jediara, man patiko sis receptas, gavosi gerai snd apziurejau, vakar dariau viskas sustinge, kliau i koncervavimo temike o orginala imetu cia:
Darau dar paprasčiau, supjaustau griežinėlias pomidorus, svogūnus.Dedu kelis pipirus, pomidorus, svogūnus, tada pilu šaukštą į puslitrinį stiklainiuką sausos želatinos tokiau vėl pomidorus, užpilu marinatu 1l vandens 1 š druskos, 1 š. cukraus ir 2 šaukštai acto ,statau į puodą ir pakaitinu apie 20 min.Užsuku , apverčiu aukštyn kojom, sudeda ant rytojaus į šaldytvą, labai greit suistingsta ir gabenu į rūsį,Daug metų taip darau ir viskas gerai. (Autore p.Zita)
Ausrinesmama nera uz ka, ismeginkite, beje kaip dariau su zalatina maisiau raudonus, geltonus ir princo pomidoru puseles, sakyciau grazus derinukas isejo