Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

Važinėjau iki paskutinių dienų nestuke.gif Nėra ko lakstyti, o ir prisisegti reiktų. Visą laiką laikiau diržą prisegtą, o atisėdus "užsimaudavau" viršutinę jo dalį, kad staigiai pastabdžius apačia pilvuko netraumuotų...
Atsakyti
As irgi vairavau iki pat gimdymo, buvo spec technologija dirzui prisisegt kad ir cia nespaustu ir ten netrintu.Man kazkaip savaime gavosi kad uznestejus pasidariau zymiai ramesne ir atsargesne kelyje.Tiesa karta buvau i posuki ilekusi, policija mate ir sustabde bet kai pasakiau kad pusle jau nelaiko paleido.... blush2.gif
Atsakyti
Tai aišku, jei mes sugebame ir mums patogu, kodėl būdama nėščia negaliu vairuoti thumbup.gif Vairavau, galima sakyti, iki pat paskutinių dienų . rolleyes.gif Taip man buvo ir patogiau ir greičiau, nes kur tu pėstute privaikščiosi, kai "pilvas nosį remia" O taip pat ir viešuoju transportu nelabai būdavo patogu važinėti "per tą savo pilvą" sad.gif O su mašiniuku ir patogu ir greita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eros @ 2006 03 09, 20:22)
Labas visiems skaitantiems tokia smagia rubrika.
As esu nescia ir vairuoju. Ar jusu nuomone, tai labai nesaugu  g.gif  Nes susilaukiu labai daug priekaistu, kad neva esu neatsakinga, kad rizikuoju vaikuciu ir t.t.

Manau dabartinė visuomenė įgavusi mados pagreitį. Nėščia moteris pasidarė porcelianinė biggrin.gif
Iš mano patirties sakau: du nėštumus turėjau ir abu dirbau, vairavau, dalyvavau namo statybose: vaikai yra sveiki, greiti.
Man atrodo bus sunkiau naktimis keltis krutimi maitinti, nei nėščiai iki Maximos nuvažiuoti. thumbup.gif
Matau žinutė sena, bet ,,užsikabinau: smile.gif
Atsakyti
Vairavau iki pat abiejų nėštumų pabaigos. Toks jau gyvenimas, kad šiais laikais be auto sunkiai išsiverčiama. O ar saugu g.gif Sunku pasakyti, bet visuomeniniame transporte dar nesaugiau
Atsakyti
as taip pat vairavau iki pat gimdymo smile.gif nestumas nera liga, o jei megsti palakstyt ir neturi atsakomybes, tai nei pilvas, nei besispardantis leliukas nesustabdys! smile.gif
Atsakyti
Manau iki kokio 6men galima vairuoti,paskuj nebe.Argumentacija is drauges gyvenimo.8men dar vairavo,gyd ispejo,kad to nedaryt,nu bet vistiek.Vaikas apsisuko kojom i apacia.Dare pratimus,lanke manksteles-atsistate.Po savaites vel sedo uz vairo,ir vel apsisuko,sikart dar ir virkstele pavojingai apsivijo,todel mankstu nebebuvo galima daryt,be to iki gimdymo nebuvo daug like,todel teko daryt cezari.Nebukit neatsakingos!
Atsakyti
Sveikos , na dėl vairavimo tai nežinau , kolkas mokausi vairuoti, jau 5 važiavimus turėjau , o beto ir 21 savaitė išgyvenau nėštumo. Gal kuri laikėsi teises nešiodama savo džiaugsma ? Papasakokit atsiliepimus smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelmius: 29 rugsėjo 2011 - 19:52
QUOTE(Cukliukas @ 2011 09 23, 12:11)
Manau iki kokio 6men galima vairuoti,paskuj nebe.Argumentacija is drauges gyvenimo.8men dar vairavo,gyd ispejo,kad to nedaryt,nu bet vistiek.Vaikas apsisuko kojom i apacia.Dare pratimus,lanke manksteles-atsistate.Po savaites vel sedo uz vairo,ir vel apsisuko,sikart dar ir virkstele pavojingai apsivijo,todel mankstu nebebuvo galima daryt,be to iki gimdymo nebuvo daug like,todel teko daryt cezari.Nebukit neatsakingos!

Nagi nagi,labai įdomu,kaip susijęs vairavimas ir kūdikio apsivertimas gimdoje? cool.gif
Atsakyti
su antru jau su saremiai namo vairavau lotuliukas.gif , su pirmu dar ryte vairavau, o nakti isveze jau tik jau sedejau ne prie vairo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kol kas dar vairuoju (7-as mėnuo)... tikiuosi vairuoti ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmius @ 2011 09 29, 19:51)
Sveikos , na dėl vairavimo tai nežinau , kolkas mokausi vairuoti, jau 5 važiavimus turėjau , o beto ir 21 savaitė išgyvenau nėštumo. Gal kuri laikėsi teises nešiodama savo džiaugsma ? Papasakokit  atsiliepimus smile.gif rolleyes.gif

bigsmile.gif Išsilaikiau teises 9 nėštumo mėnesį.Dabar vėl laukiuosi,ir net nesusimąsčiau,kad galėčiau kokią dieną nevairuoti - vis tik vyresnėlį tenka į darželį vežti,ir šiaip sėdėjimas namie nurautų stogą - važiuoju kasdien ir daug.
Atsakyti