Labai laukiam grįžtančios su geromis naujienomis
Pritariu kerzakai
Nuo siandien prasides ypac svarbiu dienu periodas ir linkiu Norma,kad jos tau butu ne tik svarbios bet laimingos.Sveikatytes tau po punkcijos,kokybisku kiausialasciu,idealaus ju ne tik apsivaisinimo bet ir dalijimosi-tikim ir laikom kumstukus uz tave ir tavo sekme
TIKEK KAD VISKAS BUS GERAI!!!!!!!!!!!!!

Papildyta:
Man si ateinanti savaite paskutine ilguju atostogu ir tiplensiu i darba
Tai kai prasides darbo rutina,vis reciau uzsuksiu-nes darbe neturiu galimybes kazka parasyti,gryzusi irgi daug reikalu-zodziu prasides linksmasis periodas.
Man pilvuka pamaudzia,kartais persimeta ir i dubens kaulus-o vakar nusiciaudejau tai net asara istrysko,atrodo kad apacioj koks gimdos raistis nutruko
tai taip ir su tokiu neramiu pilvuku laukiu penktadienio-dieneles skaiciuoju

Papildyta:
QUOTE(asstukas @ 2011 08 19, 19:21)
Man si ateinanti savaite paskutine ilguju atostogu ir tiplensiu i darba
Man pilvuka pamaudzia,kartais persimeta ir i dubens kaulus-o vakar nusiciaudejau tai net asara istrysko,atrodo kad apacioj koks gimdos raistis nutruko
QUOTE(asstukas @ 2011 08 19, 19:21)
Tanga,astukasss,egk kaip jusu nuotaikeles?
Mano jau emocijos aprimo
visviena jau nieko nepakeisiu yra kaip yra
Dabar tik laukimas iki mmm...arba nezinia ko...
Kita savaite jau i darbeli po atostogu, o ten laikas tai jau tikrai neprailgsta, nera kada ir galvoti apie savo asmeninius reikalus
Kaip tavo pilvelis Afrodite??
Mano jau emocijos aprimo
Dabar tik laukimas iki mmm...arba nezinia ko...
Kita savaite jau i darbeli po atostogu, o ten laikas tai jau tikrai neprailgsta, nera kada ir galvoti apie savo asmeninius reikalus
Kaip tavo pilvelis Afrodite??
Man neramu...
O tu ir negalvok apie asmeninius reikalus, mes pagalvosim už tave
Tau gi po pirmo vizito Treijsas liepė bandyti patiems, tai gal va šį kartą ir subandėt sėkmingai? Labai tikiuosi
Sveikutes, mergaites!
Senokai pas Jus bebuvau. Perskaiciau kaip kam sekasi. Visoms labai linkiu kuo greiciau isvysti issvajotuosius II !!!
Atnesu Jums savo ruzava virusiuka! Kiekvienai bent po viena, o kas labai nori ir po du!!!
Egk, smagu, kad darinukai isnyko ir esi jau pakeliui didziojo stebuklo!
Atiloja, laikysiu kumstukus iki pamelynavimo!
Aive, labai tikiuosi, kad Jums pavyks si karta!
Kerzaka, jau greit Tavo teikiami hcg skaiciukai laukia!
Afrodite, geroji sirdele, sekmes Tau didziausios!
Telydi Jus visas Dievas!
Senokai pas Jus bebuvau. Perskaiciau kaip kam sekasi. Visoms labai linkiu kuo greiciau isvysti issvajotuosius II !!!
Atnesu Jums savo ruzava virusiuka! Kiekvienai bent po viena, o kas labai nori ir po du!!!
Egk, smagu, kad darinukai isnyko ir esi jau pakeliui didziojo stebuklo!
Atiloja, laikysiu kumstukus iki pamelynavimo!
Aive, labai tikiuosi, kad Jums pavyks si karta!
Kerzaka, jau greit Tavo teikiami hcg skaiciukai laukia!
Telydi Jus visas Dievas!
QUOTE(Adrija1 @ 2011 08 20, 12:34)
Ačiū, kad mums virusiukų padalint nepamiršti
Su nekantrumu laukiu, kada jau HCG ateis laikas pasidaryti. Bet kartu ir bijau... Bijau, sužinoti neigiamą atsakymą
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 20, 03:03)
Ačiū, kad mums virusiukų padalint nepamiršti
Su nekantrumu laukiu, kada jau HCG ateis laikas pasidaryti. Bet kartu ir bijau... Bijau, sužinoti neigiamą atsakymą
Vis save raminu, kad nereikia apie tai galvoti. Bet negalvoti neišeina
Gerai, kad kitą savaitę jau darban reiks eiti. Tai gal mažiau laiko turėsiu prisigalvojimui. Dabar kai pamastau, tai be reikalo atostogas ėmiau. Būčiau labiau užsiėmus, mažiau laiko liktų įvairioms mintims suktis.
Puikiai Tave suprantu. As pati iki teigiamo rezultato vos neisprotejau, jau buvau viska nurasius, o paskui va ir apdovanojo Dievulis velykiniu stebukliuku, nes antra sv.Velyku diena pamaciau vaiduokliuka, bet dar bijojau dziaugtis, o po dienos ir hcg patvirtino, jog laukiuos..
Zinot, mergaites, paskui lyg ir pasimirsta tas ilgas ir sunkus nueitas kelias, atrodo lyg viskas taip ir turejo buti- butent cia, butent dabar. Taip noretusi, jog SM butu tik planuojanciu ir nestukiu skyreliai, bet nevaisingumas persekioja mus ir aciu Dievui yra puikiu daktaru, kurie padeda pasiekti tiksla! Lenkiu pries juos galva!
Turiu klausimuka, ar kam po ovitrelio pasidare (.)(.) jautrios, ***** man tai skaudzios kokios, ir aplamai si karta po visos stimuliacijos pilvo apacia skauda, vis i wc lakstau...
QUOTE(asstukas @ 2011 08 20, 13:42)
Turiu klausimuka, ar kam po ovitrelio pasidare (.)(.) jautrios, ***** man tai skaudzios kokios, ir aplamai si karta po visos stimuliacijos pilvo apacia skauda, vis i wc lakstau... 
Man žinok, buvo skausmingi. Dar pamenu, kad pagalvojau, jog O dar nebuvo, o jau jautrūs
Gaudau ružavą virusiuką. Ačiū, Adrija, už tokius gražius palinkėjimus
Telydi Jus visas Dievas!
[/quote]
Adrija,sirdele aciukas uz atejima i sia temute ir pavirusavima.As imu virusiukus
kuo didziausi sveikinimai suzinojus,kad po sirdele nesioji dukryte

Lai Dievas ir sv.Mergele Marija ir toliau globoja jus
Kerzaka,zinok man irgi ima baime kad bus neigiamas atsakymas.Sianakt kryzelis sapnavau,kad pasiemiau nuo kazkokio balto stalo ir uzsidejau ant kaklo-atsikeliu ziuriu sapnininkuose reiskia nesekme,ne gera zinia