QUOTE(jediara @ 2011 08 29, 08:32)

To man ir reikia

Gal parašytumėte receptuką
Kad labai paprasta,kadangi esu padori tinginė tai stengiuosi kuo mažiau prie tokių dalykų sugaišt laiko.Stiklainius išplaunu su visų keikiamu feiriu ar kitokiu plovikliu,perlieju verdančiu vandeniu ,sudedu ką jau dedu įjuos: pomedorus ,agurkus ,svogūnus.Tik jei darau su želatina tai nededu jokių lapų,viską verdu marinate,dedu tik pipirus ir lauro lapus,į patį stiklainiuką,po valgomą šaukštą cukraus ir druskos,acto pilu 30 gramų.Pirmus du kartus užpilu tik su marinatu,o trečią kartą tenka pasiterlioti.Nedideliame kiekyje išsitirpinu želatiną ,tada jau seikėju kiek yra jos dadedu cukraus, druskos,acto pagal jos kiekį ir dapilu marinato,viską užvirinu ir užpilu ant pomedorų,užsuku dangteliais ir vėl eilinį sykį po kaldra,dar ten perkaista ir į rūsį.Pas mane jis nėra labai vėsus,bet viskas laikosi tfu tfu tfu.Želatinos paskaičiuoju 1 litrui vandens ne mažiau 5 valgomi šaukštai.Kitos deda ir daugiau.čia tiesiog pačios ieškom kaip mums skaniau.Nors aš apie skonį pasakyt nieko negaliu

nes pomedorų nevalgau

darau sūnui,jam patinka su želatina.
Pasitaisau
ne 5,o bent 7 šaukštus reik dėt želatinos