Vyras. Ir labai padejo gimdant. Aciu jam.
Vyras

Vyras dalyvavo visame gimdyme

Vyras dalyvavo visam gimdyme. Labai mane palaike.

Kol buvo saremiai buvom su vyru, kai atejo laikas stumti buvome susitare, kad iseis, taip ir buvo. Sikart manau bus taip pat, nebent jeigu vyras negales, tai busiu viena
nors sese siulosi "i pagalba", bet manau, kad apsieisiu

Vyras buvo pasiryžęs dalyvauti ir padėti, tačiau viskas taip pasisuko, kad buvau skubiai išvežta į operacinę..
Antra leliuka gimdziau cezario pagalba,todel vyras visa laika buvo salia,nes as labai bijojau operacijos

Du gimdymus ""pilnai atlaike" vienas vyras,treciajame gavosi taip,kad ir sesuo prisidejo
Buvau tu patenkintas,viskas ejosi puikiai

dalyvavo vyras ir geriausia drauge
bet juokas pro asaras, kalbant apie tai, kas gimdymo metu "pavargo".
gimdymas buvo ilgas, saremiai - baisus. abu pakaitomis, pliaupdami prakaitu dare man nugaros masazus
per skausma nieko nejauciau - (veliau, ant nugaros buvo juoda melyna melyne nuo masazu
, nors saremiu metu rekiau: ko taip lengvai masazuojat, nieko nejauciu
)
abu, drauge ir vyras ta nakti miegojo kaip uzmusti - pavarge, nusikale
, o as kaip TYCIA akiu nesumerkiau VISA NAKTI.
gal gimdymo euforija???

bet juokas pro asaras, kalbant apie tai, kas gimdymo metu "pavargo".
gimdymas buvo ilgas, saremiai - baisus. abu pakaitomis, pliaupdami prakaitu dare man nugaros masazus

per skausma nieko nejauciau - (veliau, ant nugaros buvo juoda melyna melyne nuo masazu

abu, drauge ir vyras ta nakti miegojo kaip uzmusti - pavarge, nusikale

gal gimdymo euforija???
Pirmame gimdyme iki pat galo dalyvavo vyras.
Antrojo gimdymo metu buvau viena - vyras buvo isvaziaves ir nespejo grizti. Bet gimdymas buvo labai greitas, tai man kazkaip to palaikymo nereikejo, nieko salia nespejau pasigesti, buvau uzsemusi
Antrojo gimdymo metu buvau viena - vyras buvo isvaziaves ir nespejo grizti. Bet gimdymas buvo labai greitas, tai man kazkaip to palaikymo nereikejo, nieko salia nespejau pasigesti, buvau uzsemusi

Pirma gimdyma vyras atlaike iki galo
planuoja ir antraji buti su manim, labai padejo