Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

QUOTE(Theia @ 2009 09 25, 17:59)
Ne ne, tik ne su mama...
Viena, ji tikrai labai pergyventu, matydama dukros skausmus.
Antra, jos charakteris  doh.gif, jau isivaizduoju procesa:
- gydytojai dirba slapiomis nugaromis, nes juos stebi budri mamos akis. Nesvarbu, kad ne medike, bet vistiek viska zino geriau.
- mama primygtinai patarineja man, kada sest, kada gult, kada stumt (nesvarbu, kad tai absoliuciai priestarauja tam, ka sako akusere).
- tomis minutemis, kai nekontroliuoja gydytoju, mama glosto man galva ir aiskina "va, sakiau vaikeli, kad taip bus, vyrams tik malonumas, gal nereikejo tau antro vaiko, as jau buciau kaip nors ir su vienu anuku apsiejusi...".
- gimus leliukui, ateinancius 3 metus mama isdidziai visiems pasakoja kaip nei as nei gydytojai nemokejom gimdyti, ir jei ne ji...

Geriau jau gimdysiu su vyru, ji bent aprekti galima  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gerai pasakyta apie mama, mano tokia pat smile.gif

as tik kad vyras dalyvautu smile.gif
Atsakyti
mano vyras buvo nuo pradziu iki pat gimdymo galo smile.gif
Atsakyti
per abu gimdymus dalyvavo sesuo, labai padejo jos buvimas salia, didelis aciu jai thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmabaro: 01 lapkričio 2009 - 08:19
Nuo pradzios iki galo buvo MB. Ir kaip ne keista, kad jam labai patiko biggrin.gif

O gretimoj gimdykloj girdejom, kaip po gimdymo suguzejo visa seimynele pasiziuret naujagimio, su striukem, zieminiais batais, kad net gydytojai pradejo bartis ir visus lauk isvarinejo blink.gif
Atsakyti
neisivaizduoju, kaip vienai reiketu gimdyti doh.gif
vyras buvo kartu nuo ... iki ... ir sake jam labai grazus yra naujos gyvybes, naujo seimos nario atejimas smile.gif
Atsakyti
Vyras buvo nuo pradziu iki operacines, ir po operacijos pasitiko prie duru. wub.gif
Atsakyti
koridoriuj visą gimdymą buvo ir mama, ir brolis, ir vyras, bet mane varė iš proto, kai kas nors ateidavo, man taip buvo blogai, kad maniau numirsiu ir matyt nieko nenorėjau, kol net gydytoja pasakė ar jūs nematot, kad geriau jei lauksit už durų. Taigi, kiekvienam kitaip. Bet kai gimė turtelis, tada jau džiaugsmu norėjau dalintis su visais...
Atsakyti
o mano vyras atsisake dalyvaut paciam gimdyme, nors noreciau, kad bent uzsimerkes gimdykloj uz rankos palaikytu, kazkaip tokiais momentais negaliu be palaikymo. mama mano sesute ligoninej daug metu pradirbus, daug macius, noreciau kad ir ji salia butu, bet paskaitinejus jusu komentarus net nezinau ka ir bedaryt, manau viskas savaime issispres biggrin.gif mano vyras mama mano irgi labai pasitiki, pries kelias dienas klause ar jam iskart skambint mano mamai kai tik as pradesiu gimdyt biggrin.gif
vidury nestumo turejau problemu su inkstu, su didziausiais skausmais atsiguliau i ligonine, po poros dienu uzejo pats stipriausias, guliu, sedziu, vartausi lovoj, spaudalioju iskvietimo knopke, o visiems vienodai, tai net asaros riedet pradejo, labai pergyvenau ir del savo pilvelio gyventojo, juk ir jis kartu isgyvena mamos skausmus, o visiems vienodai, kaip tik tuo metu paskambino mama, vos sugebejau atsiliept ir pasakyt, kad ateitu, staigiai atleke, pamate kaip man cia kas vyksta, nuejo atvede daktarus, tai suejo ciuju visi gydytojai, galvas kraipo, nezino ka daryt, nesupranta kas pas mane per priepoliai, staigiai suorganizavo siuntima i Kauna ir po pusvalandzio jau lekiau i Kauno klinikas, mama velgi salia buvo. net tada kai per priepuoli nebezinojau ka daryt is skausmo ir atrode kad jau nebeistversiu, ji labai puikiai laikesi, todel manau, kad noreciau jog ji dalyvautu ir gimdyme, nesinori vienai likt su personalu vien tik ax.gif dar gal ir vyras apsigalvos, supaisysi vyrus gi biggrin.gif siaip ar taip, manau aplinkybes ir laikas parodys viska ir sudelios i vietas viska taip, kaip turi but rolleyes.gif
Atsakyti
pirmam dalyvavo vyras,o antram sese
Atsakyti
Salia manes visa gimdyma buvo VYRAS ir labai dziaugiuosi,palaikimas nerealus,beto tai jo vaikutis gimsta,o kad butu mama tai as pries schmoll.gif
Atsakyti
doh.gif Tik jau ne mama, ji labai didele "vadove" tai bijau, kad ne laiku ir ne vietoj gali visiems pradet vadovaut ir mane sunervint, ko manau gimdymo metu man nereikes... Vyras db aiskina, kad jis nedalyvaus gimdyme verysad.gif bet dar daug laiko, tai manau, kad dar nuomone pasikeis ne viena karta bigsmile.gif Jei ne vyras, tai tada jau geriau mano sese, o jei ne ji, tai teks vienai be niekieno is saviskiu palaikymo gimdyt sad.gif
Atsakyti
Nenoreciau gimdyti nei su mama, nei su dar kuom nors apart savo vyra biggrin.gif Labai sutinku su Theia postu drinks_cheers.gif lotuliukas.gif maniske jauciu tokia pati doh.gif biggrin.gif Jau tada geriau vienai, negu su tokiu aiskintuvu biggrin.gif
Atsakyti