Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Vyras. Ir labai padejo gimdant. Aciu jam.
Atsakyti
O man vyro nesinorejo, kai saremiai skausmingi buvo, jis stovejo salia lovos, o as vos nepasakiau garsiai ka galvoju - ko cia stovi ir ziuri, eik lauk. Gerai, kad sumojau graziai paprsatyti, kad iseitu:)
Atsakyti
Vyras wub.gif
Atsakyti
Vyras dalyvavo visame gimdyme 4u.gif
Atsakyti
Vyras dalyvavo visam gimdyme. Labai mane palaike. wub.gif
Atsakyti
Kol buvo saremiai buvom su vyru, kai atejo laikas stumti buvome susitare, kad iseis, taip ir buvo. Sikart manau bus taip pat, nebent jeigu vyras negales, tai busiu viena smile.gif nors sese siulosi "i pagalba", bet manau, kad apsieisiu rolleyes.gif
Atsakyti
Vyras buvo pasiryžęs dalyvauti ir padėti, tačiau viskas taip pasisuko, kad buvau skubiai išvežta į operacinę..
Atsakyti
Antra leliuka gimdziau cezario pagalba,todel vyras visa laika buvo salia,nes as labai bijojau operacijos smile.gif
Atsakyti
Du gimdymus ""pilnai atlaike" vienas vyras,treciajame gavosi taip,kad ir sesuo prisidejo smile.gif Buvau tu patenkintas,viskas ejosi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GABUSKA: 16 birželio 2012 - 07:53
dalyvavo vyras ir geriausia drauge rolleyes.gif

bet juokas pro asaras, kalbant apie tai, kas gimdymo metu "pavargo".
gimdymas buvo ilgas, saremiai - baisus. abu pakaitomis, pliaupdami prakaitu dare man nugaros masazus rolleyes.gif
per skausma nieko nejauciau - (veliau, ant nugaros buvo juoda melyna melyne nuo masazu doh.gif , nors saremiu metu rekiau: ko taip lengvai masazuojat, nieko nejauciu lotuliukas.gif )

abu, drauge ir vyras ta nakti miegojo kaip uzmusti - pavarge, nusikale lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o as kaip TYCIA akiu nesumerkiau VISA NAKTI.

gal gimdymo euforija???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 birželio 2012 - 15:27
Pirmame gimdyme iki pat galo dalyvavo vyras.
Antrojo gimdymo metu buvau viena - vyras buvo isvaziaves ir nespejo grizti. Bet gimdymas buvo labai greitas, tai man kazkaip to palaikymo nereikejo, nieko salia nespejau pasigesti, buvau uzsemusi lotuliukas.gif

Atsakyti
Pirma gimdyma vyras atlaike iki galo wub.gif planuoja ir antraji buti su manim, labai padejo ax.gif
Atsakyti