ir aš vairuosiu iki paskutinės dienos jaučiu
nes kaip kitaip net iki poliklinikos nusigaut...o ir bernui mano tai labai patinka, juda kaip pašėlęs pilvuke, kol vairuoju
gerai dar žiema kol kas dėkinga, neslidu..
aš vairavau iki paskutinio. o gale jau buvo kaip ir skatinimosi priemonė
pritariu tai nuomonei kad reikia truputi atsargumo aišku nežinai kada tau ikals bet va po vakarykščio nuotykio galiu pasakyti kad kartais geriau lėčiau važiuoti nei rizikuoti. čia viena 7 mėn
padarė avariją ir pati kalta. lenkė ir neaplenkė o palakstyt mėgėja.... viskas gerai kad gerai baigėsi na mašina į laužą betkleckiukui viskas o.k. toliau sau šiltai sėdi...
Aš už tai, kad vairuoti pačiai (juk vyras ar kiti namiškiai neprivežios visus 9mėn.
)
1-mažesnis infekcijų pavojus, nes aplink nesėdi, nestovi krūva skrepliuojančių, kaip valdiškam transporte
2-pati už vairo, pati su protu atsargiai ir vairuoji
3-nuo nelaimingų atsitikimų niekas neapsaugo net kai vairuoja kas kitas
4-valdiškas transportas toli gražu ne visada reiškia, kad saugu: mane, pvz., buvo suspaudęs autobuso vairuotojas durimis, nors ir matė
Daug laiko praėjo, viskas baigėsi laimingai, bet ir šiandien pyktį nešioju, nors šiaip nesu piktas žmogus
Kai laukiausi pirmosios mašiniuko neturėjom, bet kai laukiausi antrosios vairavau nuo - iki (na, į ligoninę gimdyt važiuojant vyras vairavo
)
Taigi, už vairuojančias nėštukes
1-mažesnis infekcijų pavojus, nes aplink nesėdi, nestovi krūva skrepliuojančių, kaip valdiškam transporte
2-pati už vairo, pati su protu atsargiai ir vairuoji
3-nuo nelaimingų atsitikimų niekas neapsaugo net kai vairuoja kas kitas
4-valdiškas transportas toli gražu ne visada reiškia, kad saugu: mane, pvz., buvo suspaudęs autobuso vairuotojas durimis, nors ir matė
Kai laukiausi pirmosios mašiniuko neturėjom, bet kai laukiausi antrosios vairavau nuo - iki (na, į ligoninę gimdyt važiuojant vyras vairavo
Taigi, už vairuojančias nėštukes
o mano pilvas buvo tokio didzio kad 7 men. netilpau uz vairo
as irgi vairuoju ir vairuosiu kol tilpsiu uz vairo, kolkas vietos dar nemazai yra
QUOTE(Surfinija @ 2007 01 09, 19:50)
As vairavau 7,5 men, veliau jau nebe, kazkaip nepatogu buvo, arba kojom nesieki, arba vairas trukdo.
Labutis vairuotojos nėštukės ir ne
Vairavau per visus tris nėštumus iki paskutinės dienos, ypatingai paskutinis nėštumas buvo sunkus, tai pėstute tik per kiemą galėjau pereiti mašina buvo labai reikalinga kiekvieną dieną . Vairuokit ir nesijaudinkit
viskas gerai leliukams jeigu tik mamytė jaučiuasi gerai.
Vairavau per visus tris nėštumus iki paskutinės dienos, ypatingai paskutinis nėštumas buvo sunkus, tai pėstute tik per kiemą galėjau pereiti mašina buvo labai reikalinga kiekvieną dieną . Vairuokit ir nesijaudinkit
Na aš už vairuojančias
, pati vairavau iki paskutinės dienos ir labai gerai jaučiausi, visur tilpau ir gulom vairuoti nereikėjo
, bet čia kiekvienai skirtingai, reikėtų nepamiršti ir savo savijautos, jei blogai jaučiatės geriau už vairo nesėsti
Nors pati neturiu kleckiuko ir nesilaukiu, manau, kad nesciajai paciai sedet uz vairo tiek pat pavojinga(saugu) kiek but keleive