Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

nesuprantu kodel nescia gali trukdyti eismui, jei nescia trukdo tai ir ne nescia trukdys lotuliukas.gif patiisvazinejau iki paskutines dienos ir toliau vazineju 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Važinėjau iki paskutinės dienos, tik gal kiek atsargiau. O ką daryti jei reikia g.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Aš laukiantis abiejų vaikučių taip pat vairavau iki paskutinės savaitės. Sutinku, kad jau esi atsakinga ne tik už save, bet ir už kitą žmogutį, bet manau, kad rizikos faktorius patekti į autoavariją nėra didesnis, nei vairuojant nesant nėščiai. Gal kartais jautriau reaguodavau į susidariusią situciją, bet kažkaip to nesureikšminau. Ir į darbą (kelionė mašina - 25-30 min, įskaitant vaiko nuvedimą į darželį, o visuomeniniu transportu - su persėdimu apie 50 min ir vaiko į darželį nenuvedu), ir į baseiną, ir apsipirkti - tai taip patogu. Ir į ligoninę pati nuvažiavau užrašyti leliui širdies tonusų, bet jau nebeišleido ir praleidau ten likusią savaitę iki gimdymo.

QUOTE(giedradi @ 2006 09 30, 09:38)

Mano uošviai labai kreivai žiūri, kad aš vairuoju  doh.gif , o dar kažkada ant vyro supyko, kad aš ji po baliaus vezu namo, vakare, nes galiu išsigasti

Na gal čia toks "pasenęs" požiūris, gal dėl perdėto rūpestingumo, kad "martelė būsimu anūku nesirūpina", o gal jau kaip ir minėjo merginos - dėl pavydo. Man taip pat buvo viena situacija, tik ne vairuojant, o baseine (lankiau nėštukių mankštą) - tai priplaukė viena pagyvenusi moteriškė ir sako - kaip jūs drįstate taip demonstruoti savo pilvukus, taigi čia paslaptis, nepagarba ir t.t. - nes dauguma nėštukių buvo su atskirais maudymosi kostiumėliais.
Atsakyti
AŠ taip pat vairavau iki paskutines dienos ir labiausiai savo vairavimu pasitikejau, nes buvau daug atsargesne ir dabar atsargiau vairuoju kai vaikas salia, o ne kai viena vazineju.Bet ka gali zinoti, aplinkui visokiu pilna, bet juk nesedesi uzsidarius, vaziuoti tai reikia
Atsakyti
as irgi vairavau iki paskutines dienos, ir negaleciau pasakyt,kad su kazkokiu isskirtinu atsargumu drinks_cheers.gif kaifavau ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. As taip pat vairavau iki pat gimdymo. Man vairavimas buvo savotiskas atsipalaidavimas (tik aisku ne miesto kamsciuose). Kai uzeidavo stipriai susitraukineti gimda, sesdavau i masiniuka ir vaziuodavau thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(jurguciuke 2 @ 2006 11 10, 18:23)
Sveiki. As taip pat vairavau iki pat gimdymo. Man vairavimas buvo savotiskas atsipalaidavimas (tik aisku ne miesto kamsciuose). Kai uzeidavo stipriai susitraukineti gimda, sesdavau i masiniuka ir vaziuodavau  thumbup.gif

Man irgi vaikas toks ramus būdavo, kai vairuodavau, turbūt todėl ir kai gimė labiausiai patenkintas būna kai važiuojam
Atsakyti
Aš dabar laukiuosi ir tikrai neketinu atsisakyti vairavimo cool.gif Nes tikrai vairuoja atsargiai, ir svaimi pasitikiu, man daug baisiau kartais sėdeti šalia vairuotojo nei pačiai vairuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asteriksas @ 2006 11 13, 15:08)
Aš dabar laukiuosi ir tikrai neketinu atsisakyti vairavimo cool.gif  Nes tikrai vairuoja atsargiai, ir svaimi pasitikiu, man daug baisiau kartais sėdeti šalia vairuotojo nei pačiai vairuoti. mirksiukas.gif

Tikrai pritariu. Kai vairuodavo vyras, tai sakydavau, jei nori, kad greiciau pagimdyciau, tai vairuok ir toliau taip unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gilvydomama @ 2006 11 11, 14:33)
Man irgi vaikas toks ramus būdavo, kai vairuodavau, turbūt todėl ir kai gimė labiausiai patenkintas būna kai važiuojam

maniskiai irgi gerai masinoj jauciasi. Tada ir visi kaprizai, ir verksmai baigiasi.Tai vyras vos speja bendziniukui uzdirbti biggrin.gif O mes kaip vaziavom nestuke.gif , taip ir toliau vaziuojam
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke 2 @ 2006 11 13, 20:50)
maniskiai irgi gerai masinoj jauciasi. Tada ir visi kaprizai, ir verksmai baigiasi.Tai vyras vos speja bendziniukui uzdirbti  biggrin.gif O mes kaip vaziavom  nestuke.gif , taip ir toliau vaziuojam

Aš tai irgi nematau prasmės atsisakyti vairavimo... na, aišku, būna tų stresų vairuojant, bet atsargiai vairuojant jų tikimybė labai sumažėja ax.gif
Atsakyti
Aš irgi nematau reikalo kad neščiom atsisakiti vairoti,mano neštumas 33sav,aš visur važineju su mašina ir dar nemažas aštonvietis autobusiukas.Visomeninem transporte žmones stumdosi užgauna savo alkunem o dar kvapu ivairove blink.gif Pestute eit irgi nesinuori,o ir didielius atstumus dar reik sugebet iveikt.Vairotuju neprisamdisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mama: 14 lapkričio 2006 - 19:10
visos nėštukės, tik žiemą važinėkit labai atsargiai, užsidėkit geras padangas, nerizikuokit važinėt slidžiais keliais, sakau iš patirties, kai buvau nėsčia teko verstis į griovį, tiesa tuomet vairavo vyras. Na ir žmonės pas mus, tik po 20 min sustojo mašina pažiūrėti ar nieko nenutiko, laimei viskas baigėsi gerai, bijojau persileidimo nes buvau 13 sav, važiavom į ligoninę nes skaudėjo pilvą... Po kelių dienų reikėjo pačiai išvažiuoti, tai bevažiuot nuo kalno pradėjo slysti mašina, laimei suvaldžiau, bet paslidinėjau normaliai, kelis kart vairą tiesinau... tai po šito man toks emocinis šokas buvo kad bijojau sėstis už vairo per visą nėštumą unsure.gif
Atsakyti