Vyras kompaniją palaikė jau tada, kai į patologinį skyrių mane uždarė
O paskui abudu keliavom į gimdyklą, kur visą laiką buvome kartu
Ir dabar vyras žada nepraleisti gimdymo
per pirmaji mama buvo nuo pat pradziu iki pat finiso, labai ji man padejo:) vyras buvo tik per saremius..kaip si kart dar nezinau, galvoju, bet labai noreciau kad mama butu...
QUOTE(Emerencija @ 2009 12 17, 23:17)
Ir mums taip pat. Kartu buvo saremiu metu vyras. Bet i operacine jo neleido.
Didelis AČIŪ MB, nes be jo pagalbos būtų buvę tikrai sunku
šį kartą taip pat gimdysim kartu
vyras buvo tik saremiu metu...dziaugiuosi, nes nenorejau kad mane tokia matytu
o iki gimdymo visalaik sakiau, kad noresiu jog butu iki galo
mano MB buvo nuo pradziu pradzios iki galo..
nelabai as i ji ten kreipiau demesi.. stovejo kaip kareivukas
klause gydytojos.. mane gloste, bet man to nereikejo
sakau jei nori laikyk vienoj vietoj ta savo ranka, trugdai man
bet siaip gerai kad buvo mylimas zmogus kartu, juk tai abieju dziaugsmo pasirodymas
Buvau su vyru abu gimdymus nuo pradžios iki galo ir tuo džiaugiuosi.
nuo pradzios iki pabaigos salia buvo busimas tetis...nei sekundei nesitaruke ir nei per zingsni...
mano mylimas vyrelis buvo su manim nuo pradziu iki pat galo ir lb tuo dziaugiuosi
man jo buvimas padejo ir tiesiogiai(rankos paglostymas, vandenuko paduodavo ir t.t) ir dvasiskai
aciu mylimajam, kad visa gimdyma istverem kartu
MB buvo nuo ir iki, tik jau kai tvarke mane po visko liepe jam iseiti. Labai dziaugiuosi, kad kartu buvo, nes palaike ir psihologiskai ir nugara pamasazuodavo, ir i WC palydedavo, ir visaip kitaip padedavo
Dalyvavo MB nuo pradzios iki galo, daktaras liepe jam laikyti man galva, nes taip atseit man patogiau
Pagimdziau ir iskart vaika ant manes pagulde, kol ten tvarke apziurinejom ji, nes nereke visai. O paskui sesele issinese ir rode vyrui kaip pampersa keist ir pan
gimdziau viena,prie vyro negaleciau atsipalaiduoti