Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(wingele @ 2011 08 21, 11:00)
Labas. As ir is Siauliu, atsimenu sukau i Bustura ir sudikatavo daug marsrutu is Siauliu i Ryga. Dar ir atgalinius susake. Yra ten du budai vaziuoti: su autiku ilgiau bet pigiau ir su mikru, brangiau ir greiciau. Susirask intike busturo informacija ir jie tau viska susakys, tiesa, as ne karto ir nevaziavau su tuo transportu,
norma, stiprybes tau  4u.gif

Labai Dekui uz info smile.gif 4u.gif rugsejo 1 pirmas vizitas pas Treisa, tai jungsiuosi i Jusu gretas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 08 21, 12:02)
Aciu  4u.gif  As dabar tavo foliukus kaip pavyzdi saviskiams rodysiu...  biggrin.gif  Is tikruju  rolleyes.gif
Kada isodinimas? Treciadieni?

Ne, antradieni. Sake Treisas pasiskambint pirmadieni del pirminiu ziniu, o antradieni vaziuoti, nebent jie perskambins, kaip Kerzakai buvo, jei ne kas liktu ir nusprestu iki blastocistu augint.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 21, 10:08)
O naujienas tokias pasake, kad ispunktavo 15, is kuriu 4 diafragmentuoti, liko 11.
Sako skaicius neblogas, o kaip toliau, ziuresim ...
Sakau siandien ryte savo vyrui - jau musu vaikai vaisinasi , pasijuokem tyliai.
Bijau skambint pirmadieni  ax.gif

Iš tokio būrio tikrai bus ką sodinti ir snaigutėm dar turėtų likti. Laikau kumštukus, kad visi puikiai dalintųsi.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 08 21, 12:35)
Iš tokio būrio tikrai bus ką sodinti ir snaigutėm dar turėtų likti. Laikau kumštukus, kad visi puikiai dalintųsi.

Aciu mergaites tikrai visoms uz palikyma ir palinkejimus. Visoms linkiu to pacio - visko ko geriausio 4u.gif
Jei jau apie snaigutes, vakar pagalvojau, kiek laiko ilgiausiai jas gali saldyt? Aisku su laiku jos prasteja. Ir dar - koks ten butu procesas su saldytom?
Vakar vyras pridave savo turta, bet nieko nesake, ar gerai ten ar blogai, manau jokio skirtumo jei IVF+ICSI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 21 rugpjūčio 2011 - 11:57
QUOTE(Adrija1 @ 2011 08 20, 13:34)
Sveikutes, mergaites!  4u.gif

Senokai pas Jus bebuvau. Perskaiciau kaip kam sekasi. Visoms labai linkiu kuo greiciau isvysti issvajotuosius II !!!  nestuke.gif  wub.gif

Atnesu Jums savo ruzava virusiuka! Kiekvienai bent po viena, o kas labai nori ir po du!!!

2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Egk, smagu, kad darinukai isnyko ir esi jau pakeliui didziojo stebuklo!  thumbup.gif

Atiloja, laikysiu kumstukus iki pamelynavimo!  thumbup.gif

Aive, labai tikiuosi, kad Jums pavyks si karta!  nestuke.gif

Kerzaka, jau greit Tavo teikiami hcg skaiciukai laukia!  wub.gif

Afrodite, geroji sirdele, sekmes Tau didziausios!  wub.gif

Telydi Jus visas Dievas!  wub.gif

Sveika, senai matyta ir girdeta 4u.gif
Aciu uz palinkejimus, labai tikiuosi ir as kad pavyks.
O tavo tikejimo uztektu kelioms!Smagu kad bus mergyte wub.gif
Ar jau dirbi ten kur zadejai ??? lotuliukas.gif Turbut kad ne ir lepini save namuose biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites kelinta ciko diena geriausia vaziuoti pas treis,ir ar veztis pasidarytus tyrimus,jau senai kazka besidariau,visai esu pasimetusi .jau noriu vel pradeti kelius
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2011 08 21, 15:59)
Mergaites kelinta ciko diena geriausia vaziuoti pas treis,ir ar veztis pasidarytus tyrimus,jau senai kazka besidariau,visai esu pasimetusi .jau noriu vel pradeti kelius

Po menesiniu geriausia vaziuot, o tyrimus ten jau visus reikiamus jie pasidarys (plius pigiau nei LT).
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mes su vyru keliausim pas Treisa spalio 6d thumbup.gif 14val. Tikimes jis isaiskins kas pas mus ne taip ir kodel metus nesulaukiam angeliuko. Lietuvoje tyrimus dariausi tik as su manim viskas gerai bigsmile.gif Tikiuosi spalio 6 d istirs abu.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif As irgi noriu prisijungti , mes uzsiregistravom pas Treisa spalio 5d. mirksiukas.gif Tik kai taip toli, tai idomu kaip su mano mmm bus, nes nelabai reguliarios, todel sunku nuspeti kelinta cd doh.gif , bet gali buti kad bus kokia 17-20cd, nzn net ar nepersiregistruoti ? g.gif
Beje, dar galvoju-ar pasidaryti tyrimus 3cd LH, FSH, PRL,E2? Nes noriu kuo greiciau pradeti IVF, o antroje ciklo puseje tai ka jie ten darys g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 08 21, 19:43)
Sveikos  mirksiukas.gif  As irgi noriu prisijungti , mes uzsiregistravom pas Treisa spalio 5d.  mirksiukas.gif  Tik kai taip toli, tai idomu kaip su mano mmm bus, nes nelabai reguliarios, todel sunku nuspeti kelinta cd  doh.gif , bet gali buti kad bus kokia 17-20cd, nzn net ar nepersiregistruoti ? g.gif
Beje, dar galvoju-ar pasidaryti tyrimus 3cd LH, FSH, PRL,E2? Nes noriu kuo greiciau pradeti IVF, o antroje ciklo puseje tai ka jie ten darys  g.gif

Man dare g.gif ir nereikejo kartot. Tiko jiems.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 21, 20:03)
Man dare  g.gif ir nereikejo kartot. Tiko jiems.

Norma, nesupratau-tu buvai pas Treisa pirma karta antroje ciklo puseje ir tau dare tyrimus siuos tenai? g.gif g.gif Ale makaluojuosi ar nepersiregistruoti pirmoje ciklo puseje doh.gif Bet pvz ir 9-12cd ar daro kas siuos tyrimus tai nzn g.gif
Kad sukonkretinti klausimelis smile.gif -jei nuvaziuoji pirmo vizito metu tai padaro tyrimus, bet kada atsakymus-tai vel vaziuoti ? g.gif Kazi imanoma per pirma vizita jau grist su IVF schema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 08 21, 20:53)
Norma, nesupratau-tu buvai pas Treisa pirma karta antroje ciklo puseje ir tau dare tyrimus siuos tenai?  g.gif  g.gif  Ale makaluojuosi ar nepersiregistruoti pirmoje ciklo puseje  doh.gif  Bet pvz ir 9-12cd ar daro kas siuos tyrimus tai nzn  g.gif
Kad sukonkretinti klausten imelis  smile.gif -jei nuvaziuoji pirmo vizito metu tai padaro tyrimus, bet kada atsakymus-tai vel vaziuoti ?  g.gif Kazi imanoma per pirma vizita jau grist su IVF schema?  g.gif

Tai, as ir galvojau, jei reikes, LT pasidarysiu tuos tyrimus, kuriuos reikia tam tikra ciklo diena, bet jie man ten juos padare, nezinau ...
Atsakymus visus gavau kita diena, pasiskambinus. Per pirma vizita nezinau ar jau taip greitai ten viskas ivyks. Siaip jis man per pirma vizita pasake, kokia mazdaug schema taikytu, juk mato kas daryta, kas yra, kokios ligos ir t.t.
O jei nori greiciau, tai tuos kai kuriuos tyrimus, kur reikia hormonus, betros 2-3 c.d. pasidaryt, pasidaryk LT, ir vaziuoj jau su siais tyrimais, visus kitus ten jie vietoj pasidarys.
Atsakyti