Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

QUOTE(Meškašunis @ 2009 08 16, 12:00)
Pas mane dalyvavo mama... smile.gif

mamos nelabai įsivaizduočiau savo atveju. Pirmiausia todėl, kad mano mama gana jautri ir aš pergyvenčiau, kad būtent ji labai pergyvena.. O vyras kaip ir vyras - tegu mato... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viti @ 2009 08 18, 10:48)
mamos nelabai įsivaizduočiau savo atveju. Pirmiausia todėl, kad mano mama gana jautri ir aš pergyvenčiau, kad būtent ji labai pergyvena.. O vyras kaip ir vyras - tegu mato...  bigsmile.gif

Na, mano vyras buvo isvykes tuomet, be to ir nenoreciau as , kad jis dalyvautu, nes toks yra jautrus tiems visiems dalykams, kai reik suniui nagus nukarpyt, jau nusisuka, kad nematyt, nes galvoja, kad skauda. O man dar toks gimdymas "tragiskas" buvo, kad jis tik butu sukomplikaves viska, butu reikeje ji i reanimacija isvezt. O mamos as kazkaip ir nekvieciau, bet kai ji tiesiog atlydejo mane i palata, pasedejom, paplepejom, o kai visi siaubai prasidejo, tai ji tebebuvo dar ten, tai taip ir pasiliko kazkaip nejucia smile.gif . Bet man ji labai moraliskai padejo. Viena buciau ten galus atidavus...
Atsakyti
Vyras buvo tik saremiu metu, kurie truko 14 val, taigi i pati gimdyma jo jau nekvieciau, nes jis ir taip pakankamai issikankino 4u.gif
Atsakyti
man gimdymas ne uz kalnu, tai daznai pagalvoju ka noreciau salia saves matyti siuo lemtingu momentu. zinoma vyra, bet noreciau, kad dalyvautu ir mano mama. jei mama butu salia, tai jausciau labai rami. nes manau, kad vienintelis zmogus - MAMA kovotu uz savo vaika, jei jam kas nutiktu ar komplikuotusi. vyras gali issigasti, pasimeti ir pan.
Atsakyti
abu kartus su vyru ax.gif
Atsakyti
Nuo pat pradžių dalyvavo tik vyras, kadangi vandenys nubėgo 1 val. nakties, bet ryte kai paskambino mama ir pasakėme, kad jau gimdau, tai ji pasisiūlė atvažiuoti, o man labai skaudėjo ir man reikėjo mamytės blush2.gif (mama taip pat dalyvavo ir kai sesė gimdė, o gyvena Vilniuje todėl atlėkė iki Kauno pas mane rolleyes.gif ). Labai dėkinga mamai, nors per sarėmius nieko labai padėti nereikėjo, kadangi jau buvau po epidūro kai ji atvažiavo (pačius baisiausius sarėmius matė tik vyras tongue.gif ), bet per patį gimdymą tai tik vienintelės mamos balsą ir girdėjau, be jos turbūt bučiau puolusi į paniką doh.gif nes vyras išsigando ir neatlaikė - pabėgo, per baisu jam pasirodė blink.gif
Antrą (kai taip kada nors bus ax.gif ) turbūt rizikuosiu su vyru gimdyti, bet nežinau kas gali užplaukti - gal vėl mamytės prisireiks lotuliukas.gif
Beje, mano mama pati medikė, o gimdžiau prie tos pačios akušerės kaip sesė todėl mano mamą jau atsiminė, nes nedaug laiko buvo praėje nuo sesės gimdymo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rakatanga: 19 rugpjūčio 2009 - 12:17
Mano vyras visa laika buvo kartu,virkstele nukirpo ir dvi dienas su mumis ligonineje gyveno
Atsakyti
Su manim vyras buvo tik saremiu metu kurie truko 18 val doh.gif visa laika jis man padedavo jeigu reikedavo daktarus kviesdavo - vienu zodziu esu labai laiminga kad vyras buvo visa ta laika. thumbup.gif bet kai jau turejau gimdyti - mes tiesiog susitarem kad jis palauks uz duru tai truko tik 10-15 min. tada jis uzejo pas mus i palata. po visko su mumis lygininej vyras prabuvo 2 paras butu likes ir ilgiau bet tuo metu buvo daug gimdyviu ir jam teko keliaut namucio verysad.gif na bet nieko namie irgi visa laika padedavo kol atostogavo tai praktiskai su suneliu jis ir buvo nes pati 2 sav pragulejau su temperatura beveik 40 l. doh.gif
Atsakyti
Su manim tai gimdė vyras ir mano mama. Jie išbuvo nuo... iki... mano vyras šiaip labai bodisi kraujo, bet gimdymo metu matyt neturėjo laiko , nes jis beveik tikra to žodžio prasme "gimdė kartu" - jam gydytoja ir akušerė sakydavo ką daryti, kad aš neprarasčiau sąmonės ir pagimdyčiau pati, kad nereiktų cezario. Nu tai jis ten mane ir laikė ir lankstė ir dar kaži ką darė - ne viską pamenu, nes momentais vis tiek trumpam prarasdavau sąmonę. O mano mama buvo ipareigota iš šono viską stebėti, kontroliuoti ir medikams atsidėkoti wink.gif džiaugiuosi, kad patys artimiausi ir brangiausi tokią svarbią akimirką buvo šalia ir palaikė thumbup.gif
Atsakyti
mano vyras irgi visuose trijuose gimdymose dalyvavo.dar ir pirmas gavo vaikucius palaikyt biggrin.gif
Atsakyti
Per abu gimdymus dalyvavo vyras ax.gif Tuo labai dziaugiausi,nes tikrai yra ramiau,kai salia taves yra artimas zmogus wub.gif
Atsakyti
Pirmo gimdymo metu, mamai norejau pranesti jau po visko, bet nepavyko- jinai zinojo ir visa diena su manim kentejo. Mano mama labai jautri ir manau gimdykloje labai pergyvenantis artimas zmogus tik trukdytu..prasidetu vos ne saves gailejimas. Geriau kai salia vyras, neleidziantis praskysti mirksiukas.gif
Atsakyti