Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Su vyru nuo iki thumbup.gif
Atsakyti
na mes su vyru taip pat gimdeme abu kartu smile.gif Esu labai jam uz tai dekinga, man labai reikejo jo palaikymo ir buvimo salia ax.gif smile.gif O jis dabar gali didziuotis, kad pirmiau uz mane pamate dukryte thumbup.gif
Atsakyti
Vyras dalyvavo nuo iki 4u.gif Be jo paramos būtų buvę sunku smile.gif
Atsakyti
Vyras dalyvavo visam procese 4u.gif
Ir buvo labai laimingas, kad buvo kartu.
Atsakyti
o mano tik per sąrėmius, nes viskas baigėsi operacija... ax.gif o ten jo nieks neleido schmoll.gif tik va vaiką tai jis pirmas pamatė, nes aš buvau busiau gyva, net kvėpuoti pamiršusi, kai vaiką išgirdau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 03 kovo 2009 - 09:40
QUOTE(mamenka @ 2009 03 02, 20:55)
Niu negaliu as dar balsuot schmoll.gif

Palaike visa laika iki kol isveze i operacine, kaip zinia ten negalima, bet jis butu sudalyvaves

man tokia pat situacija buvo rolleyes.gif mano vyras visa laika ir iki galo butu buves bet man teko staigiai atlikti operacija nes vaiko toniukai krito...tad teko mane palikti operacineje..tai kaip ir nera varianto kad tiktu.. g.gif
Atsakyti
vyras dalyvavo tiek pirmą, tiek antrą kartą nuo..iki. Kaip kažkuri sakė, nuopadarymo iki parvažiavimo namo thumbup.gif
Atsakyti
Net neisivaizduoju,kaip reiketu buti be vyro...labai daug padejo.Jei butu vyras negalejes,nors neisivaizduoju jokios priezasties,buciau prasiusi drauges palaikymo 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo, bet man nebuvo jokio skirtumo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaushra @ 2009 03 02, 22:34)
Vyras dalyvavo operacijoje,ir paskui kartu gulejo ligonineje  smile.gif

Mano irgi bigsmile.gif
Atsakyti
tikriausiai as vienas tu retu atveju, kai gimdymo metu palaike sesuo, nes vyrui but salia deja nebuvo galimybes verysad.gif uztat turiu nuostabia seseri kuri ir uz rankos laike ir moraliskai palaike 4u.gif
Atsakyti
As gimdziau su drauge, nes vaiko tevo nera smile.gif tai tik per stumima ir epidura isprasiau is gimdyklos smile.gif ir dar kai tikrindavo kakleli... o siaip visad kartu prabuvo smile.gif O per stumima nenorejau, kad butu nes ji pati laukesi klecko lotuliukas.gif
Atsakyti