o mano atsiminimai is gimdymo prie gyd. Jarzemskienes tikrai nekokie

kai taremes del gimdymo viskas atrode super, bet per pati gimdyma

visu pirma as jos beveik visai nemaciau, atejo tik i pati gala pasiziureti ir kazkur dingo.. kai pradejau rekti, kad nebegaliu laikyti, vaikelis lenda vyras puole ieskoti gydytojos su akusere, siaip ne taip surado, aisku tuo metu man atrode, kad tai truko visa amzinybe

kai atejo apreke mane kad as pirma karta gimdau, jos seka mane zino kad dar nelaikas ir t.t. o kai priejo paziureti pasauke staigiai akusere ir liepe man stumti, nes tikrai jauciau kad vaikelis jau lenda ir nebegaliu jo sulaikyti. Jokios sypsenos, jokio palaikymo, padrasinimo ar siaip grazaus zodzio, ko manau moteriai tokioj situacijoj tikrai reikia.
Ir dar ... siuvo mane pati Jarzemskiene, sake kad neplysau stipriai tik keli iplysimai yra tai sukabins keliomis kabemis ir viskas. Po tokio jos sutvarkymo toje vietoje turiu 2 skyles, i viena ir nykstis tilptu

dar kad tik butu tos skyles, bet pastoviai ten jauciu tempima ir nemalonu jausma, dabar praejus 4 metams po gimdymo jau susigyvenau su tuo, bet karts nuo karto dar jauciu lengva skausma. Mano gine pasiule vaziuoti darytis plastine operacija

ir tai tik del neatsakingo gyd. darbo..
Gal tokia tik mano patirtis, bet antra karta pas sia gyd. negimdyciau.. nei vieno grazaus prisiminimo susijus su siuo zmogumi

praktiskai pinigus kuriuos jai mokejau reikejo duoti akuserei, nors ji ir nebuvo niekuo ypatinga.. ir po gimdymo gyd. net neuzejo i palata paziureti ar paklausti ar viskas mums gerai..
vat tokie mano prisiminimai apie sia gyd.