Palaikė per sąrėmius vyras ir mama. Vėliau abu išėjo. Su vyru buvom sutarę, kad eigoj matysim ar jis dalyvaus iki galo ar ne. Netgi džiaugiuos, kad prieš pabaigą jis išėjo.
gimdyme iki pat galo dalyvavo vyras, tik kai siuvo liepe vyrui iseiti

per pirma ir per antra gimdyma dalyvavo vyras . Labai padejo moraiskai ir psichologiskai

su vyru. buvo mano ramstis
is kitu, tai jei vyras negaletu, tai tiktu mano mama....daugiau kas nelabai isivaizduoju

Su manim buvo vyras. Mamos šalia kažkaip neįsivaizduoju, nors esam labai artimos. Galbūt nenorėčiau, kad ji matytų, kaip kenčiu. O vyras, kadangi prisidėjęs prie šito reikalo, tegu mato, kaip vaikai ateina
Šiaip mano gimdymas komplikavosi ir darė skubų cezarį, tai vyrui leido pro operacinės duris stebėti. Tai jam buvo košmaras, nes pergyven tiek dėl manęs, tiek dėl vaiko. Net savo mamą pasikvietė, kad jį morališkai palaikytų. O vat jos, nors ji geras žmogus, norėjau mažiausiai matyti po operacijos.

Šiaip mano gimdymas komplikavosi ir darė skubų cezarį, tai vyrui leido pro operacinės duris stebėti. Tai jam buvo košmaras, nes pergyven tiek dėl manęs, tiek dėl vaiko. Net savo mamą pasikvietė, kad jį morališkai palaikytų. O vat jos, nors ji geras žmogus, norėjau mažiausiai matyti po operacijos.
Tik vyras.
Per pirmąjį gimdymą mažai jam teko dalyvauti, nes viskas labai greitai baigėsi (atvažiavus į ligoninę po nepilnos val. pagimdžiau). Tai kol gimdžiau, vyras buvo netoliese, gimdyklos tarpdury
O kai gimusi dukrytė pravirko, vyras nualpo tam tarpdury
Iš tos laimės, ar per didelio, staigaus emocijų pliūpsnio, matyt...
Sūnelio gimdymas gerokai užsitęsė, nes viskas prasidėjo prieš laiką...
Vandenys po truputį bėgo, gimdymo veikla nevyko... Po 16 val. teko skatinti veiklą...Tad visą tą laiką vyras buvo šalia - iki pat pabaigos. Tiesa, tik stūmimo metu trumpam išėjo į koridoriuką. Šįkart nenualpo ir jau buvo stipresnis, drąsesnis

Per pirmąjį gimdymą mažai jam teko dalyvauti, nes viskas labai greitai baigėsi (atvažiavus į ligoninę po nepilnos val. pagimdžiau). Tai kol gimdžiau, vyras buvo netoliese, gimdyklos tarpdury

Sūnelio gimdymas gerokai užsitęsė, nes viskas prasidėjo prieš laiką...

Tik med. personalas.
Ačiū, nei vyro, nei sesers... tuo labiau mamos ar anytos... man nereikėjo
Ačiū, nei vyro, nei sesers... tuo labiau mamos ar anytos... man nereikėjo

Visa laika sakiau, kad jei vyras nenores dalyvauti tai neversiu. Pradzioj ir jis labai didziulio entuzijazmo tam nerode. Likus keliems menesiams jau sake kol saremiausi galesiu buti salia. Kai artejo nenumaldomai ta diena, sake, jei tau labai reiks galesiu buti iki galo. Gimdymo metu per saremius jis buvo ne nedvejodamas, o stumimo metu leidau jam pasirinkti - jis liko
Ir dar padejo
Daugiau neturiu zmoniu, kurie galetu dalyvauti gimdyme

QUOTE(ingoo @ 2012 07 11, 14:44)
Su manim buvo vyras. Mamos šalia kažkaip neįsivaizduoju, nors esam labai artimos. Galbūt nenorėčiau, kad ji matytų, kaip kenčiu. O vyras, kadangi prisidėjęs prie šito reikalo, tegu mato, kaip vaikai ateina

vyras buvo nuo...iki.... ir kai vandenis nuleido, ir kai gime dukra, ir kai siuvo.
Man rodos teisinga kai vyras pamato kokia to dziaugsmo "kaina".
Deja, pirmas gimdymas baigesiu cezariu, tad dalyvavo maziau, o ir is gimdyklos pradzioje labai daznai isprasydavo, del to man buvo nesmagu.
Man rodos teisinga kai vyras pamato kokia to dziaugsmo "kaina".
Sakyciau pats baisiausiais poziuris, ir neteisingiausias
ir kas is to kad pamatys? daugiau gerbs, myles, nesuprantu
Sakyciau pats baisiausiais poziuris, ir neteisingiausias