Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Mano vyras butu dalyvaves visa laik, bet teko skubiai daryti neplanini CP, taigi susitikom jau palatoj...
Atsakyti
Vyras dalyvavo nuo...iki. Dabar MB manim labai didziuojasi, kad taip puikiai laikiausi gimdymo metu. O man jo buvimas labai padejo.

Be to jis labai graziai nufotografavo pirmasias musu mazyles gyvenimo akimirkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elelel: 30 balandžio 2011 - 22:53
Vyras dalyvavo ir labai padejo, jauciuosi jam tikrai dekinga thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Dalyvavo vyras ir anyta nuo ... iki biggrin.gif
Atsakyti
vras dalyvavo iki pacio gimdymo,po to isejo,nes as nenorejau,kad butu... blush2.gif
Atsakyti
Vyras buvo kartu su manim visa laika ir labai padejo jo buvimas salia.
Atsakyti
Dalyvavo vyras, nuo... iki... Jei ne jis, tai butu buve dar sunkiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukutė @ 2011 04 21, 15:36)
Buvom nusprende, kad vyras dalyvaus gimdyme. Bet jis buvo isitikines, kad per visa gimdyma, o ypac kulminacijos metu, stoves man prie galvos ir tikrai nieko tokio neisvys, kas vyrams atrodo "skauda", kraujas... Kadangi gimdyma prieme tik akusere ir kai pasake, "na, ka teveli, ateik padesi, jau gimdom, nieko kito nebeliko, kaip jam paciam tapti akuseres asistentu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Bet is tiesu vyras liko labai patenkintas viskuom, ir nepatyre jokiu nepageidaujamu baimiu.

Pas mane buvo labai panasiai - vyras galvojo pastoves tik prie galvos ir palaikys uz ranku, bet teko laikyti uz koju doh.gif lotuliukas.gif viskas gerai, istvere, dziaugesi musu mazyle kartu su manimi, taciau bent jau kolkas sako kad jei gimdyciau antra karta - nebeeitu biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Tigris @ 2011 04 27, 13:26)
galvojau kad stumimo metu tikrai vyra lauk isprasysiu, nes gi - negrazu, neestetiska... Kai jau atejo tas momentas - ne tas galvoj buvo, vyras yra, ar nera, estetiska, neestetiska biggrin.gif ... O jis pats nebuvo nusiteikes niekur trauktis biggrin.gif tai taip kartu ir pagimdem biggrin.gif

Va, pas mus buvo panasiai ... Kai atejo metas stumti gimdant pirmakart, buvo ne tas galvoj, tai vyras taip ir liko iki galo ...
O antrakart gimdant man labai reikejo jo palaikymo, nes gimdymas buvo kur kas sunkesnis, komplikuotesnis ir dar ne Lietuvoj, svetima kalba ir t.t. doh.gif Nepasitikejau cionyksciais gydytojais, tad norejau, kad vyras nuo iki kontroliuotu visa eiga, nes man jau samone protarpiais buvo uztemus nuo gimdymo 2 paras ..
Atsakyti
4u.gif Dalyvavo vyras abiejuose gimdymuose nuo iki, man labai padėjo... Kitų artimųjų dalyvavimo neįsivaizduoju... g.gif
Atsakyti
Vyras dalyvavo nuo ...iki, ir nesigailime, ir net nežinau, ar man tas padėjo.... tikriausiai... buvo labai ramu ir saugu... Ir netrukdė jis man per stūmimą (ta prasme, kad nelaikė už rankos, nesakė, kad stengčiausi, tik pamatęs vaiko galvytę tyliai man pašnibždėjo, kas mūsų sūnus blondinas tongue.gif ), vienu momentu net pagalvojau, kad jo nėra. Labai drąsiai perkirpo virkštelę... mirksiukas.gif Tai, va... turbūt gimdymas kartu jam buvo svarbesnis negu man,nes jis iki dabar gali pasakoti apie mūsų sūnaus gimimą su kažkokia euforija, su pasididžiavimu netgi sakyčiau. lotuliukas.gif Ir antrą vaiką nusprendėme gimdyti kartu blush2.gif .
Ir dar pridursiu, kad nebuvome galutinai sutarę, ar jis bus per gimdymą ar ne. Vyras nusipirko tuos reikiamus gimdymui rūbus, bet galvojome, kad jis gal per sąrėmius bus su manimi, o šiaip lauks už durų... bet viskas savaime pakrypo taip, kad jis pasiliko.
Na, pasakysiu dar tiek, kad tos pirmos akimirkos, kai visi trys buvome drauge, yra nepakartojamos, iki šiandien braukiu ašarą prisimindama, kaip tete mus apkabimo ir išbučiavo.
Atsakyti
Labai labai norejau kad vyras būtų šalia viso gimdymo metu. Vyrui neleido dalyvauti gimdyme, nes prieš porą mėn. buvo persirgęs tuberkulioze. Jaučiausi tikrai ne kaip verysad.gif Po 8 val. nuo gimdymo pražios išvežė cezario pjūvio operacijai...
Atsakyti