gal tamsiai rudos
na kad labiau išsiskirtų tas užrašas, nes jis ir gražiai išdėliotas ir tvarkingas, tik susilieja su ta ruda visuma, arba kantus baltus reikėjo padaryti, net nežinau, su spalvine gama truputį čia pagalvoti reikėtų...o aisingo reikia nepatingėti paplakti ilgėliau, jis kai gerai susiplaka, tai gerai ir formas laiko
ir neskubėti iš karto daug pudros prisidėti, palaipsniui plaki ir ilgainiui žiūri, formuojasi ar ne jau
QUOTE(Olesta @ 2011 08 27, 00:38)
gal tamsiai rudos
na kad labiau išsiskirtų tas užrašas, nes jis ir gražiai išdėliotas ir tvarkingas, tik susilieja su ta ruda visuma, arba kantus baltus reikėjo padaryti, net nežinau, su spalvine gama truputį čia pagalvoti reikėtų...o aisingo reikia nepatingėti paplakti ilgėliau, jis kai gerai susiplaka, tai gerai ir formas laiko
ir neskubėti iš karto daug pudros prisidėti, palaipsniui plaki ir ilgainiui žiūri, formuojasi ar ne jau 
aciu labai, man kiekvienas jusu patarimas vertingas
pritariu Olestai,tos raideles gal biski tamsesnes turetu buti ar kazkas pansaus,na bet kiek nervavaisi dengti,o labai graziai ir tvarkingai gavosi
as dar nesusidraugavusi su dengimo masem 
Linkiu rytoj rasti toki koki palikai siandien!
Sveikutės.. mačiau, kad ir pasipykote tėmuteje.. ir vėl draugiškai gyvenate.. šaunuolės
.
Mačiau.. kokius lygiai apdengtus tortukus atneša Erikiuxxx (net baltas pavydas ima
)... aš jau nemažai apdengusi.. esu... bet net ir man nepavyksta taip apdengti
Nesuprantu.. at čia maseę storiau reikia iškočioti
Atnešu keletą tortukų:
Jogurtinis,grietinėle puoštas

Snikersas, grietinėlė, pestiliažas
Mačiau.. kokius lygiai apdengtus tortukus atneša Erikiuxxx (net baltas pavydas ima
Atnešu keletą tortukų:
Jogurtinis,grietinėle puoštas

Snikersas, grietinėlė, pestiliažas
wavin, prisiminiau savo tortų kepimo pradžią, Taviškius pamačius
dailūs tortukai
šokoladinė masė yra daug tąsesnė, nei visos kitos cukrinės masės, reikia įgūdžių su ja darbuojantis, bet iš esmės tai esat šaunuolės, kad nenuleidžiat rankų
šokoladinė masė yra daug tąsesnė, nei visos kitos cukrinės masės, reikia įgūdžių su ja darbuojantis, bet iš esmės tai esat šaunuolės, kad nenuleidžiat rankų
QUOTE(dzokada @ 2011 08 27, 01:43)
pritariu Olestai,tos raideles gal biski tamsesnes turetu buti ar kazkas pansaus,na bet kiek nervavaisi dengti,o labai graziai ir tvarkingai gavosi
as dar nesusidraugavusi su dengimo masem 
aciu
ieskau kas 10-ai rugsejo torchiuka padarytu grazu skanu? (krikstynoms) \Vilniuje . jei kas apsiimtu- brukstelkit i AZ .
Laba diena! visu tortai kaip visuomet nuostabus!
o as ir vel su savo klausimai... 1. Sakykit prasau is kokios mases reikia daryti papuosimus, kad jie sustingtu, islaikytu forma? Nes man is pastilazo subliuska ir viskas niekaip neislaiko formos. kad ir tas maisas kur dariau, ,raukytas virsus niekaip nenorejo stoveti vis smigdavo ir viskas. Dabar pabandymui padariau ivairiu gelyciu, padejau dziut - o jos kokios buvo minkstos tokios ir yra
(pastilazas pagal adrija darytas mano).
o as ir vel su savo klausimai... 1. Sakykit prasau is kokios mases reikia daryti papuosimus, kad jie sustingtu, islaikytu forma? Nes man is pastilazo subliuska ir viskas niekaip neislaiko formos. kad ir tas maisas kur dariau, ,raukytas virsus niekaip nenorejo stoveti vis smigdavo ir viskas. Dabar pabandymui padariau ivairiu gelyciu, padejau dziut - o jos kokios buvo minkstos tokios ir yra
QUOTE(emilia999 @ 2011 08 27, 13:25)
Laba diena! visu tortai kaip visuomet nuostabus!
as ka tik baigiau daryti papuosimus. bandziau si karta pastiliaza figurelems pagal Asseni,na kolkas dziusta,po biski kieteja,ziuresim kaip bus veliau
QUOTE(emilia999 @ 2011 08 27, 14:25)
man taip buvo, o tada senbuvės pasakė, jog cipciuko pastilazas yra dengimui. Reik daryt be aliejaus, tada laikosi formą. Pabandžiau ir įsitikinau
supratau merginos aciu 
gabijux super tortukas, skaniai atrodo
gabijux super tortukas, skaniai atrodo