Afrodite 69, iki paskutinės akimirkos, kai išvysi II , turi tikėti, kad viskas bus gerai. Kitais gi būti negali...ane ? TIESIOG NEGALI....
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 21, 08:49)
Sveikos, mergaites, vakar jau neturejau jegu prisest prie kompo, vyras nuvare i lova

Punkcija praejo gerai, buvo pirmoji narkoze mano gyvenime, tai labai bijojau. Sake Treisas dar nemates, kad sitoks pulsas daznas butu, baisiai nervinaus. Ale tik suleido narkoze po keliu sekundziu akys klapt klapt ir tik atsikeliau, kai kele i lova. Klausiau vyro ar atveze mane i palata miegancia? Sako, kai kele tave i lova, tiek tu cia tauskejai, tiek dekavojai visiems

Po gero pusvalandzio baisia pradejo skaudet pilvo apacia, jau neiskenciau, prasiau seseles kad nuskausminamus suleistu. Tai kazkaip idomiai, suleido i ta pati laselines flakona vaistus, tai anie pradejo veikti, kai sulasejo visas skystis.
Atejo Treisas po poros valandu, pasiskundziau kad skauda, tai atnese dar zvakute nakciai.
O naujienas tokias pasake, kad ispunktavo 15, is kuriu 4 diafragmentuoti, liko 11.
Sako skaicius neblogas, o kaip toliau, ziuresim ...
Sakau siandien ryte savo vyrui - jau musu vaikai vaisinasi , pasijuokem tyliai.
Bijau skambint pirmadieni

QUOTE(norma @ 2011 08 21, 10:08)
Sveikos, mergaites, vakar jau neturejau jegu prisest prie kompo, vyras nuvare i lova
Punkcija praejo gerai, buvo pirmoji narkoze mano gyvenime, tai labai bijojau. Sake Treisas dar nemates, kad sitoks pulsas daznas butu, baisiai nervinaus. Ale tik suleido narkoze po keliu sekundziu akys klapt klapt ir tik atsikeliau, kai kele i lova. Klausiau vyro ar atveze mane i palata miegancia? Sako, kai kele tave i lova, tiek tu cia tauskejai, tiek dekavojai visiems
o as nieko neprisimenu
vienu zodziu po narkozes visi kalbos barjerai dingsta
Po gero pusvalandzio baisia pradejo skaudet pilvo apacia, jau neiskenciau, prasiau seseles kad nuskausminamus suleistu. Tai kazkaip idomiai, suleido i ta pati laselines flakona vaistus, tai anie pradejo veikti, kai sulasejo visas skystis.
Atejo Treisas po poros valandu, pasiskundziau kad skauda, tai atnese dar zvakute nakciai.
O naujienas tokias pasake, kad ispunktavo 15, is kuriu 4 diafragmentuoti, liko 11.

Norma,wou kokios geros zinios

O kodel tu suzinosi tik pirmadieni kaip auga maziukai?

[quote=Afrodite69,2011 08 20, 10:53]
Pritariu kerzakai
Nuo siandien prasides ypac svarbiu dienu periodas ir linkiu Norma,kad jos tau butu ne tik svarbios bet laimingos.Sveikatytes tau po punkcijos,kokybisku kiausialasciu,idealaus ju ne tik apsivaisinimo bet ir dalijimosi-tikim ir laikom kumstukus uz tave ir tavo sekme
TIKEK KAD VISKAS BUS GERAI!!!!!!!!!!!!!

Papildyta:
Aciu Afridite69, Kerzaka uz palaikyma
Linkiu jums ramaus laukimo, nestresuokit mergaites, kazkaip jauciu sirdim, kad jums abiems bus viskas gerai. Kita savaite prasides man nervuku tampymo metas, bet kazkaip reikia laikytis, viena kita palaikysim
Papildyta:
Afrodite69, nezinau kodel, Treisas sake skambint pirmadieni
tai as ir neklausiau nieko.
Vakar kazkaip nekaip jauciaus, kazkaip net neklausinejau nieko. Siandien pagalvojau, kodel ne siandien reikia skambint.
Mergaites, kaip jautetes antra diena po punkcijos? Kazkaip man sunku vaiksciot. Nors jau tokio skausmo nera.
Pritariu kerzakai

Papildyta:
Aciu Afridite69, Kerzaka uz palaikyma

Linkiu jums ramaus laukimo, nestresuokit mergaites, kazkaip jauciu sirdim, kad jums abiems bus viskas gerai. Kita savaite prasides man nervuku tampymo metas, bet kazkaip reikia laikytis, viena kita palaikysim

Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 21, 10:14)
Norma,wou kokios geros zinios
Sveikinu ir labai laukiame kaip ten jusu vaikiukai auga
Dziugu,kad gerai praejo narkoze ir kaip suprantu pati jautiesi siandien zymiai geriau,o vyras zinoma lai pasaugo

Vakar kazkaip nekaip jauciaus, kazkaip net neklausinejau nieko. Siandien pagalvojau, kodel ne siandien reikia skambint.
Mergaites, kaip jautetes antra diena po punkcijos? Kazkaip man sunku vaiksciot. Nors jau tokio skausmo nera.
QUOTE(norma @ 2011 08 21, 10:27)
tai as ir neklausiau nieko.

Zinok ir man buvo sunku vaikscioti ir vis pilva apglebusi ejau-tai normalu tikriausiai

QUOTE(norma @ 2011 08 21, 09:08)
Oi kokios geros naujienos

Aš po punkcijos, žinok, gerai jaučiausi (jei ne ta temperatūra). man skausmų nebuvo. bet gal todėl, kad man tik 6 išpunktavo, o tau visas 15. Tai tavo kiaušidėms teko didesnis apkrovimas

QUOTE(kerzaka @ 2011 08 21, 10:52)
QUOTE(norma @ 2011 08 21, 09:08)
Oi kokios geros naujienos

Aš po punkcijos, žinok, gerai jaučiausi (jei ne ta temperatūra). man skausmų nebuvo. bet gal todėl, kad man tik 6 išpunktavo, o tau visas 15. Tai tavo kiaušidėms teko didesnis apkrovimas

Kerzaka, kad tavo zodziai tiesiai D i ausi

Aha, gulenesiu siandien dar, gerai kad nedirbu, nes jei reiktu ryt i darba, nezinau ...
Papildyta:
Merginos, dar klausimas del Crinono.
Kiek laiko ji reikes naudot? Iki kraujo tyrimo?
Man dave Crinone gel, ne zvakutes

QUOTE(norma @ 2011 08 21, 10:08)

Norma, tau sveikatytes, o tavo mazyliams, kad kuo geriau dalintusi ir kuo didesnis burys kleckiuku Jus su TB galetu pradziuginti!!!

QUOTE(Lalabamba @ 2011 08 21, 11:37)
Norma, tau sveikatytes, o tavo mazyliams, kad kuo geriau dalintusi ir kuo didesnis burys kleckiuku Jus su TB galetu pradziuginti!!! 

Lalabamba, aciu

Kaip tau sekas?
Matai, kiek dar priaugo man iki punkcijos, pamatysi, pas tave ir bus tas pats, sekmes tau pirmadieni

QUOTE(Zaria @ 2011 08 20, 19:09)
Sveikutes, merginos,
prasau pagalbos, gal kas vaziavot autobusu i Ryga is Siauliu? kur ieskoti info? ziurineju ecolines, bet netinkamas laikas.
prasau pagalbos, gal kas vaziavot autobusu i Ryga is Siauliu? kur ieskoti info? ziurineju ecolines, bet netinkamas laikas.

Labas. As ir is Siauliu, atsimenu sukau i Bustura ir sudikatavo daug marsrutu is Siauliu i Ryga. Dar ir atgalinius susake. Yra ten du budai vaziuoti: su autiku ilgiau bet pigiau ir su mikru, brangiau ir greiciau. Susirask intike busturo informacija ir jie tau viska susakys, tiesa, as ne karto ir nevaziavau su tuo transportu,
norma, stiprybes tau

QUOTE(norma @ 2011 08 21, 11:39)
Lalabamba, aciu
Kaip tau sekas?
Matai, kiek dar priaugo man iki punkcijos, pamatysi, pas tave ir bus tas pats, sekmes tau pirmadieni

Kaip tau sekas?

Aciu

Kada isodinimas? Treciadieni?