Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ingaja @ 2011 08 11, 20:47)
Va i pirma zinute galejot nurodymus apie sekluciu "daryma" idet zalioms tokioms kaip as  blush2.gif Kada geriausiai, kuo mirkyt ir t.t ir pan  lotuliukas.gif

Galėjot..reikėjo.. ogi, jei nesekat temos, tamstoms žalioms reikėjo gale senos temos pageidavimus surašyt 4u.gif
Tai ar ne tu praėjusioj temoj apie "kuo, kaip, kada" klausei. Į visus klausimus operatyviai ir personaliai jau buvo atsakyta... smile.gif
Atsakyti
Mergikės turėkit prie kompiuterio popieriaus ir tušinuką ir nusirašykit sudominusią informaciją,arba kompiuteryje išsisaugokit,jei rašyt tingit
Aš tai senoviškai ant popieruko nusirašau kas sudomino ir dedu į krūvelę,paskui turėdama ūpo susiskirstau kas ir kur:taip surašau ir valgių receptukus ir pomedorų ir daržovių veisles ir visokius patarimukus

Žadėjau šiandien šiltnamyje pravest depiliacijos seansą,bet neišeis,lyja pas mumy,teks laukt gražesnės sausesnės dienos
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 12, 07:10)
Galėjot..reikėjo.. ogi, jei nesekat temos, tamstoms žalioms reikėjo gale senos temos pageidavimus surašyt 4u.gif
Tai ar ne tu praėjusioj temoj apie "kuo, kaip, kada" klausei. Į visus klausimus operatyviai ir personaliai jau buvo atsakyta... smile.gif

Sory sory, nu gi zalia esu nepratus blush2.gif as neklausiau tikrai, nes neplanavau seklinti, griztu atgal skaityt ax.gif Dar karta atsiprasau notworthy.gif Patingejau verst atgal puslapius, todel ir uzklausiau cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2011 08 12, 08:15)
Sory sory..... Dar karta atsiprasau  notworthy.gif Patingejau verst atgal puslapius, todel ir uzklausiau cray.gif

O taip! Kad man tvarka būtų... mad.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pirmiausiai reik naujokėms nugaras pašiaušt, paskui jau ir paglostyt galima, tada šnekėt.. laugh.gif
Jei ne tu klausei, klausk tada kas tau ten kirba, o tai nieko nesupratau kokios info trūksta.. žalioms.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 11, 12:01)
vištos jau nebelesa, gaidžiui net į pentinus pomidorai įsmigę, tarsi vėrinukai... visiems įgriso mano pomidorai doh.gif

pas man dar ne visiems igriso. Kalakutai vis dar su malonumu laksto koki cherry uz kotuko nusistvere. Vienas laksto po kiema, kiti devyni is paskos - atimineja.

Vakar vaiku balius buvo, tai Sweet Million bliudas buvo su malonumu sudorotas. O as jau issigandus buvau, kad teks jiems skurikes lupinet pies issiunciat i kecupa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2011 08 11, 18:34)
o isbandytas jau tas receptas anksciau g.gif  kaip idomu 4u.gif

Nieko naujo su tuo medum, čia pagal paprikinį receptą užmarinuota. Va taip su medum ir paprikas marinavau (off topic..):
user posted image
Atsakyti
psio, einu i siltnami papriku ieskot.. Ner ramybes tokius vaizdus nuo ryto pamacius..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 12, 09:19)
psio, einu i siltnami papriku ieskot.. Ner ramybes tokius vaizdus nuo ryto pamacius..

Aga,nervina biggrin.gif
Čia kaip per stiklą medų laižyt,laižai laižai,o burnoj tuuuuuščia ir skonio nėr
Atsakyti
Kadangi marinuotų pomidorų nemėgstu, vistiek yra kažkas ką dar valgau biggrin.gif man asmeniškai skaniausi žali (neprinokę, kieti, neūžaugos) marinuoti pomidorai. Va štai tokie:

user posted image

Rp.: 1l vandens, 200gr acto, 200gr cukraus, 50gr druskos, 4 šaukštai aliejaus. Prieskoniai pagal poreikius. Stiklainius kaitiname 15 min. Užsukame.
Atsakyti
Žalius mano mažė mėgsta,tik aš užpilu tokiu pat marinatu kaip ir agurkus
Atsakyti
Virsunes nukarpiau, is lauko pomidorus nusirinkau, tik manau is ju naudos nelabai bus, nes zaliu as nemegstu schmoll.gif
QUOTE(Ex @ 2011 08 12, 08:53)
O taip! Kad man tvarka būtų... mad.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pirmiausiai reik naujokėms nugaras pašiaušt, paskui jau ir paglostyt galima, tada šnekėt.. laugh.gif
Jei ne tu klausei, klausk tada kas tau ten kirba, o tai nieko nesupratau kokios info trūksta.. žalioms.. smile.gif

Buciau as tu seklu nedarius, todel ir neatidziai toj vietoj skaiciau, bet va prireike black plum sekluciu padaryt, kadangi ne sau noriu padaryt viska kaip reikia, kad normaliai dygtu blush2.gif O zinau tik tiek, kad pomidora pernokini ir isimi seklutes, jas isdziovini, kad dar tureciau padaryt? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 12 rugpjūčio 2011 - 09:52
Ex o su medumi ar pagal tokį receptuką darai 4u.gif
paprikų
1,5lvandens
1st medaus
1st acto
marinatą užvirinti sudėti pjaustytas paprikas ir keletą min pakaitinti 2-3-min.sudėti į stiklainius ir užpilti marinatu
tik čia paprikoms parašytas 4u.gif
Atsakyti