Mano gimdyme nuo pat pradžios iki pabaigos dalyvavo vyras. Neįsivaizduoju kaip aš būčiau viena be jo... mes kartu laukėmės, kartu ir gimdėm. Didžiulis psichologinis palaikymas iš jo buvo. Aišku, jeigu nebūtų pats norėjęs, tai nebūčiau vertus per prievartą. Kitų žmonių gimdyme neįsivaizduoju...bet ir vienai būtų sunku.
O as viena buvau,kazkaip buvome sutare,kad jis nedalyvaus gimdyme,jis nelabai norejo o ir as didelio noro nereiskiau.Gyvenu ne lietuvoj,bet buvau gryzus gimdyt i lietuva,terminas buvo spalio 23,o vyras turejo bilietus spalio 10,bet gimdymas prasidejo spalio 8,jam pasakiau tik po visko,kai laikiau glebyje savo mazyle.Likimas pats viska nusprende
Visai nesigailiu kad buvau viena,vistiek per ta skausma buciau jo net nepastebejus

o man be vyro kazkaip butu nejauku...
N avyras tai kaip vyras- jei labai nori, tai lai dalyvauja. Nors per pati gimdyma man jis visai nereikalingas buvo. Tik filmuose gal rodo ,kad JIS rankele glosto ir JAI nuo to geriau. Jau ne iki rankeliu glostymo per pati veiksma buvo...
O kai susikviecia gimdyves dar visas mamas, seses, drauges ir klasiokes... .na tai zinot... dar i delfi tieisogine transliacija belieka susiorganizuoti ir bus maksimaliai pasirodymo noras patenkintas.
O kai susikviecia gimdyves dar visas mamas, seses, drauges ir klasiokes... .na tai zinot... dar i delfi tieisogine transliacija belieka susiorganizuoti ir bus maksimaliai pasirodymo noras patenkintas.
QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 16, 17:17)
N avyras tai kaip vyras- jei labai nori, tai lai dalyvauja. Nors per pati gimdyma man jis visai nereikalingas buvo. Tik filmuose gal rodo ,kad JIS rankele glosto ir JAI nuo to geriau. Jau ne iki rankeliu glostymo per pati veiksma buvo...
na taip, aš irgi nelabai suprantu, kazkaip intymu visa tai juk turėtų būt - bet kiekvienam savo...
"palaikė giminės ir draugai" man labiausiai patiko

QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 16, 17:17)
Kiekvienam savo, bet matyt mano gimdymas vyko kaip per filma, nes vyras rankele man gloste, nugaryte masazavo ir man tikrai nuo to buvo geriau

Nuo iki, kaip Jūs rašote, mano vyras išbuvo. Savo iniciatyva, jis labai norėjo matyti, kaip mūsų dukrytė ateis į šį pasaulį
Manau, kad dalyvautų ir antrame

Vyras dalyvavo gimdyme,ir labai tuo dziaugiuosi (nrs pradzioj labai abejojau ar to tikrai noriu).Prasidejus saremiams,gydytoja patikrino,pasake,kad atsidarymas dar nedidelis,kad pagulet dziakuzi vonioje galiu,uz kokios poros val ji ateis pasiziuret.Ka jus manot,gerai,ad vyras buvo,gavo jos eit ieskot,nes jei buciau buvus taip palikta viena,buciau toj vonioj ir pagimdzius,viskas vyko kur kas greiciau nei gyd mane

Musu tetukas dalivavo gimdyme nuo iki ir as tuo lb patenkinta.manau kad vyrai eidami i gimdykla turi zinoti ir paruosti tam vaizdui kuri pamatys
as savo vyru didziuojuosi
ji pagyre net gydytojai kad buvo puikus ramstis tuo metu,net klause gal kokiuose kursuose buvo
bet yra ir jautresniu vyru.geriau ju neleisti i gimdykla kad veliau nereiktu jais rupintis

As buvau viena, neskaitant trumpo vyro pabuvimo su manim per saremius. Sesele ir gydytoja buvo uzsukusios tik kelis kartus iki stumimo, patikrinti kaklelio atsidarymo ir paklausyti vaiko sirdeles. Be galo dziaugiuosi, kad leido saremiauti visiskai vienai, man lengviausia istverti skausma kai manes niekas neblasko ir nesigaili. Stumimo metu irgi vyro nereikejo, aisku, buciau norejusi, kad jis butu galejes virkstele nukirpti, bet jau ka padarysi
Kai gimdysiu kita karta (o tikiuosi, kad gimdysiu), taip pat noreciau buti visiskai viena kiek tik imanoma 
Tiesa, man visiskai nebutu baisu, kad vyras pamatys kazka tokio budamas kartu stumimo metu. Del manes, galetu kad ir stoveti ir ziureti kaip vaikas lenda, tikiu, kad musu santykiams tai neturetu jokios itakos. Tik tiek, kad man apskritai vyro per gimdyma nereikejo

Tiesa, man visiskai nebutu baisu, kad vyras pamatys kazka tokio budamas kartu stumimo metu. Del manes, galetu kad ir stoveti ir ziureti kaip vaikas lenda, tikiu, kad musu santykiams tai neturetu jokios itakos. Tik tiek, kad man apskritai vyro per gimdyma nereikejo