Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Visa laika buvo salia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2009 03 02, 19:56)
g.gif  eik dar balionciku i kitas temas deliot  biggrin.gif
Siaip nuo 20 jau turetu leist  unsure.gif

Nuo 25.

Vyras dalyvavo gimdyme nuo...iki.
Atsakyti
dalyvavo visame procese thumbup.gif
Atsakyti
Vyras palidejo iki operacines, nes buvo planinis cezaris smile.gif
Atsakyti
Vyras dalyvavo operacijoje,ir paskui kartu gulejo ligonineje smile.gif
Atsakyti
MB irgi dalyvavo nuo...iki, t.y. nuo padarymo biggrin.gif iki kokios lyties vaikeli turim pasakymo wub.gif
Atsakyti
Vyras nuo-iki, ir ilgiau, dieną naktį kartu - iki išrašė iš ligoninės. O su pirma - nuo-iki, bet ligoninėje kartu nebuvo galima gulėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 02 kovo 2009 - 21:52
QUOTE(HappyAngel @ 2009 03 02, 21:57)
Nuo 25.
Vyras dalyvavo gimdyme nuo...iki.

\

hihihi.gif prabalsavau
Nepyk ZR, 4u.gif nebetersiu eterio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamenka: 02 kovo 2009 - 21:57
Vyras buvo nuo-iki ir nukirpo virkštelę
Atsakyti
Vyras dalyvavo visuose trijuose gimdymuose.Net neįsivaizduoju,kaip būčiau ištvėrus,man jau vien ligoninių kvapas šiurpą kelia(ne kokie vaikystės prisiminimai apie ligoninę).O antrąjį gimdydama,tai išvis nežinau,kaip būt viskas susiklostę...Gimdžiau Kretingoj,čia tik du stalai buvo,o gimdėm trise,dar elektra dingo,tai ten panika baisiausia doh.gif O ant to stalo kur gimdžiau,buvo nulūžęs tas vienas pakojis,ar kaip ten jį pavadint,nu vienžo,vieną koją man turėjo laikyt vyras doh.gif juk sesutės ten ir taip nespėjo suktis...Nu bet čia buvo 1996 metais...
Atsakyti
Abu kartus nuo...iki dalyvavo mano vyras biggrin.gif Drąsino,laikė už rankos,masažavo nugarą,neduodavo pamiršti apie taisyklingą kvėpavimą.... be jo man būtų daug sunkiau.
Gerai,kad šiais laikais leidžia artimiems žmonėms dalyvauti gimdymuose smile.gif
Atsakyti
Per pirmą gimdymą dalyvavo vyras ir mama, aš nenorėjau, kad ji būtų, bet ji labai prašė, tai sutikau, kad stebės. Kadangi buvo komplikacijų, mama verkė ir t.t. tai per antrą gimdymą mamai net iš šalies stebėti nebeleidau, buvau tik su vyru.
Atsakyti