Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(kerzaka @ 2011 08 15, 18:02)
ne, lovytėj neguliu  ax.gif Ką tik parsiradom namolio. Šį kartą važiavom labai neskubėdami. Nesinorėjo būt įveikus daug kilometrų, kai paskambins, kad apsisukti reikia  blush2.gif

Įsodino man vieną blastukę. Sakė, kad dar viena lyg gerai dalinosi, bet nuo šiandien ryto nelabai matė jos progreso. Tad Treisas nutarė, kad užteks vienos.
Dabar beliko laukti -kraują priduoti 24 d. Reikia iš kažkur pasisemti ramybės  ax.gif

Na va, prazuvele parsirado thumbup.gif Dabar i lovyte, glostyk pilveli nestuke.gif pagal laikrodzio rodykle, kalbink savo kukuliuka, o mes laikysim kumscius suspaude!
Atsakyti
Sveikos.
kerzaka, va kaip smagu, isodino ir laiminga busima mamyte. Dziugu labai uz visas, kurios jau startavo ir ruosiasi startuoti. Sekmes didziausios visoms.
Nors ir nestartuoju dabar, bet vistiek paskaitineju ir laikau uz visas kumstukus.
Afrodite69, sekmes dar karteli ryt per isodinima.
astukass, ar as kazka praleidau ar tu vis dar lauki mmmm? g.gif
Atsakyti
Ačiū dideliausias visoms šio IVF metu mane palaikančioms 4u.gif Ką aš be jūsų daryčiau. Ir patarimų, ir nusiraminimo, ir padrąsinimo, ir paguodos -visko sulaukiu, kai to labiausiai reikia. Ačiū mergytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 15, 14:42)
Viskas gerai zinok su punkcija.Superines sesutes,tikrai galiu pasakyti kad geriausia narkoze taiko(esu turejusi ne viena narkoze tad palygint galiu).man viskas truko apie 20 min.prabudau punkciju kambariuke ir nuveze i palata.Uzdejo iskarto ledo ant pilvo ir lasine pastate.Nemiegojau visai.Na,skaudeti skauda-bet ne taip kad alptum is skausmo.Kenteti galima.tikrai.Atsigavau lengvai.Mane laike apie 3val. ir paleido namo.

Man, po punkcijos absoliučiai neskaudėjo. O aš taip skausmo bijau, kad kitą kartą jis man ir vaidentis gali. blush2.gif Šį kartą -tikrai jokio skausmo nejaučiau. Neskaudėjo, nemaudė. Bet negaliu tvirtinti, kad visai nieko nejutau -kažkoks diskomforto jausmas lyg buvo g.gif Kitą dieną jau nė to jausmo nebeliko.
Tad greičiausiai visoms skirtingai. Gal dar tas skausmo buvimas/nebuvimas priklauso ir nuo folių kiekio, t.y. kiek kiaušialąsčių išpunktuoja g.gif Juk čia ir yra didžiausia šios procedūros invazija.
Man lašelinės nestatė. O namo paleido apie 3-ią valandą (po dviejų mano prašymų -kadangi Treisas iki to laiko neužėjo, kilau pas jį į aukštą prašyti, kad namo išleistų blush2.gif )
Mano patirtis -punkcija nėra tokia baisi, kaip iš pradžių gali atrodyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 15, 17:28)
o kiek paskaiciau apie blastukes,tai nezinau kazkap net pati sirdyje pradejau galvoti kad noriu auginti iki blastocistukiu blush2.gif nes naturalesne aplinka joms,didesnis pastojimo sansas... galvoju gal man net paciai rytoj skambinti ir pasiulyti Treisui auginti iki balstukiu blush2.gif 

Žinok, Treisas parinks, koks variantas tau geriausiai tinka 4u.gif Ir kai paskambinsi rytoj, išgirsi jo rekomendaciją 4u.gif
Aš irgi panašiai buvau apie blasto skaičius. Bet mane pristabdinėjo vienas punktas -jei daugiau embrionukų augini iki blasto ir užauga ne vienas, o keli, tada blasto šaldymas nėra toks efektyvus kaip 3-jų dienų knopkyčių atveju.
Matai, kiekvienas variantas turi savų pliusų. Kad ir ką nuspręstumėte, linkiu, kad tai padėtų sulaukti II thumbup.gif
Atsakyti
laurynaa, kas pas tave girdet? Kada buvai pas Treisa? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 15, 17:02)
Įsodino man vieną blastukę. Sakė, kad dar viena lyg gerai dalinosi, bet nuo šiandien ryto nelabai matė jos progreso. Tad Treisas nutarė, kad užteks vienos.
Dabar beliko laukti -kraują priduoti 24 d. Reikia iš kažkur pasisemti ramybės  ax.gif

Kerzaka, kumstukai suspausti 4u.gif

QUOTE(Lalabamba @ 2011 08 15, 17:35)
Na va, prazuvele parsirado  thumbup.gif  Dabar i lovyte, glostyk pilveli  nestuke.gif  pagal laikrodzio rodykle, kalbink savo kukuliuka, o mes laikysim kumscius suspaude!

klausykit, o kodel buten pagal laikrodzio rodykle? cia prietaras koks nors?

Norma, LT daro taip pat narkoze punkcijos metu. nu kaip as nenoru tu keliu valandu palatoje doh.gif ir dar jei bus taip kaip Kerzakai, kad reikia eiti prasytis kad isleistu namo doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2011 08 15, 19:05)
laurynaa, kas pas tave girdet? Kada buvai pas Treisa?  smile.gif

as sveciavausi sestadieni, dabar lyg ketvirtadieni vyksiu kaip ir tu mirksiukas.gif tik as po piet greiciausiai
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2011 08 15, 20:10)
as sveciavausi sestadieni, dabar lyg ketvirtadieni vyksiu kaip ir tu  mirksiukas.gif  tik as po piet greiciausiai

kokia vaistuku doze paskyre?
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 08 15, 19:13)
kokia vaistuku doze paskyre?

maza - 112.5 gydytojas sako kad uzteks, na o jei ne tai didins, beje Lalabamba ar vyrui liepe tyrimus del ziv ir hepatitu pasidaryti? nes mums dabar kai atvaziavom tai vyrui buvo paruostas lapas tyrimams, bet laboratorija nedirbo.
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2011 08 15, 19:17)
ar vyrui liepe tyrimus del ziv ir hepatitu pasidaryti? nes mums dabar kai atvaziavom tai vyrui buvo paruostas lapas tyrimams, bet laboratorija nedirbo.

nors ir ne manęs klausei atsakysiu -mano vyras irgi darėsi šiuos tyrimus. Irgi ne per pirmą vizitą pasakė, kad reikia.
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2011 08 15, 20:17)
maza - 112.5 gydytojas sako kad uzteks, na o jei ne tai didins, beje Lalabamba ar vyrui liepe tyrimus del ziv ir hepatitu pasidaryti? nes mums dabar kai atvaziavom tai vyrui buvo paruostas lapas tyrimams, bet laboratorija nedirbo.

Kraujo tyrimus del situ zarazu mes abu pasidarem dar pries pradedant stimuliuoti, kai aptarem, kad atvyksim 2 c.d. ir t.t.
Atsakyti
As irgi siandiena is po Treiso ax.gif Pradejom stimuliacija ,parsiveziau vaistukus ,paskyre gonal 150 doze ,ir liepe kita pirmadieni po 7 doziu atvaziuoti ,kazkaip maniau ,kad anksciau teks vaziuoti rolleyes.gif
Linkiu visoms kitoms irgi sekmes ,pradedancioms ,ir belaukiancioms puikiu rezultatu pilvukuose nestuke.gif thumbup.gif
Kerzaka , dziaugiuos uz tave ,super thumbup.gif saugok savo pilvuka ,ir linkiu aukstu hcg skaiciuku wub.gif As kazkada tave su vyru maciau pas Treisa laukiamajam mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai po punkcijos gulet ir laukt kada ateis Treisas? Ar geriau paciai eiti ieskot, atsigavus?
Nenoreciau ir as gulet ten iki vakaro g.gif
Atsakyti