Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

Afrodite 69, iki paskutinės akimirkos, kai išvysi II , turi tikėti, kad viskas bus gerai. Kitais gi būti negali...ane ? TIESIOG NEGALI....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PerKūnas: 20 rugpjūčio 2011 - 22:37
norma, kaip tu laikaisi? kaip praėjo punkcija? ar jau atsigavai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 21, 08:49)
norma, kaip tu laikaisi? kaip praėjo punkcija? ar jau atsigavai? 4u.gif

Sveikos, mergaites, vakar jau neturejau jegu prisest prie kompo, vyras nuvare i lova blush2.gif
Punkcija praejo gerai, buvo pirmoji narkoze mano gyvenime, tai labai bijojau. Sake Treisas dar nemates, kad sitoks pulsas daznas butu, baisiai nervinaus. Ale tik suleido narkoze po keliu sekundziu akys klapt klapt ir tik atsikeliau, kai kele i lova. Klausiau vyro ar atveze mane i palata miegancia? Sako, kai kele tave i lova, tiek tu cia tauskejai, tiek dekavojai visiems lotuliukas.gif o as nieko neprisimenu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vienu zodziu po narkozes visi kalbos barjerai dingsta doh.gif
Po gero pusvalandzio baisia pradejo skaudet pilvo apacia, jau neiskenciau, prasiau seseles kad nuskausminamus suleistu. Tai kazkaip idomiai, suleido i ta pati laselines flakona vaistus, tai anie pradejo veikti, kai sulasejo visas skystis.
Atejo Treisas po poros valandu, pasiskundziau kad skauda, tai atnese dar zvakute nakciai.
O naujienas tokias pasake, kad ispunktavo 15, is kuriu 4 diafragmentuoti, liko 11.
Sako skaicius neblogas, o kaip toliau, ziuresim ...
Sakau siandien ryte savo vyrui - jau musu vaikai vaisinasi , pasijuokem tyliai.
Bijau skambint pirmadieni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 21, 10:08)
Sveikos, mergaites, vakar jau neturejau jegu prisest prie kompo, vyras nuvare i lova  blush2.gif
Punkcija praejo gerai, buvo pirmoji narkoze mano gyvenime, tai labai bijojau. Sake Treisas dar nemates, kad sitoks pulsas daznas butu, baisiai nervinaus. Ale tik suleido narkoze po keliu sekundziu akys klapt klapt ir tik atsikeliau, kai kele i lova. Klausiau vyro ar atveze mane i palata miegancia? Sako, kai kele tave i lova, tiek tu cia tauskejai, tiek dekavojai visiems  lotuliukas.gif  o as nieko neprisimenu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  vienu zodziu po narkozes visi kalbos barjerai dingsta  doh.gif
Po gero pusvalandzio baisia pradejo skaudet pilvo apacia, jau neiskenciau, prasiau seseles kad nuskausminamus suleistu. Tai kazkaip idomiai, suleido i ta pati laselines flakona vaistus, tai anie pradejo veikti, kai sulasejo visas skystis.
Atejo Treisas po poros valandu, pasiskundziau kad skauda, tai atnese dar zvakute nakciai.
O naujienas tokias pasake, kad ispunktavo 15, is kuriu 4 diafragmentuoti, liko 11.
Sakau siandien ryte savo vyrui - jau musu vaikai vaisinasi , pasijuokem tyliai.
Bijau skambint pirmadieni  ax.gif

Norma,wou kokios geros zinios thumbup.gif Sveikinu ir labai laukiame kaip ten jusu vaikiukai auga mirksiukas.gif Dziugu,kad gerai praejo narkoze ir kaip suprantu pati jautiesi siandien zymiai geriau,o vyras zinoma lai pasaugo 4u.gif
O kodel tu suzinosi tik pirmadieni kaip auga maziukai? g.gif
Atsakyti
[quote=Afrodite69,2011 08 20, 10:53]
Pritariu kerzakai drinks_cheers.gif Nuo siandien prasides ypac svarbiu dienu periodas ir linkiu Norma,kad jos tau butu ne tik svarbios bet laimingos.Sveikatytes tau po punkcijos,kokybisku kiausialasciu,idealaus ju ne tik apsivaisinimo bet ir dalijimosi-tikim ir laikom kumstukus uz tave ir tavo sekme wub.gifTIKEK KAD VISKAS BUS GERAI!!!!!!!!!!!!!
user posted image
Papildyta:

Aciu Afridite69, Kerzaka uz palaikyma drinks_cheers.gif
Linkiu jums ramaus laukimo, nestresuokit mergaites, kazkaip jauciu sirdim, kad jums abiems bus viskas gerai. Kita savaite prasides man nervuku tampymo metas, bet kazkaip reikia laikytis, viena kita palaikysim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 21, 10:14)
Norma,wou kokios geros zinios thumbup.gif Sveikinu ir labai laukiame kaip ten jusu vaikiukai auga mirksiukas.gif Dziugu,kad gerai praejo narkoze ir kaip suprantu pati jautiesi siandien zymiai geriau,o vyras zinoma lai pasaugo 4u.gif
O kodel tu suzinosi tik pirmadieni kaip auga maziukai? g.gif

Afrodite69, nezinau kodel, Treisas sake skambint pirmadieni g.gif tai as ir neklausiau nieko.
Vakar kazkaip nekaip jauciaus, kazkaip net neklausinejau nieko. Siandien pagalvojau, kodel ne siandien reikia skambint.
Mergaites, kaip jautetes antra diena po punkcijos? Kazkaip man sunku vaiksciot. Nors jau tokio skausmo nera.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 21, 10:27)
Afrodite69, nezinau kodel, Treisas sake skambint pirmadieni  g.gif tai as ir neklausiau nieko.
Vakar kazkaip nekaip jauciaus, kazkaip net neklausinejau nieko. Siandien pagalvojau, kodel ne siandien reikia skambint.
Mergaites, kaip jautetes antra diena po punkcijos? Kazkaip man sunku vaiksciot. Nors jau tokio skausmo nera.

Zinok ir man buvo sunku vaikscioti ir vis pilva apglebusi ejau-tai normalu tikriausiai 4u.gif sveikatytes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 21, 09:08)

Oi kokios geros naujienos thumbup.gif 11 puikių kaišialąsčių thumbup.gif Dabar laikom kumštukus suspaudę, kad gerai apsivaisintų ir gerai dalintųsi. Ryt jau žinosi, kaip jūsų žirniukai atlaikė dvi dienas. Tada antradienį įsodinimas. Dvi savaitės prabėgs ir pamatysi II thumbup.gif
Aš po punkcijos, žinok, gerai jaučiausi (jei ne ta temperatūra). man skausmų nebuvo. bet gal todėl, kad man tik 6 išpunktavo, o tau visas 15. Tai tavo kiaušidėms teko didesnis apkrovimas g.gif Gerai, kad šiandien sekmadienis, tai labiau pagulinėt gali ir save palepint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 21, 10:52)
QUOTE(norma @ 2011 08 21, 09:08)

Oi kokios geros naujienos thumbup.gif 11 puikių kaišialąsčių thumbup.gif Dabar laikom kumštukus suspaudę, kad gerai apsivaisintų ir gerai dalintųsi. Ryt jau žinosi, kaip jūsų žirniukai atlaikė dvi dienas. Tada antradienį įsodinimas. Dvi savaitės prabėgs ir pamatysi II thumbup.gif
Aš po punkcijos, žinok, gerai jaučiausi (jei ne ta temperatūra). man skausmų nebuvo. bet gal todėl, kad man tik 6 išpunktavo, o tau visas 15. Tai tavo kiaušidėms teko didesnis apkrovimas g.gif Gerai, kad šiandien sekmadienis, tai labiau pagulinėt gali ir save palepint 4u.gif

Kerzaka, kad tavo zodziai tiesiai D i ausi blush2.gif
Aha, gulenesiu siandien dar, gerai kad nedirbu, nes jei reiktu ryt i darba, nezinau ...
Papildyta:
Merginos, dar klausimas del Crinono.
Kiek laiko ji reikes naudot? Iki kraujo tyrimo?
Man dave Crinone gel, ne zvakutes g.gif g.gif kas ten turi kristi? Man tai kazkaip kaip skystis jis bega visa ryta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 21, 10:08)
Sveikos, mergaites, vakar jau neturejau jegu prisest prie kompo, vyras nuvare i lova  blush2.gif

Norma, tau sveikatytes, o tavo mazyliams, kad kuo geriau dalintusi ir kuo didesnis burys kleckiuku Jus su TB galetu pradziuginti!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 08 21, 11:37)
Norma, tau sveikatytes, o tavo mazyliams, kad kuo geriau dalintusi ir kuo didesnis burys kleckiuku Jus su TB galetu pradziuginti!!! 4u.gif

Lalabamba, aciu notworthy.gif
Kaip tau sekas?
Matai, kiek dar priaugo man iki punkcijos, pamatysi, pas tave ir bus tas pats, sekmes tau pirmadieni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 21 rugpjūčio 2011 - 10:41
QUOTE(Zaria @ 2011 08 20, 19:09)
Sveikutes, merginos,
prasau pagalbos, gal kas vaziavot autobusu i Ryga is Siauliu? kur ieskoti info? ziurineju  ecolines, bet netinkamas laikas. g.gif

Labas. As ir is Siauliu, atsimenu sukau i Bustura ir sudikatavo daug marsrutu is Siauliu i Ryga. Dar ir atgalinius susake. Yra ten du budai vaziuoti: su autiku ilgiau bet pigiau ir su mikru, brangiau ir greiciau. Susirask intike busturo informacija ir jie tau viska susakys, tiesa, as ne karto ir nevaziavau su tuo transportu,
norma, stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 21, 11:39)
Lalabamba, aciu  notworthy.gif
Kaip tau sekas?
Matai, kiek dar priaugo man iki punkcijos, pamatysi, pas tave ir bus tas pats, sekmes tau pirmadieni  4u.gif

Aciu 4u.gif As dabar tavo foliukus kaip pavyzdi saviskiams rodysiu... biggrin.gif Is tikruju rolleyes.gif
Kada isodinimas? Treciadieni?
Atsakyti