QUOTE(Olesta @ 2011 08 27, 00:38)
gal tamsiai rudos

na kad labiau išsiskirtų tas užrašas, nes jis ir gražiai išdėliotas ir tvarkingas, tik susilieja su ta ruda visuma, arba kantus baltus reikėjo padaryti, net nežinau, su spalvine gama truputį čia pagalvoti reikėtų...o aisingo reikia nepatingėti paplakti ilgėliau, jis kai gerai susiplaka, tai gerai ir formas laiko

ir neskubėti iš karto daug pudros prisidėti, palaipsniui plaki ir ilgainiui žiūri, formuojasi ar ne jau
aciu labai, man kiekvienas jusu patarimas vertingas

dar begau i saldytuva ziuret ar aisingas nenubego, na jei jau labai blogai ryt jis atrodys, reiks daryt kita, na bet sekanti karta zinosiu

bet ne taip paprasta uzklot mase

man ji labai tasi buvo, atrodo paimi ir tempiasi iki plysimo, nzn ar tokia turi buti ar kazka blogai padariau...lipo labai prie stalo, turejau bert ir bert krakmolo, cukraus pudros...ir belyginant vienoj vietoj skylute atsirado.gal per mazai cukraus pudros ar krakmolo as galvoju...bet labai bijojau per kieta pasidaryt, cia kaip ir su aisingu
niu labanakt, einu sunkia galva det ant pagalves..