QUOTE(norma @ 2011 08 15, 13:04)
As ryt vaziuoju, ziuresiu ka sakys, gal jau pasakys punkcijos data. Stengiuos islikt rami, nestresuot, kad ir kaip viskas pakryptu.
Afrodite69, laikom kumscius uz jus rytoj !!!
O kaip punkcijos diena jauteis? Lengvai atsigavai po narkozes, kiek laiko laike jus?
Na,ziurek ar rytoj tik nesusimatysime hole

kelintai valandai vaziuoji?Linkiu,kad viskas gerai eitusi,ryt kad butu ok ir gydytojas paskirtu jau punkcijos diena

Bet zinok po punkcijos laukimo itampa sustipreja,man tai net labai
Viskas gerai zinok su punkcija.Superines sesutes,tikrai galiu pasakyti kad geriausia narkoze taiko(esu turejusi ne viena narkoze tad palygint galiu).man viskas truko apie 20 min.prabudau punkciju kambariuke ir nuveze i palata.Uzdejo iskarto ledo ant pilvo ir lasine pastate.Nemiegojau visai.Na,skaudeti skauda-bet ne taip kad alptum is skausmo.Kenteti galima.tikrai.Atsigavau lengvai.Mane laike apie 3val. ir paleido namo.As dar pavalgiau ten,nes jau valgyt norejau nerealiai,paskui dar masinoj valgiau

o siaip manau gerai man praejo narkoze ir punkcija,nes viduriai nebuvo uzkieteje,temperaturos nebuvo,galvos skausmu nebuvo-tik aisku kad pilva tai skaudejo,bet kaip ir sakiau kenteti tikrai galima.Man gydytojas sake,kad gerk paracetamolio jei skaudes-bet nenorejau organizma ukysti vaistais,todel kentejau ir vis galvojau apie kudikelius.
Viskas bus gerai-lauksim ryt ziniu is taves ir spausime kumstukus
KERZAKA,saulyte-parasyk kaip tau-as vietoj namie neberandu..vaikstau is vietos i vieta...na tikiuosi,kad gal nerasai nes dabar guli lovytej ir glostai pilviuka,kad maziukas kuo greiciau adaptuotus-oi kaip laukiu kad tu patvirtintum mano maldas ir nuojauta,kad tau viskas gerai