Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Jaržemskienė

labutis, suzinojau kad gydytoja Jarzemskiene atostogaus nuo liepos 7 iki liepos 21, o man gimdyt liepos 23 kazkur nestuke.gif , tai tikiuos anksciau nepagimdysiu, nes labai man visi rekomenduoja ja su Bozena smile.gif
tik nieks man nepasako kainos, parasykit man prasau i AZ kiek jai teko sumoket ax.gif , aciukas didelis smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
o mano atsiminimai is gimdymo prie gyd. Jarzemskienes tikrai nekokie schmoll.gif kai taremes del gimdymo viskas atrode super, bet per pati gimdyma doh.gif visu pirma as jos beveik visai nemaciau, atejo tik i pati gala pasiziureti ir kazkur dingo.. kai pradejau rekti, kad nebegaliu laikyti, vaikelis lenda vyras puole ieskoti gydytojos su akusere, siaip ne taip surado, aisku tuo metu man atrode, kad tai truko visa amzinybe doh.gif kai atejo apreke mane kad as pirma karta gimdau, jos seka mane zino kad dar nelaikas ir t.t. o kai priejo paziureti pasauke staigiai akusere ir liepe man stumti, nes tikrai jauciau kad vaikelis jau lenda ir nebegaliu jo sulaikyti. Jokios sypsenos, jokio palaikymo, padrasinimo ar siaip grazaus zodzio, ko manau moteriai tokioj situacijoj tikrai reikia.
Ir dar ... siuvo mane pati Jarzemskiene, sake kad neplysau stipriai tik keli iplysimai yra tai sukabins keliomis kabemis ir viskas. Po tokio jos sutvarkymo toje vietoje turiu 2 skyles, i viena ir nykstis tilptu doh.gif dar kad tik butu tos skyles, bet pastoviai ten jauciu tempima ir nemalonu jausma, dabar praejus 4 metams po gimdymo jau susigyvenau su tuo, bet karts nuo karto dar jauciu lengva skausma. Mano gine pasiule vaziuoti darytis plastine operacija doh.gif ir tai tik del neatsakingo gyd. darbo..

Gal tokia tik mano patirtis, bet antra karta pas sia gyd. negimdyciau.. nei vieno grazaus prisiminimo susijus su siuo zmogumi schmoll.gif praktiskai pinigus kuriuos jai mokejau reikejo duoti akuserei, nors ji ir nebuvo niekuo ypatinga.. ir po gimdymo gyd. net neuzejo i palata paziureti ar paklausti ar viskas mums gerai..
vat tokie mano prisiminimai apie sia gyd.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turciukas: 02 birželio 2008 - 20:18
Bukit zmones, parasykit kas nors, kad Jarzemskiene kirpo-siuvo, ir susiuvo taip gerai, kad geriau nebuna. Man gimdyt greit, isigasdinau.... doh.gif
Atsakyti
mergaites- gal galit parasyt i az kiek kainuoja (kiek mokejot) gimdymas pas sia gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 06 12, 10:13)
Bukit zmones, parasykit kas nors, kad Jarzemskiene kirpo-siuvo, ir susiuvo taip gerai, kad geriau nebuna. Man gimdyt greit, isigasdinau.... doh.gif

nesigasdink taip, gal cia tik mano toks atvejis.. be to ji man nekirpo nes turejo vaikelis pralysti tai tik itrukimai buvo, bet ka ji ju nesutvarke normaliai doh.gif gal butu kirpus tai butu graziai viska susiuvus.
Pamatysi viskas tau bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turciukas: 12 birželio 2008 - 13:27
alfa, jau rasiau kazkada - Jarzemskiene+Bozena - super komanda thumbup.gif man nekirpo (aciu joms didelis, nes vaikis buvo 4300 g blink.gif ), bet ibrezimus pasiuvinejo - nu geriau, nei pries gimdyma likau thumbup.gif labai viskas gerai praejo, svarbu pasitiket gydytoja, o ne klausyt kas ka pasake - viskas tada bus gerai, ji savo darba zino, o visiems pasitaiko nekokiu dienu/pacientu/etc...tikek,kad tau bus gerai,taip ir bus, negalima tau nervuotis, juolabiau,kad geriau nebus,jei bijosi ir nervuosies - nebijot reikia gimdymo, o laukti jo, juk 9 men svajojai apie savo kleckiuka-taigi ta diena Susitikimo su Juo diena, tuo gyvenk ir lauk, o ne bijok 4u.gif
Atsakyti
Aciu , merginos, ramiau dabar... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2008 06 12, 14:06)
mergaites- gal galit parasyt i az kiek kainuoja  (kiek mokejot) gimdymas pas sia gydytoja?

pleassssssssssssssse, kas nors atsakykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 06 12, 09:13)

Nesijaudink, viskas bus gerai 4u.gif Man siuvo, nzn atr galetu buti geriau, nes tiik ji viena ir siuvo (neturiu su kuo palyginti), taciau jokio diskomforto nejauciu smile.gif
Atsakyti
As gavau gydytojos telefoniuka is mamos drauges dukros, tezinau, kad ji dirba VGN ir jos vardas Milda rolleyes.gif - kadangi ta mamos drauges dukra su gyditoja Milda be kitako yra pazystamos ar drauges.. tai pavardes net nepaklausiau, bet kai ivedziau i google VHN ir MILDA, tai ismeta tik ta pacia Jerzemskiene, tad manau, tai atsiliepimai butent apie ja smile.gif
Nors atsiliepimu yra visokiu, bet laikausi nuomones, kad zmogus geras visiems nebusi smile.gif Tad nemanau, kad del keletos neigiamu komentaru imsiu blaskytis. juolab telefoniuka gavau is Jerzemskienes drauges
Taciau ir man butu idomu suzinoti piniginius dalykelius (jei kuri informuos i a.z. busiu labai dekinga aciuks.gif)
Taip pat noriu pasitarti, ar uztektu pas ja apsilankyti tik men. pries numatyta gimdymo data. g.gif Nes papildomai lankytis neturiu tikslo - nestumas sklandus ir esu patenkinta apziuromis poliklinikoje. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2008 06 15, 12:52)
Taip pat noriu pasitarti, ar uztektu pas ja apsilankyti tik men. pries numatyta gimdymo data. g.gif  Nes papildomai lankytis neturiu tikslo - nestumas sklandus ir esu patenkinta apziuromis poliklinikoje.  rolleyes.gif

As pas ja tariausi 34 sav. nestuke.gif O siaip tai tu jai pasiskambink ir ji pasakys kada tau ateiti. Sekmes nesiojan vaikeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule00 @ 2008 06 15, 17:11)
*As pas ja tariausi 34 sav.  nestuke.gif O siaip tai tu jai pasiskambink ir ji pasakys kada tau ateiti.
**Sekmes nesiojan vaikeli 4u.gif

* o tau tu skambinai bunant 34 savaitei ar pries tai? g.gif Nes nematau prasmes belstis i VGN tik del susimatymo akis i akis (paskubomis) rolleyes.gif
**dekui, tau atsakomai, sekmes auginant naujagimi mirksiukas.gif
Atsakyti