Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

Sveikos merginos ,retai as tepasirodau ,bet visada paskaitau tyliai apie jus mirksiukas.gif
Man siandien paciai prasidejo mmm,tai ryt jau ruosiuos i Ryga smile.gif Kazkaip ir laukiu tos pradzios ,ir baiminuosi ax.gif Bet ko nepadarysi del nestuke.gif wub.gif
Taigi sekmes visoms pradejusiosms sita kelia ir jau ipusejusioms ,geru rezultatu ir puikiu pilvinuku nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(E.m.a. @ 2011 08 14, 11:24)
Sveikos merginos ,retai as tepasirodau ,bet visada paskaitau tyliai apie jus  mirksiukas.gif
Man siandien paciai prasidejo mmm,tai ryt jau ruosiuos i Ryga  smile.gif Kazkaip ir laukiu tos pradzios ,ir baiminuosi  ax.gif Bet ko nepadarysi del  nestuke.gif  wub.gif
Taigi sekmes visoms pradejusiosms sita kelia ir jau ipusejusioms ,geru rezultatu ir puikiu pilvinuku  nestuke.gif  thumbup.gif

Sekmes ir tau !!! Su startu, kaip sakant bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar mastau kazin kiek pinigeliu veztis ,kiek gali man kainuoti tie stimuliuojantys ... g.gif kai leidausi blokuojancius ,tai zinojau ,kad kazkur virs 100 latu ...o dabar neisivaizduoju kiek pradziai reikes ,bijau pritrukti ?
Atsakyti
QUOTE(E.m.a. @ 2011 08 14, 13:52)
Dabar mastau kazin kiek pinigeliu veztis ,kiek gali man kainuoti tie stimuliuojantys ...  g.gif  kai leidausi blokuojancius ,tai zinojau ,kad kazkur virs 100 latu ...o dabar neisivaizduoju kiek pradziai reikes ,bijau pritrukti ?

Nu galiu tau pasakyti, kiek as mokejau, bet kaina priklausys kokia doze tau skirs ir kiek dienu.
Pvz. man reikejo pirmam kartui 4 x 150 Gonalio, sumokejau 660Lt , antra karta nuvaziavus turejau nusipirkti dar 4 x 150 Gonalio + 3 vnt Cetrotide, tai kainavo viskas - 1100Lt
Nu pasiimk apie 1000Lt gali ir daugiau, kad nebijotum pritrukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 14, 14:47)
Nu galiu tau pasakyti, kiek as mokejau, bet kaina priklausys kokia doze tau skirs ir kiek dienu.
Pvz. man reikejo pirmam kartui 4 x 150 Gonalio, sumokejau 660Lt , antra karta nuvaziavus turejau nusipirkti dar 4 x 150 Gonalio + 3 vnt Cetrotide, tai kainavo viskas - 1100Lt
Nu pasiimk apie 1000Lt gali ir daugiau, kad nebijotum pritrukt smile.gif

Nu aisku ,aciu tau uz info mirksiukas.gif ,pasiimsiu kokius 200-300latu...kas liks kitam kartui liks smile.gif tai as suprantu ,kad jei vaziuosiu ryt ,tai sekantis kartas kazkur numatomas penktadieniui ,ane ?
Atsakyti
QUOTE(E.m.a. @ 2011 08 14, 16:41)
Nu aisku ,aciu tau uz info  mirksiukas.gif ,pasiimsiu kokius 200-300latu...kas liks kitam kartui liks smile.gif tai as suprantu ,kad jei vaziuosiu ryt ,tai sekantis kartas kazkur numatomas penktadieniui ,ane ?

Hmmm... o kokia tau schema taikys? Trumpa ar ilga. Net nezinau, nu cia merginos vazineja kas 4-5 dienas kai stimuliuojasi.
Atsakyti
Saliut, besibadancios 4u.gif

paskaiciau, kad jums merginos tokias normalias dozes gonal skyre, o man biski pagailejo po 112,5 g.gif as sakiau kad po 150 stimuliuodavo ir pakankamai ilgai, bet jis nenusileido biggrin.gif

E.m.a as pvz vaistukams isleidau lygiai 200 lv. beje merginos, o stimuliacijos metu gydytojo konsultacia for free? kazkaip LT tai konsultacija kainuodavo g.gif

beje, merginos, nepamirskite gerti daugggg vandenuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 14 rugpjūčio 2011 - 19:37
QUOTE(laurynaa @ 2011 08 14, 20:35)
Saliut, besibadancios  4u.gif 

paskaiciau, kad jums merginos tokias normalias dozes gonal skyre, o man biski pagailejo po 112,5  g.gif  as sakiau kad po 150 stimuliuodavo ir pakankamai ilgai, bet jis nenusileido  biggrin.gif

E.m.a  as pvz vaistukams isleidau lygiai 200 lv. beje merginos, o stimuliacijos metu gydytojo konsultacia for free? kazkaip LT tai konsultacija kainuodavo  g.gif

Geriam vandenuka, jau net iseit niekur negaliu, nes tualetas dabar geriausias draugas doh.gif
O kai buvau stimuliacijos metu apziuroj, apziura nekainavo, tik uz vaistukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2011 08 14, 20:35)
Saliut, besibadancios  4u.gif 

Oi, vandenuko? blink.gif O ne po punkcijos jo daug vartot reikia?! g.gif Siaubeli mielas, einu gert 4u.gif
Tiesa, o stimuliuojant atra apziura bus jau vaginaliniu? Mmmm jau buna praejusios?
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 08 14, 19:57)
Oi, vandenuko?  blink.gif  O ne po punkcijos jo daug vartot reikia?!  g.gif Siaubeli mielas, einu gert  4u.gif
Tiesa, o stimuliuojant atra apziura bus jau vaginaliniu? Mmmm jau buna praejusios?

nu kad ne, reikia stimuliacijos metu gerti daug laisvo vandens (merginos jei as klystu, pataisykit)
Folikulus manau stebes jau su vaginaliniu.

Vat as vis norejau paklausti: o kodel LV po punkcijos reikia pusdienio atsigauti palatoje ir visos ne kaip jauciasi po sios operacijos?? dare man ta punkcija LT tai po 20 min vaziavau namo ir jauciausi puikiai, as niekaip nesuprantu ar LV kazka kitaip daro, ar ta narkoze kitokia, kodel tokie sunkesni pojuciai?aaa???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 14 rugpjūčio 2011 - 20:06
QUOTE(norma @ 2011 08 14, 18:53)
Hmmm... o kokia tau schema taikys? Trumpa ar ilga. Net nezinau, nu cia merginos vazineja kas 4-5 dienas kai stimuliuojasi.

Man ilga taikys ,blokuojantys jau suleisti ,dabar stimuliacija prasides ,man pirmas kartas ,tai kazkaip dar neperlabiausiai viska zinau ...Bet tikiuosi ,kad ir paskutinis ax.gif smile.gif o ziurekit ,punkcija buna kokia 14 c.d. per viduriuka ,ar kaip ,cia turbut individuliai ,priklauso kaip auga foliukai ? Kazkaip noreciau pasiplanuoti su darbais tuos vazinejimus ...
Beje mano tos mmm tokios keistokos siandien ,sakyciau labai nedaug ,tokios tepliones ir kraujuko siek tiek ,nu bet gal cia kaip 1 c.d. uzskaitau ? rolleyes.gif kazkaip pasimetusi as is vis cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2011 08 14, 21:03)
nu kad ne, reikia stimuliacijos metu gerti daug laisvo vandens (merginos jei as klystu, pataisykit)
Folikulus manau stebes jau su vaginaliniu.

Vat as vis norejau paklausti: o kodel LV po punkcijos reikia pusdienio atsigauti palatoje ir visos ne kaip jauciasi po sios operacijos?? dare man ta punkcija LT tai po 20 min vaziavau namo ir jauciausi puikiai, as niekaip nesuprantu ar LV kazka kitaip daro, ar ta narkoze kitokia, kodel tokie sunkesni pojuciai?aaa???

Aha, stimuliuojantis reikia gerti vandenuko daug.
Man kai ziure folius, tai vaginaliniu budu.
O LT kartais ne vietine nejautra daro? LV narkoze g.gif
Atsakyti