Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

O pas mane nuzydejes ziedelis seklytes pradejo auginti bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šią vasarą suradau šią temą ir "apsirgau" sanpaulijom biggrin.gif Labai gražių jūs turit bigsmile.gif
Nuo senų laikų žinojau tik 3 jų rūšis ir tikrai nesitikėjau pamatyti šitokių grožių. O kad ir įsigyt galėsiu, iš vis nesvajojau blush2.gif
Tai vat, labai man jų prisireikė, niekad nebuvau auginus ir štai - palangę puošia 8 gražuolės. Visos pražydo pirmą kartą, tai kasryt apie jas kaip apie mažus vaikus vaikštau ir kalbinu, kad tik greičiau žydėtų biggrin.gif Ir jau 6 su žiedais, pasirodysiu tik 3, nes kitos nenufotkintos dar. Gal suklydau kur pavadinimą rašydama, nežinau...
Ir dar - gal kas galėtų rekomenduot baltą, garbanotais kraštais sanpauliją? Kokia veislė tiktų nepatyrusiai augintojai?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lynes @ 2011 12 26, 23:03)

Visos labai gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2011 12 26, 23:32)
QUOTE(Lynes @ 2011 12 26, 23:03)

Visos labai gražios wub.gif

Ačiū 4u.gif Jūsų baltoji irgi labai miela ir labai įdomu, koks tos besiskleidžiančios žiedas bus, einu "googlint" biggrin.gif
Atsakyti
labai gražūs visų parodyti žiedeliai wub.gif

gal pamenat rašiau apie pamerktus lapus, kurie gal pusantro mėnesio mirko nė nebandydami leist šaknų, bet ir nepūdami. Tai neiškentusi kotelius apibraščiau įšaknydinimo hormonu ir vėl sukišau į vandenį. Sutapimas ar ne, bet kad puolė lapai augint šaknytes, net gražu žiūrėt thumbup.gif (iš viso turiu keturis lapukus šaknydinimui). Ir jau po keturių dienų pasimatė šakniukai, o dabar, po pusantros savaitės jau laaabai gražiai šaknytės atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Lynes, gražios jūųs gėlytės, o 'Pat Tracey' - nuostabi thumbup.gif (auginu šios veislės vaikučius prie lapo, tikiuosi, kada nors taip pat sulaukti žiedų)

Mielos sanpaulininkės, dosnių, skalsių, prasmingų atskubančių metų!

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 12 31, 21:10)
Lynes, gražios jūųs gėlytės, o 'Pat Tracey' - nuostabi thumbup.gif  (auginu šios veislės vaikučius prie lapo, tikiuosi, kada nors taip pat sulaukti žiedų)

http://s40.radikal.r...516088a97ae.jpg[/img][/url]

Ačiū 4u.gif Jos visi žiedai skirtingai turi mėlynumo - vieni daugiau, kiti - mažiau bigsmile.gif Įkeliu dar pražydusias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lynes: 01 sausio 2012 - 15:19
Sveikos, pasirodau ir aš su savo augalėliu smile.gif Turiu dar kelis, bet šiuo metu nežydi smile.gif

user posted image

Atsakyti
Lynes, *Indra* , pradžiuginot gražiais žiedais thumbup.gif wub.gif
Namie nekažin kas žydi, tai nors čia akys turi kuo pasidžiaugti ax.gif
Atsakyti
Gal kas žinot tikslų pavadinimą šitos gražuolės? unsure.gif Buvau prieš pusantrų metų pirkusi maximoj, tai čia jau kaip ir antras naminis žydėjimas. blush2.gif Tai dabar susimąsčiau, kaip ji vadinasi g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti