolonėlėje jau taip pasižiūrėdavo, arba kai statoile sumaniau prisipūst padangas lotuliukas.gif
Atsakyti
aš ir vairavau iki paskutinės dienos net sunkiai už vairo tilpau gerai kad vairo padėtį gali pakeisti.Ir nestuke.gif 7-8mėn. dar du kartus buvo už greičio viršijimą sustabdę.Net bijau pagalvoti kas bus iš sunaus kai užaugs.
Atsakyti
Aš gimdyti galiu jau bet kurią dieną, nes jau atėjęs laikas, tačiau vakar dar vairavau ir nepasakyčiau, kad sulėtėjusi reakcija ar dar kas nors. Sėdint už vairo net nesijaučia to pilvuko, bet čia gal jau nuo automobilio modelio priklauso. O kai kalbama, kad yra rizika prispausti vaikelį, kai staigiai stabdai, tai reikia protingai diržą užsisegti - vieną juostą po pilvuku, kitą virš pilvuko. Ir viskas čiki. Ir greičio, žinoma, viršyti nereikia, kad staigiai stabdyti netektų.
Atsakyti