Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Vyras nuo....iki. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Theia @ 2009 09 25, 16:59)
Ne ne, tik ne su mama...
Viena, ji tikrai labai pergyventu, matydama dukros skausmus.
Antra, jos charakteris  doh.gif, jau isivaizduoju procesa:
- gydytojai dirba slapiomis nugaromis, nes juos stebi budri mamos akis. Nesvarbu, kad ne medike, bet vistiek viska zino geriau.
- mama primygtinai patarineja man, kada sest, kada gult, kada stumt (nesvarbu, kad tai absoliuciai priestarauja tam, ka sako akusere).
- tomis minutemis, kai nekontroliuoja gydytoju, mama glosto man galva ir aiskina "va, sakiau vaikeli, kad taip bus, vyrams tik malonumas, gal nereikejo tau antro vaiko, as jau buciau kaip nors ir su vienu anuku apsiejusi...".
- gimus leliukui, ateinancius 3 metus mama isdidziai visiems pasakoja kaip nei as nei gydytojai nemokejom gimdyti, ir jei ne ji...

Geriau jau gimdysiu su vyru, ji bent aprekti galima  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif bet jau kaip taikliai thumbup.gif

Atsakyti
vyras nuo saremiu pradzios iki kol gime dukryte wub.gif
Atsakyti
Vyras visus saremius gimdykloj atbuvo su manim (daugiau nei 20 val), kol galiausiai isveze mane i operacine daryti CP sad.gif
Atsakyti
Su manim irgi buvo visa laika,bet kartais prasiau,kad iseitu,maciau,kad sunku jam matyti,kaip as kankinuosi,bet jis tik nueidavo iki duru ir vistiek buvo palatoj,nenorejo palikti wub.gif
Atsakyti
Vyras visa laika buvo kartu.
Atsakyti
vyras nuo...iki...
Atsakyti
Vyras dalyvavo tik sarėmiu metu
Atsakyti
Gimdėm abu su vyru biggrin.gif ir dar anyta padėjo tongue.gif
Atsakyti
jei vyras nebutu galejes, imciau mama smile.gif jokiu budu viena schmoll.gif
Atsakyti
O aš gimdžiau ir su vyru ir su mama drinks_cheers.gif kadangi mama pati daktarė, tai jokių dėjonių ar aiškinumų iš jos nebuvo, tik pagalba ir palaikymas, ir nuotaikos kėlimas mirksiukas.gif kadangi gimdžiau naktį tai vyrukas išeidavo pagulėti palatoje, tada mama sedėdavo šalia, o paskui apsikeisdavo jie ax.gif žodžiu džiaugiuosi kad ne viena buvau, tokiu metu visai vienai nesinori būti doh.gif
Atsakyti
Gimdėme nuo iki visi tryse - vyras, mano mama ir aš thumbup.gif anyta irgi norėjo padėti bet labai jautrus žmogus yra, tai pagailėjome jos nervų ir palikome laukti namie biggrin.gif
Atsakyti