Prasidejus visam procesui
visa laikotarpi buvau viena
nes taip pati norejau
Mano vyras buvo su mani visa laika. Stumimo metu buvo prie koju, nes man buvo patogu i ji atsispirti, taip pat stebejo visa siuvimo procesa. Po gimdymo dar labiau pagerejo musu santykiai (labai geri buvo ir iki gimdymo). Ir suneli labai vyras myli, padeda ji priziureti. Vyra gimdymas labai paveike i geraja puse
su manimi buvo vyras per visa gimdyma, buvo atvaziavus jo sesuo, buvo iki pat gimdymo pradzios, mes su ja labai artimai bendraujam, nejauciau jokio diskomforto
kai prasidejo pats gimdymas vyras liko, ji isejo uz duu trumpam
pagal apklausos rezultatus matosi, kad vyrai nesibijo dalyvauti gimdyme 
maniškis irgi dalyvavo abiejuose gimdymuose - buvau tikrai patenkinta - ne trukdė, o padėjo... glostė nugarą sąrėmių metu
maniškis irgi dalyvavo abiejuose gimdymuose - buvau tikrai patenkinta - ne trukdė, o padėjo... glostė nugarą sąrėmių metu
Per abu gimdymus dalyvavo vyras ir labai palaikė.
Per antrąjį gimdymą išvis buvo savim pasitikintis, matyt, kad jau antras kartas.
Aš jam, vargšiukui, vos rankos nesulaužiau per didžiuosius sarėmius, bet jis kantriai tą ištvėrė neburbėdamas. Juo labai didžiavausi
Per antrąjį gimdymą išvis buvo savim pasitikintis, matyt, kad jau antras kartas.
Aš jam, vargšiukui, vos rankos nesulaužiau per didžiuosius sarėmius, bet jis kantriai tą ištvėrė neburbėdamas. Juo labai didžiavausi
Per gimdymą vyras buvo nuo pradžios iki galo, tik kad jam ten nelabai buvo ką veikt -tai monitorių stebėjo ir su akušere kalbėjo
Nes nereikėjo man nei jo nugaros masažų nei dar kokių kitų švelninančių priemonių, tiesiog norėjau, kad būtų šalia
Kai jau prasidėjo didieji sąrėmiai, tai ir akušerės paprašiau, kad niekur nebevaikščiotų, nu man taip drąsiau buvo
Pusbrolio žmonaį gidyma pasikvietė savo abu tėvus, vyro mamą su naujuoju vyru ir sesę. Minia buvo nemaža, bet sakė jai taip buvo drąsiau.
Nznz, iki šiol nesuprantu, kaip nekilo jokio diskomforto tokiu asmenišku omentu esant tarp tokios minios
Nznz, iki šiol nesuprantu, kaip nekilo jokio diskomforto tokiu asmenišku omentu esant tarp tokios minios
QUOTE(shokoladas123 @ 2012 01 13, 12:39)
Pusbrolio žmonaį gidyma pasikvietė savo abu tėvus, vyro mamą su naujuoju vyru ir sesę. Minia buvo nemaža, bet sakė jai taip buvo drąsiau.
Nu net užsižvengiau beskaitydama...
QUOTE(shokoladas123 @ 2012 01 13, 13:39)
cia gal anekdotas
QUOTE(brasta @ 2012 01 13, 15:24)
Nu net užsižvengiau beskaitydama...
Labai jam ten turėjo būti įdomu...
Man galvoj nesutelpa, kad žmonės gali atsivesti visą komandą...
Nu nebuvau dar to girdėjusi.
Jis labai taktiškas ir malons žmogus, tai kukliai finaliniam akordui išėjo.
QUOTE(Dziurgita:) @ 2012 01 13, 16:59)
Gaila, bet tikrai nea, nzn gal esmė, kad gimdyvei buvo 21 metai, drąsos dar mažai prikaupusi turėjo
Šiaip,kai bandžiau stebėtis, likau nesuprasta būtent aš, tai daugiau ir nesigilinau