Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai klube

Mano galva, ejimas i kluba yra chalastiaku uzsiemimas. Siaip jeigu tenka ten ir atsidurti, tai tik su kompanija, kada mergickos siaucia ant danceflooro, o vyrukai pagrinde sedi prie stalo, kartais pasiduodantys buti istempiami vienam, kitam patrypciojimui.
Kita rublio puse - mergaites. Beveik visoms norisi, ir netgi reikia, kad i jas pavarvintu seiles patinai. O kur kitur, galima taip patogiai pademostruoti savo grozybes, jei ne klube? Tad as visai ne pries pasedeti su vaiku ir isleisti savaja i medziokles plotus, kad galetu isitikinti, kad ji dar sio to verta smile.gif siaip ji ten eina labai retai, bet kartais reikia.
As labai uz, ne per daznus isejimus atskirai, tik klubai vyrui su seima, man yra nerimta, cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Vieni klube vyrai geria ir i mergas spokso
Atsakyti
Gal ir viskas tvarkoje nueiti kartais, bet tai vistiek labai padidina tikimybe susizaveti kokia nors nepavargusia nuo buities , vaiku ir tt Aisku, tas gali nutikti bet kur, bet juk i klubus daugiau maziau tokios ir renkasi cool.gif
Nors burnoju ant vyro isejimu i klubus, bet paciai irgi 'uzsidega uzpakalis' kartas nuo karto ten apsilankyti 4u.gif
Atsakyti
labai jau cia tvarkingi vyrai raso g.gif
Atsakyti
QUOTE(A.N.Onimas @ 2011 09 14, 17:38)
nu ir pas mane taip pat . Iseini siaip su draugais , o baigiasi klube , bet skandalas garantuotas namie , bet ka darysi . Retai buna . Anksciau buvo labai daznai  ax.gif

Ir as iskelciau bash.gif nera ten ko trainiotis be zmonos ir mergas medzioti blink.gif Man labai idomu ar vyras labai dziaugtusi, jei zmona pareikstu, jog su draugemis eina i kluba, o ji palieka su vaiku? Manau, kad jei eini pabendrauti, alaus vyriskai isgerti ir pablevyzgoti, tai apsiriboji baru. Klube bendrauti nelabai ir pavyktu, kai kas belieka-saudytis mergas. Vyrai juk nesistaipo rateliu sustoje, kaip merginos ir po viena nesoka.
Papildyta:
QUOTE(Antanas @ 2012 02 29, 15:36)
Reiketu tada pakalbeti apie santykius ar santykiu krize, o ne del ko jis eina i kluba.

Gal brolis merginos neturi ir jis eina palaikyti broli. Bet jeigu kazkas negerai, ar temos autore turi itarimu, tai geriau tiesiai sviesiai paklausti.

Na man labai idomu, ka jis tam klube veiks, kai palaikomas brolis pakabins kokia mergina ir visa vakara su ir bendraus? g.gif
Atsakyti
Na jug buna taip dazniausiai, iseini su draugais i bara, pabendrauti, po keliu bokalu, baras uzsidarineja, o mums dar norisi, kablys smile.gif tai ir varom i kluba. Arba kitas atvejis kai, net nesiruosi aiti i kluba, bet tai ne visi draugai vede ir drauges turi, tai kai ivykiu eigoj issirutulioja kad i kluba saunam, nu ekspromtu, tai tau norisi dar pabuti su draugais, na ir ajni uz kompanija. Na ir kas kad jie ten paneles pasikabina, prie bendro staliuko pasikviecia, jug pabendrauti, pasisneketi nera nusikaltimas pries zmona, drauge, o ir moteriska kompanija aplinka pagyvina, paivairina.
Atsakyti
QUOTE(Ozito @ 2012 03 16, 11:58)
Na jug buna taip dazniausiai, iseini su draugais i bara, pabendrauti, po keliu bokalu, baras uzsidarineja, o mums dar norisi, kablys  smile.gif  tai ir varom i kluba. Arba kitas atvejis kai, net nesiruosi aiti i kluba, bet tai ne visi draugai vede ir drauges turi, tai kai ivykiu eigoj issirutulioja kad i kluba saunam, nu ekspromtu, tai tau norisi dar pabuti su draugais, na ir ajni uz kompanija. Na ir kas kad jie ten paneles pasikabina, prie bendro staliuko pasikviecia, jug pabendrauti, pasisneketi nera nusikaltimas pries zmona, drauge, o ir moteriska kompanija aplinka pagyvina, paivairina.

o jeigu paskui draugai wedasi merginas pas sawe i namus tai ir tau norisi eiti juk su draugais pabut, kablys ir t.t ka tada darai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(save* @ 2012 03 18, 20:11)
o jeigu paskui draugai wedasi merginas pas sawe i namus tai ir tau norisi eiti juk su draugais pabut, kablys ir t.t ka tada darai? smile.gif

Čia jau nieko nepadarysi. Jei draugai vedasi mergas pamylėt, tai jie laikančio žvakės nenori. Todėl ramiai gali traukti namo. Ir kaip vyras pasakysiu, kad taip pavydu, bet pilnai suprantama ir skaitoma normaliu dalyku. Jei draugai jau vedas tai tikrai nereiškia kad privalai ir tu. Kad ir kaip dar norėtus pabūti
Atsakyti
QUOTE(Larissse @ 2011 08 15, 21:45)
Sveiki. Mano brangusis sugalvojo si penktadieni su broliu (19m, o tai 10 metu skirtumas nuo mano brangiausiojo) ir geriausiu draugeliu (turinciu ilgamete drauge ir vaikuti) i kluba. Tai va, taip pasistojo klausimas. Ar galima, ir ar verta pasitiketi tokiasi atvejais? Seip, ne pirma karta eina pasisokt be manes smile.gif Bet tik Lietuvoj. O dabar mes gyvename mazame Airijos miestelyje, kur yra tik vienas klubas isvis. Tai nesinori kazko isgirsti po to..  Ka veikiate be musu vieni? Ir kodel ne baras, o klubas?  blink.gif

Paneliu eina, ko daugiau. Pasishokti vyrukai i kluba, kazkaip gejishkai skamba biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozito @ 2012 03 16, 12:58)
Na ir kas kad jie ten paneles pasikabina, prie bendro staliuko pasikviecia, jug pabendrauti, pasisneketi nera nusikaltimas pries zmona, drauge, o ir moteriska kompanija aplinka pagyvina, paivairina.

O tu pats noretum,kad taviske taip "pasiivairintu,pasigyvintu" taip gyvenima g.gif mirksiukas.gif Juk kas cia tokio,ane mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai gal ir paįvairina su draugėmis klube mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niutytee @ 2012 03 16, 10:58)
Ir as iskelciau bash.gif nera ten ko trainiotis be zmonos ir mergas medzioti blink.gif Man labai idomu ar vyras labai dziaugtusi, jei zmona pareikstu, jog su draugemis eina i kluba, o ji palieka su vaiku? Manau, kad jei eini pabendrauti, alaus vyriskai isgerti ir pablevyzgoti, tai apsiriboji baru. Klube bendrauti nelabai ir pavyktu, kai kas belieka-saudytis mergas. Vyrai juk nesistaipo rateliu sustoje, kaip merginos ir po viena nesoka.

na maniskis nevaiksto po klubus, bet uztat as ten karts nuo karto nueinu. ir ji palieku net ne su vienu, o su dviem vaikais mirksiukas.gif o jis supratingas - jei ilgai niekur neiseinu, jau ir pats pasiulo lotuliukas.gif o einam su draugem, ir tikrai ne nuotykiu ieskot. tiesiog siaip pabendraut, pakvailiot, po kokteiliuka viena kita isgerti. na man tai savotiskas atsipalaidavimo budas. ir kazkaip nematau tame nieko blogo...
na o jeigu maniskis netiketai pareikstu, kad su draugais eina i kluba, tikrai itarciau kazka negero, nes jis tiesiog niekada gyvenime nebuvo klubu gerbejas. bet jeigu senais laikais butu ten lankesis, o dabar, sukurus seima irgi karts nuo karto ten nueitu, nemanau, kad labai del to pergyvenciau - jei tik yra noras ir poreikis, kodel gi ne? juk kuo labiau draudi, tuo labiau norisi, ar ne? mirksiukas.gif visur stengiuosi pasitiketi vyru 100 proc., nes juk jei tik noro bus, kita moteri susirasti gali bet kur - klubas tam nereikalingas... geriau stengtis, kad tos kitos moters tiesiog nereiketu smile.gif
Atsakyti