Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Vyras kompaniją palaikė jau tada, kai į patologinį skyrių mane uždarė ax.gif O paskui abudu keliavom į gimdyklą, kur visą laiką buvome kartu wub.gif Ir dabar vyras žada nepraleisti gimdymo blush2.gif
Atsakyti
per pirmaji mama buvo nuo pat pradziu iki pat finiso, labai ji man padejo:) vyras buvo tik per saremius..kaip si kart dar nezinau, galvoju, bet labai noreciau kad mama butu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 12 17, 23:17)
Vyras, sąrėmiu metu  smile.gif  būtų buvęs visą laiką, bet per CP neleido jam būti  ax.gif

Ir mums taip pat. Kartu buvo saremiu metu vyras. Bet i operacine jo neleido.
Atsakyti
Didelis AČIŪ MB, nes be jo pagalbos būtų buvę tikrai sunku 4u.gif šį kartą taip pat gimdysim kartu biggrin.gif
Atsakyti
vyras buvo tik saremiu metu...dziaugiuosi, nes nenorejau kad mane tokia matytu unsure.gif o iki gimdymo visalaik sakiau, kad noresiu jog butu iki galo lotuliukas.gif
Atsakyti
mano MB buvo nuo pradziu pradzios iki galo.. smile.gif nelabai as i ji ten kreipiau demesi.. stovejo kaip kareivukas thumbup.gif klause gydytojos.. mane gloste, bet man to nereikejo smile.gif sakau jei nori laikyk vienoj vietoj ta savo ranka, trugdai man biggrin.gif bet siaip gerai kad buvo mylimas zmogus kartu, juk tai abieju dziaugsmo pasirodymas wub.gif
Atsakyti
Buvau su vyru abu gimdymus nuo pradžios iki galo ir tuo džiaugiuosi.
Atsakyti
nuo pradzios iki pabaigos salia buvo busimas tetis...nei sekundei nesitaruke ir nei per zingsni...
Atsakyti
mano mylimas vyrelis buvo su manim nuo pradziu iki pat galo ir lb tuo dziaugiuosi 4u.gif man jo buvimas padejo ir tiesiogiai(rankos paglostymas, vandenuko paduodavo ir t.t) ir dvasiskai wub.gif aciu mylimajam, kad visa gimdyma istverem kartu wub.gif
Atsakyti
MB buvo nuo ir iki, tik jau kai tvarke mane po visko liepe jam iseiti. Labai dziaugiuosi, kad kartu buvo, nes palaike ir psihologiskai ir nugara pamasazuodavo, ir i WC palydedavo, ir visaip kitaip padedavo wub.gif
Atsakyti
Dalyvavo MB nuo pradzios iki galo, daktaras liepe jam laikyti man galva, nes taip atseit man patogiau ax.gif Pagimdziau ir iskart vaika ant manes pagulde, kol ten tvarke apziurinejom ji, nes nereke visai. O paskui sesele issinese ir rode vyrui kaip pampersa keist ir pan tongue.gif
Atsakyti
gimdziau viena,prie vyro negaleciau atsipalaiduoti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti