QUOTE(geleta_suknele @ 2007 02 23, 12:49)

Aciu tau labai uz informacija. Jau senokai zinojau kad nebus lengva istoti i VDA, bet pabandysiu. Kitas variantas, kaip ir minejai, - kolegija. Gal kas zinot atsiliepimu apie Vilniaus statybos ir technikos kolegija? blogiausia, kad darbdaviai kelia nemazus reikalvimus, vienas is ju - baigti VDA.

Ka as veiksiu su ta kolegija.. bet geriau gal nei niekas. Kad tik kas duotu patirties igauti. tada lengviau. kaip manot?
Papildyta:
Murkute,
ka pati esi baigusi? kaip sekesi susirasti darba..? pasidalink prasau patirtimi
P.S. labai grazus darbeliai. mano drauge irgi tokius gamina ir as is jos perku

dievinu originalius papuosalus. Be ju kaip be rubu
Nu aš esu baigusi tą kolegiją

- iškart ten stojau, net nebandžiau į VDA, nes man nepatiko

O dėl darbdavių - turiu tikrai patirties

Kike bendravau - visi žiūrėjo į mano darbus, o mano diplomas liko kažkur spintoj, net neklausė ką baigiau ir kaip sekėsi ir t.t.t.
Padirbau kelis metus - sugalvojau tobulintis, stoti dar kažkur (aukščiau, kaip sakant) - ir pati nustebau - kai norėjau paduoti dokumentus - tai ten kas priiminėjo - sako, o kam tau to reikia? Nu išklausinėjo kaip sekasi, ką dirbu... - tai sako - tu tik dėl popieriuko stoji, bet ne dėl to, kad dar kažką išmoksi.... Nu aš ir apsiraminau, ir kol kas dirbu nuostabioj firmoj ir esu baisuaisiaisiai patenkinta
Ačiū už pagyras
Papildyta:
O buvo ir taip - kad ieškojom dizainerio ir buvo atėję baigę ir VDA ir ką - arba netiko arba neilgai dirbo... Taip kad čia manau tokia specialybė, kur popierėlis gabumų neparodys... Klientai atsirenka ne pagal tai...

Tik aš nieko pries VDA neturiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!