Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(norma @ 2011 08 14, 21:22)
Aha, stimuliuojantis reikia gerti vandenuko daug.
Man kai ziure folius, tai vaginaliniu budu.
O LT kartais ne vietine nejautra daro? LV narkoze  g.gif

Kaip ramu cia, labas rytas , merginos.
Labai laukiam ziniu is Afrodites69, ir Kerzakos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 15 rugpjūčio 2011 - 08:40
QUOTE(norma @ 2011 08 15, 09:39)
Kaip ramu cia, labas rytas , merginos.
Labai laukiam ziniu is Afrodites69, ir Kerzakos  4u.gif

Labutis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Laukiam ziniu is Kerzakos ir meldziames kad tik butu viskas jai gerai.Siandien tokia grazi diena,tokia sventaa-noriu tiketi kad tikrai ji jau gryzta su maziukais pilvuke wub.gif
Kaip kvaile nepasiemiau telefono Kerzakos tai dabar kaip ant adatu doh.gif bet mintim esu su ja visu 100 proc.ir daugiau/
Aciu,norma,kad domiesi-man tikriausiai rytoj sodinimas 11 val.Bet irgi kaip ir kerzakai gali gydytojas paskambinti ir gali tekti gryzti namulio ir laukti iki ketvirtadienio.Tad laukiam ir meldzimes toliau,gyvenu su viltim ir labai geru draugu,seimos nariu,vyro zinoma,mano dukruzes palaikymu wub.gif
o kaip tau sekasi?gal jau punkcija numatyta?kada dabar zadi vaziuoti/
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 15, 12:02)
Labutis 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Laukiam ziniu is Kerzakos ir meldziames kad tik butu viskas jai gerai.Siandien tokia grazi diena,tokia sventaa-noriu tiketi kad tikrai ji jau gryzta su maziukais pilvuke wub.gif
Kaip kvaile nepasiemiau telefono Kerzakos tai dabar kaip ant adatu doh.gif bet mintim esu su ja visu 100 proc.ir daugiau/
Aciu,norma,kad domiesi-man tikriausiai rytoj sodinimas 11 val.Bet irgi kaip ir kerzakai gali gydytojas paskambinti ir gali tekti gryzti namulio ir laukti iki ketvirtadienio.Tad laukiam ir meldzimes toliau,gyvenu su viltim ir labai geru draugu,seimos nariu,vyro zinoma,mano dukruzes palaikymu wub.gif
o kaip tau sekasi?gal jau punkcija numatyta?kada dabar zadi vaziuoti/

Afrodite69, laikykites, net neabejoju kad viskas bus gerai, ***** kai pagalvoji ... kiek dar galima mus kankint? .....
As ryt vaziuoju, ziuresiu ka sakys, gal jau pasakys punkcijos data. Stengiuos islikt rami, nestresuot, kad ir kaip viskas pakryptu.
Afrodite69, laikom kumscius uz jus rytoj !!!
O kaip punkcijos diena jauteis? Lengvai atsigavai po narkozes, kiek laiko laike jus?
Atsakyti
Sveikos, didziausios sekmes laukiancioms, svarbiausiai tiketi....ir viskas pildosi.
Norejau pasiulyt, man liko Utrogest zirniuku, kuriuos pirkom Latvijoje, galioja iki 2014-11 metu. Jei ka sudomino, tariames per az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 15, 12:02)
man tikriausiai rytoj sodinimas 11 val.

QUOTE(norma @ 2011 08 15, 13:04)
As ryt vaziuoju, ziuresiu ka sakys, gal jau pasakys punkcijos data. Stengiuos islikt rami, nestresuot, kad ir kaip viskas pakryptu.

Mergaites, sekmes rytoj!!!
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 15, 13:04)
Afrodite69, laikom kumscius uz jus rytoj !!!
O kaip punkcijos diena jauteis? Lengvai atsigavai po narkozes, kiek laiko laike jus?

Na,ziurek ar rytoj tik nesusimatysime hole mirksiukas.gif kelintai valandai vaziuoji?Linkiu,kad viskas gerai eitusi,ryt kad butu ok ir gydytojas paskirtu jau punkcijos diena mirksiukas.gif Bet zinok po punkcijos laukimo itampa sustipreja,man tai net labai mirksiukas.gif
Viskas gerai zinok su punkcija.Superines sesutes,tikrai galiu pasakyti kad geriausia narkoze taiko(esu turejusi ne viena narkoze tad palygint galiu).man viskas truko apie 20 min.prabudau punkciju kambariuke ir nuveze i palata.Uzdejo iskarto ledo ant pilvo ir lasine pastate.Nemiegojau visai.Na,skaudeti skauda-bet ne taip kad alptum is skausmo.Kenteti galima.tikrai.Atsigavau lengvai.Mane laike apie 3val. ir paleido namo.As dar pavalgiau ten,nes jau valgyt norejau nerealiai,paskui dar masinoj valgiau blush2.gif o siaip manau gerai man praejo narkoze ir punkcija,nes viduriai nebuvo uzkieteje,temperaturos nebuvo,galvos skausmu nebuvo-tik aisku kad pilva tai skaudejo,bet kaip ir sakiau kenteti tikrai galima.Man gydytojas sake,kad gerk paracetamolio jei skaudes-bet nenorejau organizma ukysti vaistais,todel kentejau ir vis galvojau apie kudikelius.
Viskas bus gerai-lauksim ryt ziniu is taves ir spausime kumstukus 4u.gif
KERZAKA,saulyte-parasyk kaip tau-as vietoj namie neberandu..vaikstau is vietos i vieta...na tikiuosi,kad gal nerasai nes dabar guli lovytej ir glostai pilviuka,kad maziukas kuo greiciau adaptuotus-oi kaip laukiu kad tu patvirtintum mano maldas ir nuojauta,kad tau viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
labas merginos,

gal galetumet kuri kauniete parasyt man i az, jeigu ketinate artimiausiu metu keliaut pas Trejsa - turiu prasyma. aciu labai
Atsakyti
Afrodite69, gal ir susitiksim, bet musu vizitas 15.30. Sikart prasem, kad kuo veliau paskirtu, nes praeita karta pralaukem 2 val. vyras nervavosi, nes lekem kaip isdege akis, padanga prakiuro, streso buvo, tai sikart sakem i gala darbo, kad nereiktu laukt bilekiek.
Sekmes tau ryt didziausios, pakilios nuotaikos, viskas bus gerai, TURI BUTI GERAI - geriems zmonems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 15 rugpjūčio 2011 - 16:27
QUOTE(norma @ 2011 08 15, 17:23)
Afrodite69, gal ir susitiksim,  bet musu vizitas 15.30. Sikart prasem, kad kuo veliau paskirtu, nes praeita karta pralaukem 2 val. vyras nervavosi, nes lekem kaip isdege akis, padanga prakiuro, streso buvo, tai sikart sakem i gala darbo, kad nereiktu laukt bilekiek.
Sekmes tau ryt didziausios, pakilios nuotaikos, viskas bus gerai, TURI BUTI GERAI - geriems zmonems  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi,tai manau nesusimatysime-nes man 11val.aisku jei viskas ok.Dekoju tau uz palinkejima ir tokia gera nuomone apie mane,net susigedau blush2.gif tau lygiai to paties linkiu mirksiukas.gif gryzusi papasakok kada tau punkcija ir kaip auga foliai mirksiukas.gif stipriu,kokybisku tau kiausialasciu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 15, 14:42)
KERZAKA,saulyte-parasyk kaip tau-as vietoj namie neberandu..vaikstau is vietos i vieta...na tikiuosi,kad gal nerasai nes dabar guli lovytej ir glostai pilviuka,kad maziukas kuo greiciau adaptuotus-oi kaip laukiu kad tu patvirtintum mano maldas ir nuojauta,kad tau viskas gerai 4u.gif

ne, lovytėj neguliu ax.gif Ką tik parsiradom namolio. Šį kartą važiavom labai neskubėdami. Nesinorėjo būt įveikus daug kilometrų, kai paskambins, kad apsisukti reikia blush2.gif
Nelaukus jų skambučio, skambinau klausti -ar važiuoti toliau, ar suktis. Tai prisiskambinau tik apie 10 val, kai 11 val turėjau būti klinikoje. Treisas sako -ne, nereikia suktis, važiuokite toliau. Jei būtų reikėję, būtumem paskambinę. Tai taip palengvėjo, kad ne tas žodis ax.gif Iš tikrųjų tai jau nuo šeštadienio nervai labai įtempti buvo doh.gif
Nors ir taip vėlavome, bet laukti reikėjo dar doh.gif Tad ir gavosi, kad iš Rygos apie 14 val išvažiavom doh.gif
Įsodino man vieną blastukę. Sakė, kad dar viena lyg gerai dalinosi, bet nuo šiandien ryto nelabai matė jos progreso. Tad Treisas nutarė, kad užteks vienos.
Dabar beliko laukti -kraują priduoti 24 d. Reikia iš kažkur pasisemti ramybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 15, 18:02)
ne, lovytėj neguliu  ax.gif Ką tik parsiradom namolio. Šį kartą važiavom labai neskubėdami. Nesinorėjo būt įveikus daug kilometrų, kai paskambins, kad apsisukti reikia  blush2.gif
Nelaukus jų skambučio, skambinau klausti -ar važiuoti toliau, ar suktis. Tai prisiskambinau tik apie 10 val, kai 11 val turėjau būti klinikoje. Treisas sako -ne, nereikia suktis, važiuokite toliau. Jei būtų reikėję, būtumem paskambinę. Tai taip palengvėjo, kad ne tas žodis  ax.gif Iš tikrųjų tai jau nuo šeštadienio nervai labai įtempti buvo doh.gif
Nors ir taip vėlavome, bet laukti reikėjo dar  doh.gif Tad ir gavosi, kad iš Rygos apie 14 val išvažiavom  doh.gif
Įsodino man vieną blastukę. Sakė, kad dar viena lyg gerai dalinosi, bet nuo šiandien ryto nelabai matė jos progreso. Tad Treisas nutarė, kad užteks vienos.
Dabar beliko laukti -kraują priduoti 24 d. Reikia iš kažkur pasisemti ramybės  ax.gif

Oiiiiiiiii nu va, palengvejo mums visoms !!! yess.gif
Kerzaka, linkim, kad tas vienintelis ir butu tas pats paciausias !!! Dabar ramybes, relaks kaip sakant vacation1.gif Smagu, tikrai , nuotaika pakelei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 15, 18:02)
ne, lovytėj neguliu  ax.gif Ką tik parsiradom namolio. Šį kartą važiavom labai neskubėdami. Nesinorėjo būt įveikus daug kilometrų, kai paskambins, kad apsisukti reikia  blush2.gif
Nelaukus jų skambučio, skambinau klausti -ar važiuoti toliau, ar suktis. Tai prisiskambinau tik apie 10 val, kai 11 val turėjau būti klinikoje. Treisas sako -ne, nereikia suktis, važiuokite toliau. Jei būtų reikėję, būtumem paskambinę. Tai taip palengvėjo, kad ne tas žodis  ax.gif Iš tikrųjų tai jau nuo šeštadienio nervai labai įtempti buvo doh.gif
Nors ir taip vėlavome, bet laukti reikėjo dar  doh.gif Tad ir gavosi, kad iš Rygos apie 14 val išvažiavom  doh.gif
Dabar beliko laukti -kraują priduoti 24 d. Reikia iš kažkur pasisemti ramybės  ax.gif

Sveikute saulyte wub.gif Kaip as laukiau tavo zinutes ir vis sakiau,kad siandien tokia sventa diena turi pasisekti-aciu Dievui ir Mergelei Marijai,kad viskas gerai.Zinok,kaip as del taves dziaugiuosi,asaros is laimes rieda...Zinai,mergyt,as tikejau kad tu turesi tikrai balstuke,tik bijojau kad manes tas tikejimas nepavestu...o kiek paskaiciau apie blastukes,tai nezinau kazkap net pati sirdyje pradejau galvoti kad noriu auginti iki blastocistukiu blush2.gif nes naturalesne aplinka joms,didesnis pastojimo sansas... galvoju gal man net paciai rytoj skambinti ir pasiulyti Treisui auginti iki balstukiu blush2.gif
Na,aciu Viespaciui kad liko nors viena-bet tikrai pati pati stipriausia wub.gif As labai tuo tikiu,dabar kartu su tavim lauksiu rugpjucio 24dienos su superiniais ir auganciais HCG skaiciukais.
Nezinau,bet kiek skaiciau kad rekomenduoja paguleti po isodinimo nors dienele-tai pupa,gal pagulinek jei yra galimybe.Mes su vyru labai dziaugiames uz jus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti