Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

ir aš vairuosiu iki paskutinės dienos jaučiu thumbup.gif nes kaip kitaip net iki poliklinikos nusigaut...o ir bernui mano tai labai patinka, juda kaip pašėlęs pilvuke, kol vairuoju biggrin.gif gerai dar žiema kol kas dėkinga, neslidu..
Atsakyti
aš vairavau iki paskutinio. o gale jau buvo kaip ir skatinimosi priemonė lotuliukas.gif pritariu tai nuomonei kad reikia truputi atsargumo aišku nežinai kada tau ikals bet va po vakarykščio nuotykio galiu pasakyti kad kartais geriau lėčiau važiuoti nei rizikuoti. čia viena 7 mėn nestuke.gif padarė avariją ir pati kalta. lenkė ir neaplenkė o palakstyt mėgėja.... viskas gerai kad gerai baigėsi na mašina į laužą betkleckiukui viskas o.k. toliau sau šiltai sėdi... 4u.gif
Atsakyti
Aš už tai, kad vairuoti pačiai (juk vyras ar kiti namiškiai neprivežios visus 9mėn. smile.gif )
1-mažesnis infekcijų pavojus, nes aplink nesėdi, nestovi krūva skrepliuojančių, kaip valdiškam transporte
2-pati už vairo, pati su protu atsargiai ir vairuoji
3-nuo nelaimingų atsitikimų niekas neapsaugo net kai vairuoja kas kitas
4-valdiškas transportas toli gražu ne visada reiškia, kad saugu: mane, pvz., buvo suspaudęs autobuso vairuotojas durimis, nors ir matė mad.gif Daug laiko praėjo, viskas baigėsi laimingai, bet ir šiandien pyktį nešioju, nors šiaip nesu piktas žmogus ax.gif

Kai laukiausi pirmosios mašiniuko neturėjom, bet kai laukiausi antrosios vairavau nuo - iki (na, į ligoninę gimdyt važiuojant vyras vairavo ax.gif )
Taigi, už vairuojančias nėštukes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surfinija: 09 sausio 2007 - 18:53
o mano pilvas buvo tokio didzio kad 7 men. netilpau uz vairo mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi vairuoju ir vairuosiu kol tilpsiu uz vairo, kolkas vietos dar nemazai yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, man vairuoti yra būtina, nes toli važiuoti iki darbo,o vyras dirba kitoje miesto pusėje. Su viena mašina neapseitumėm. Kai esi pripratęs turėti po automobilį, poto prisitaikyta labai sunku. Aš ruošiuosi vairuoti tol, kol galėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2007 01 09, 19:50)
Taigi, už vairuojančias nėštukes drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif bet jau tenka vos ne gulimoje pozoje doh.gif lotuliukas.gif ta daryti
Atsakyti
As vairavau 7,5 men, veliau jau nebe, kazkaip nepatogu buvo, arba kojom nesieki, arba vairas trukdo.
Atsakyti
Labutis vairuotojos nėštukės ir ne 4u.gif

Vairavau per visus tris nėštumus iki paskutinės dienos, ypatingai paskutinis nėštumas buvo sunkus, tai pėstute tik per kiemą galėjau pereiti mašina buvo labai reikalinga kiekvieną dieną . Vairuokit ir nesijaudinkit 4u.gif viskas gerai leliukams jeigu tik mamytė jaučiuasi gerai.
Atsakyti
as nescia labai buvau issiblaskiusi ir viena karta vos per plauka nepadariau avarijos, tiesiog uzsigalvojau apie busima echoskopija blink.gif na dar nuolat grese prieslaikinis gimdymas,tai vairavimas sukeldavo pilvo skausmu, tai nuo 6 men nestumo nebevairuodavau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 05 vasario 2007 - 14:26
Na aš už vairuojančias nestuke.gif , pati vairavau iki paskutinės dienos ir labai gerai jaučiausi, visur tilpau ir gulom vairuoti nereikėjo tongue.gif , bet čia kiekvienai skirtingai, reikėtų nepamiršti ir savo savijautos, jei blogai jaučiatės geriau už vairo nesėsti smile.gif
Atsakyti
Nors pati neturiu kleckiuko ir nesilaukiu, manau, kad nesciajai paciai sedet uz vairo tiek pat pavojinga(saugu) kiek but keleive mirksiukas.gif
Atsakyti