Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Prabalsavau, kaip ir daugelis: vyras buvo nuo - iki, bet tureciau pazymeti ir antra atsakymo varianta, nes dar dalyvavo ir mano drauge. Per saremius vyras uz ranku laike, o ji nugara masazavo, o kai stumiau, tai ji jau tik is sono stebejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brigitte: 05 kovo 2009 - 18:15
gimdžiau su mama, nes vyras nespėjo grįžti verysad.gif
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo gimdyme nuo - iki su abiem vaikeliais.
Antram ir virkstele nukirpo blink.gif
Atsakyti
nuo...iki....su vyru,nors man vienodai buvo per skausma nieko nemaciau verysad.gif
Atsakyti
mano vyras nuo a..iki z... dalivavo,kai suzinojo sesuo atvaziavo ir net anyta.o kol laukiau gimimo kadangi buvau nuskausminta tai ir brolis uzejo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vyras buvo visa laika o sesuo ir i palata palydejo kaip sakoma vyrui padejo uz tai esu jai labai dekinga. thumbup.gif
Atsakyti
Esu be galo dekinga vyrui, kad buvo greta ir palaike mane tokia minute wub.gif
Atsakyti
na pas mane tai vyras buvo saremiu metu, o kai nusprende daryti cezari, nes kaklelis neatsidarinejo, tuomet jau teko mane palikti, bet lydejo iki operacines...man jis buvo visada kartu 4u.gif
Atsakyti
Su manim kartu buvo vyras ir mama ax.gif , bet teko daryti cezari, tai palydejo iki operacines ir laukė, pirmas pamate ir pabuciavo musu aukseli 4u.gif
Atsakyti
Buvo vyras kartu nuo pradzios iki pabaigos wub.gif
nors ketino but tik saremiu metu, bet akusere neisleido lotuliukas.gif tai dabar pats dziaugias, kad dalyvavo musu stebuklelio atejime i pasauli wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Vyras buvo visą laiką su manim. wub.gif Jis pats nusprendė kartu dalyvauti gimdyme. Aš jo nespaudžiau, sakiau, kad tai jo reikalas. Bet labai džiaugiuosi, kad buvome kartu. Man labai padėjo. biggrin.gif
Atsakyti
mano vyras irgi nuo iki dalyvavo ax.gif nu gimdymo nelabai norejo matyti, bet pasiliko, nors butu nespejes iseiti biggrin.gif nes saremiai truko tik 1,5val ax.gif bet patenkintas kad viska mate bigsmile.gif
Atsakyti
Vyras buvo visa laika sale ,man labai padejo smile.gif
Atsakyti