Įkraunama...
Įkraunama...

Dizaineriai, maketuotojai ir pan...

kol kas grafinis dizainas tik mano hobi wub.gif bet galvoju keisti darba (dabar dirbu visai kitoj srity), tai labai noreciau kad kuri apsviestumete mane 4u.gif
labai noreciau isivaizduoti kokio lygio turetu buti pavyzdziai siunciami kartu su CV darbdaviui. Nes realiai tai darbo patirties neturiu schmoll.gif (baigtos studijos universitete su pakraipa- inzinerine grafika ax.gif )
Jei galite parasykit kuri nors is dirbanciu, vidutinio sunkumo konkrecia uzduoti (kad ir ta kuria dabar turite atlikti) ir per kiek laiko reikalaujama ja uzbaigti, kiek variantu reikia pateikti ir pan ax.gif
Na nerealiai bigsmile.gif buciau dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

maža leidykla ieško maketuotojo, -s papildomam darbui ( nenuolatinis darbas, darbų kaina sutartinė, priklausomai nuo apimties ir sudėtingumo, ). rasykit i AZ
Atsakyti
Mano MB iki kaulu smegenu dizaineris smile.gif bet deja irgi istojo visai kitur, dabar nzn nuo ko pradeti sukti i dizaino puse. Nupiesti gali ranka su piestuku ka nori ir ne bet kaip, o manau luxiskai (tikrai ne subjektyvi nuomone blush2.gif ) ir visus photoshopus, pagemakerius, corelius moka. Be photoshopo tai gyvenimo neisivaizduoja. Musu seima Jis, Ji ir PC smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2007 01 02, 17:57)
Mano MB iki kaulu smegenu dizaineris  smile.gif  bet deja irgi istojo visai kitur, dabar nzn nuo ko pradeti sukti i dizaino puse. Nupiesti gali ranka su piestuku ka nori ir ne bet kaip, o manau luxiskai (tikrai ne subjektyvi nuomone  blush2.gif ) ir visus photoshopus, pagemakerius, corelius moka. Be photoshopo tai gyvenimo neisivaizduoja. Musu seima Jis, Ji ir PC smile.gif

lietuvoje dizainerių ant kiekvieno kampo, net jau nebe juokinga ,o gėda ax.gif gal reiktų vadinti daiktus savo vardais.
Nupiesti gali ranka su piestuku ka nori ir ne bet kaip, o manau luxiskai (tikrai ne subjektyvi nuomone blush2.gif )
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fanda: 25 sausio 2007 - 11:27
QUOTE(fanda @ 2007 01 25, 11:26)
lietuvoje dizainerių ant kiekvieno kampo, net jau nebe juokinga ,o gėda  ax.gif gal reiktų vadinti daiktus savo vardais.
Nupiesti gali ranka su piestuku ka nori ir ne bet kaip, o manau luxiskai (tikrai ne subjektyvi nuomone  blush2.gif )
biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiba®: 25 sausio 2007 - 15:15
blink.gif
ismeskit zodi manau, atleiskit, kad ji pavartojau tongue.gif vein del to, kad tai MB nesakau, kad jis geras, o del to, kad visi kiti taip mano.
ko tik siandien lietuvoj nera, visi patys geriausi ir sauniausi tongue.gif gi kaimyna reikia apdergti!
Atsakyti
ner tas reklamos dizainerio darbas toks rozinis, greit daug ir pigiai visi nori.
Atsakyti
Na ketinu ir aš dizaino srityje pradėti dirbti - tai mano specialybė, baiginėju mokslus tai manau pats laikas pradėti pamažu ieškotis darbelio...
O kiek gauna dizainerei reklamos agentūrose?...na neturintys patirties, tik praktikos atliktos blush2.gif
Eisiu į pokalbį neužilgo, o tai vienas iš klausimų - kokio atlyginimo norite, o aš net neįsivaizduoju koks vidutinis doh.gif
Atsakyti
Oj nors radau temą kur galiu išsikalbėti drinks_cheers.gif
Esu interjero ir reklamos dizainerė - bandau reikštis visose srytise kur tik reikia meno... Nuo fotografijos iki web dizaino, maketavimo ir t.t.t. Dirbu reklamos agentūroje (dabar dekretinėse) ir turiu darbų iš šono thumbup.gif
Viskas būtų super - tik tas lietuvių visokeriopas išmanymas visose srytise - mane baigia užknisti iki kaulų vidurių doh.gif Galvojau, kad čia tik man taip su tais klientais - bet pakalbėjau su pažįstamais iš architektūros, stilistų, reklamos sryčių - irgi kalba tą patį!!! Klientai viską žino, viską moka, moka pinigus ir nori matyti ką nori jie... Siaubas!!!! Tai kam kreiptis į dizainerį tada???? Sėsk ir dayk pats... Aš suprantu, kad klientas turi teisę rinktis - bet neaiškinti kaip ir ką daryti!!!
Ne veltui į meno specialybes yra stojamieji - tam, kad atkristų neturintys supratimo, skonio ir pašaukimo - o štai paskui ateina koks bandelių kepimo cecho vadybininkas ir aiškina kaip kas turi atrodyti.....
Nu iš pradžių nekreipiau dėmesio - bele pinigus moka! Nu bet kiek galima!! Aš gi neaiškinu gydytojui kaip ką daryt ir kokius vaistus skirti...

Ech išsikalbėjau... doh.gif Nors daug dar ką pasakyčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau nusibodo daryt ne meną, o įgyvendinti kažkieno įdėjas bele tik gaut pinigus schmoll.gif
Mano ego kol kas - kiekvienas dirba savo darbą!!!
Tikiuosi supras mane - kas tai patyrėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkute: 05 vasario 2007 - 17:09
QUOTE(murkute @ 2007 02 05, 17:04)
Oj nors radau temą kur galiu išsikalbėti  drinks_cheers.gif
Esu interjero ir reklamos dizainerė - bandau reikštis visose srytise kur tik reikia meno... Nuo fotografijos iki web dizaino, maketavimo ir t.t.t. Dirbu reklamos agentūroje (dabar dekretinėse) ir turiu darbų iš šono  thumbup.gif 
Viskas būtų super - tik tas lietuvių visokeriopas išmanymas visose srytise - mane baigia užknisti iki kaulų vidurių  doh.gif Galvojau, kad čia tik man taip su tais klientais - bet pakalbėjau su pažįstamais iš architektūros, stilistų, reklamos sryčių - irgi kalba tą patį!!! Klientai viską žino, viską moka, moka pinigus ir nori matyti ką nori jie... Siaubas!!!! Tai kam kreiptis į dizainerį tada???? Sėsk ir dayk pats... Aš suprantu, kad klientas turi teisę rinktis - bet neaiškinti kaip ir ką daryti!!!
Ne veltui į meno specialybes yra stojamieji - tam, kad atkristų neturintys supratimo, skonio ir pašaukimo - o štai paskui ateina koks bandelių kepimo cecho vadybininkas ir aiškina kaip kas turi atrodyti.....
Nu iš pradžių nekreipiau dėmesio - bele pinigus moka! Nu bet kiek galima!! Aš gi neaiškinu gydytojui kaip ką daryt ir kokius vaistus skirti...

Ech išsikalbėjau...  doh.gif  Nors daug dar ką pasakyčiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Jau nusibodo daryt ne meną, o įgyvendinti kažkieno įdėjas bele tik gaut pinigus  schmoll.gif
Mano ego kol kas - kiekvienas dirba savo darbą!!!
Tikiuosi supras mane - kas tai patyrėt...

o koks mazdaug atlyginimas sitoj srity , aš studijuoju dailės akademijoj grafiką, graf. dizainą, bet realios patirties (t.y darbo konkrečioj firmoj) neturiu, moku dirbti coreliu, photoshopu, page makeriu irgi galėčiau dar 3 dmax pagrindai, neisivaizduoju ką sakyt kai paklaus kokio atlyginimo tikiuosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(atalyja @ 2007 02 05, 21:56)
o koks mazdaug atlyginimas sitoj srity , aš studijuoju dailės akademijoj grafiką, graf. dizainą,  bet realios patirties (t.y darbo konkrečioj firmoj) neturiu, moku dirbti coreliu, photoshopu, page makeriu irgi galėčiau dar 3 dmax pagrindai, neisivaizduoju ką sakyt kai paklaus kokio atlyginimo tikiuosi g.gif

Atlyginimas labai įvairus - vienos firmos moka nuo atliktų darbų, kitos pagal autorinius už kiekvieną darbą atskirai, aš dirbu, kur moka fiksuotą pastovų atlyginimą. Ir šiaip dar būna iš šono visokių...
kai pradėjau dirbti pirmame darbe gavau minimumą, nes buvau be patirties - aišku tas minimumas yra dabar jau kitoks, nei buvo pries 5-6 metus... Kas met augau - augo ir mano atlyginimas... Tiksliai nenoriu įvardint... Tik galiu pasakyt kiek esu girdėjusi skaičių - jie siekia nuo 1500 iki 5000 (čia girdėjau ič savo aplinkos pažystamų) - taip kad čia labai slidus reikalas..... Žiūrint kur papulsi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkute: 06 vasario 2007 - 10:39
Labas, man pagaliau pavyko isidarbitiu maketuotija viename laikrastyje. Darbas labai saunus. Bet kartais pagalvoju kad galeciau buti maziau emocianali. Bet siaip viskas thumbup.gif
Atsakyti