MANISKIS IR MANE ISLEIDO I KLUBA PER GIMTADIENI NES BUVAU JAU UZSIPRASIUSI NUO RUDENIO, BET GRIZAU NEPATENKITA IS KLUBO .NES BEVEIK VISI VYRAI KAS SOKDINO TIK IR SIULE PRALEISTI SU JAIS NAKTELE ,SAKO NEGI NENORI VIENOS NAKTIES NUOTYKIO, VIENAS NET ISKONEVEIKE,DZIAUGUOSI ,KAD DAR I DUDA NEGAVAU, TAI VA VYRAI TOKIE
Na gal ne visi tie vyrai tokie...bet į klubus poterių kalbėt neina juk, tai jei nusižiūri kokią patrauklią mergelę tai ir siūlo savo paslaugas, nors nakčiai
QUOTE(spiegliuke @ 2012 03 29, 22:21)
MANISKIS IR MANE ISLEIDO I KLUBA PER GIMTADIENI NES BUVAU JAU UZSIPRASIUSI NUO RUDENIO, BET GRIZAU NEPATENKITA IS KLUBO .NES BEVEIK VISI VYRAI KAS SOKDINO TIK IR SIULE PRALEISTI SU JAIS NAKTELE ,SAKO NEGI NENORI VIENOS NAKTIES NUOTYKIO, VIENAS NET ISKONEVEIKE,DZIAUGUOSI ,KAD DAR I DUDA NEGAVAU, TAI VA VYRAI TOKIE 
1. kokiam mieste?
2. Kokiam klube?
3. Kaip atrodėte?
4. Kaip elgėtės
QUOTE(Montekrista @ 2012 03 30, 08:54)
PANEVEZYS,klubas naktinis Tibilisis, atrodziau kaip ir dauguma moteriskiu, okaip dar galima elgtis juk as jau su metukais
suprato matyt, kad tu jiems nelygis...
nesugebes patenkinti arba susimoket gave ko reikia.
na bet ir vyrai....
amzini geismu ikaitai. o dieve pasigailek tu sutverimu....
na bet ir vyrai....
QUOTE(given444 @ 2012 04 02, 12:30)
suprato matyt, kad tu jiems nelygis...
nesugebes patenkinti arba susimoket gave ko reikia.
na bet ir vyrai....
amzini geismu ikaitai. o dieve pasigailek tu sutverimu.... 
na bet ir vyrai....
Tai jei atrodyčiau taip, tarsi man paramos reiktų, kaip tik gal siūlytų?
gal uzsisoki ant tokiu, kurie dar blaiviai ivertina realia padeti ir skirtumus.
QUOTE(spiegliuke @ 2012 03 29, 23:21)
Mes kai panos varom i kluba tai neleidziam jokiems vyrams prisesti prie musu staliuko, o ir sokti nesoku nebent jau sokant su merginom prisijungia salia
Pasiulymu vienos nakties nuotykiams nesu gavus, bet aisku kavos ir vakarienes pasiulymu buna, telefono praso ir t.t.
p.s. jei mums nepatinka aplinka mes persikeliam i kita kluba ar bara
Idomiai cia diskutuojat, sorry, bet man net siek tiek juokinga... Na gal as ne i tuos klubus vaikstau, bet kazkaip nepastebiu, jog merginos burelyje soktu, o juo labiau vaikinai, dabar visi sau soka, na bent man taip labiau patinka... Aisku, jei kazkas krito i aki, tai ir sokant pakybint galima
O ka veikia vyrai, ka ten daugiau veikti, sokti, gerti ir bendraut
Naktinis gyvenimas yra super. Tik vyrams reikia važiuoti į Tailandą:
http://thailandvacation.eu/nightlife/
http://thailandvacation.eu/nightlife/