Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr68

gal tamsiai rudos g.gif na kad labiau išsiskirtų tas užrašas, nes jis ir gražiai išdėliotas ir tvarkingas, tik susilieja su ta ruda visuma, arba kantus baltus reikėjo padaryti, net nežinau, su spalvine gama truputį čia pagalvoti reikėtų...o aisingo reikia nepatingėti paplakti ilgėliau, jis kai gerai susiplaka, tai gerai ir formas laiko 4u.gif ir neskubėti iš karto daug pudros prisidėti, palaipsniui plaki ir ilgainiui žiūri, formuojasi ar ne jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 08 27, 00:38)
gal tamsiai rudos  g.gif na kad labiau išsiskirtų tas užrašas, nes jis ir gražiai išdėliotas ir tvarkingas, tik susilieja su ta ruda visuma, arba kantus baltus reikėjo padaryti, net nežinau, su spalvine gama truputį čia pagalvoti reikėtų...o aisingo reikia nepatingėti paplakti ilgėliau, jis kai gerai susiplaka, tai gerai ir formas laiko  4u.gif ir neskubėti iš karto daug pudros prisidėti, palaipsniui plaki ir ilgainiui žiūri, formuojasi ar ne jau  4u.gif

aciu labai, man kiekvienas jusu patarimas vertingas 4u.gif dar begau i saldytuva ziuret ar aisingas nenubego, na jei jau labai blogai ryt jis atrodys, reiks daryt kita, na bet sekanti karta zinosiu smile.gif bet ne taip paprasta uzklot mase smile.gif man ji labai tasi buvo, atrodo paimi ir tempiasi iki plysimo, nzn ar tokia turi buti ar kazka blogai padariau...lipo labai prie stalo, turejau bert ir bert krakmolo, cukraus pudros...ir belyginant vienoj vietoj skylute atsirado.gal per mazai cukraus pudros ar krakmolo as galvoju...bet labai bijojau per kieta pasidaryt, cia kaip ir su aisingu biggrin.gif niu labanakt, einu sunkia galva det ant pagalves.. smile.gif
Atsakyti
pritariu Olestai,tos raideles gal biski tamsesnes turetu buti ar kazkas pansaus,na bet kiek nervavaisi dengti,o labai graziai ir tvarkingai gavosi thumbup.gif as dar nesusidraugavusi su dengimo masem doh.gif

Linkiu rytoj rasti toki koki palikai siandien! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 26 rugpjūčio 2011 - 23:44
Sveikutės.. mačiau, kad ir pasipykote tėmuteje.. ir vėl draugiškai gyvenate.. šaunuolės thumbup.gif .
Mačiau.. kokius lygiai apdengtus tortukus atneša Erikiuxxx (net baltas pavydas ima tongue.gif )... aš jau nemažai apdengusi.. esu... bet net ir man nepavyksta taip apdengti doh.gif Nesuprantu.. at čia maseę storiau reikia iškočioti g.gif

Atnešu keletą tortukų:
Jogurtinis,grietinėle puoštas
user posted image

Snikersas, grietinėlė, pestiliažas
user posted image
Atsakyti
wavin, prisiminiau savo tortų kepimo pradžią, Taviškius pamačius wub.gif wub.gif wub.gif dailūs tortukai 4u.gif

šokoladinė masė yra daug tąsesnė, nei visos kitos cukrinės masės, reikia įgūdžių su ja darbuojantis, bet iš esmės tai esat šaunuolės, kad nenuleidžiat rankų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 08 27, 01:43)
pritariu Olestai,tos raideles gal biski tamsesnes turetu buti ar kazkas pansaus,na bet kiek nervavaisi dengti,o labai graziai ir tvarkingai gavosi  thumbup.gif as dar nesusidraugavusi su dengimo masem  doh.gif

Linkiu rytoj rasti toki koki palikai siandien!  4u.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
help.gif sorry kad isiverziu i jusu tema- bet gal pades kuri
ieskau kas 10-ai rugsejo torchiuka padarytu grazu skanu? (krikstynoms) \Vilniuje . jei kas apsiimtu- brukstelkit i AZ .
Atsakyti
Laba diena! visu tortai kaip visuomet nuostabus! thumbup.gif
o as ir vel su savo klausimai... 1. Sakykit prasau is kokios mases reikia daryti papuosimus, kad jie sustingtu, islaikytu forma? Nes man is pastilazo subliuska ir viskas niekaip neislaiko formos. kad ir tas maisas kur dariau, ,raukytas virsus niekaip nenorejo stoveti vis smigdavo ir viskas. Dabar pabandymui padariau ivairiu gelyciu, padejau dziut - o jos kokios buvo minkstos tokios ir yra doh.gif (pastilazas pagal adrija darytas mano).
Atsakyti
QUOTE(emilia999 @ 2011 08 27, 13:25)
Laba diena! visu tortai kaip visuomet nuostabus!  thumbup.gif
o as ir vel su savo klausimai... 1. Sakykit prasau is kokios mases reikia daryti papuosimus, kad jie sustingtu, islaikytu forma? Nes man is pastilazo subliuska ir viskas niekaip neislaiko formos. kad ir tas maisas kur dariau, ,raukytas virsus niekaip nenorejo stoveti vis smigdavo ir viskas. Dabar pabandymui padariau ivairiu gelyciu, padejau dziut - o jos kokios buvo minkstos tokios ir yra  doh.gif (pastilazas pagal adrija darytas mano).

as ka tik baigiau daryti papuosimus. bandziau si karta pastiliaza figurelems pagal Asseni,na kolkas dziusta,po biski kieteja,ziuresim kaip bus veliau rolleyes.gif (nes truputi pakeiciau rcp tai nzn ar sudzius iki keitumo)
Atsakyti
QUOTE(emilia999 @ 2011 08 27, 14:25)
(pastilazas pagal adrija darytas mano).

man taip buvo, o tada senbuvės pasakė, jog cipciuko pastilazas yra dengimui. Reik daryt be aliejaus, tada laikosi formą. Pabandžiau ir įsitikinau
Atsakyti
Įkeliu ir aš savo nelaimėlį
Krikštynų tortukas dukrytei, snikersas, turtingas kavos, dengta ir papuošimai pastilažas pagal cipciuką

user posted image
Atsakyti
supratau merginos aciu smile.gif
gabijux super tortukas, skaniai atrodo 4u.gif
Atsakyti