Oj nors radau temą kur galiu išsikalbėti
Esu interjero ir reklamos dizainerė - bandau reikštis visose srytise kur tik reikia meno... Nuo fotografijos iki web dizaino, maketavimo ir t.t.t. Dirbu reklamos agentūroje (dabar dekretinėse) ir turiu darbų iš šono
Viskas būtų super - tik tas lietuvių visokeriopas išmanymas visose srytise - mane baigia užknisti iki kaulų vidurių

Galvojau, kad čia tik man taip su tais klientais - bet pakalbėjau su pažįstamais iš architektūros, stilistų, reklamos sryčių - irgi kalba tą patį!!! Klientai viską žino, viską moka, moka pinigus ir nori matyti ką nori jie... Siaubas!!!! Tai kam kreiptis į dizainerį tada???? Sėsk ir dayk pats... Aš suprantu, kad klientas turi teisę rinktis - bet neaiškinti kaip ir ką daryti!!!
Ne veltui į meno specialybes yra stojamieji - tam, kad atkristų neturintys supratimo, skonio ir pašaukimo - o štai paskui ateina koks bandelių kepimo cecho vadybininkas ir aiškina kaip kas turi atrodyti.....
Nu iš pradžių nekreipiau dėmesio - bele pinigus moka! Nu bet kiek galima!! Aš gi neaiškinu gydytojui kaip ką daryt ir kokius vaistus skirti...
Ech išsikalbėjau...

Nors daug dar ką pasakyčiau

Jau nusibodo daryt ne meną, o įgyvendinti kažkieno įdėjas bele tik gaut pinigus

Mano ego kol kas - kiekvienas dirba savo darbą!!!
Tikiuosi supras mane - kas tai patyrėt...