Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr68

QUOTE(gabijux @ 2011 08 27, 16:26)
Įkeliu ir aš savo nelaimėlį
Krikštynų tortukas dukrytei, snikersas, turtingas kavos, dengta ir papuošimai pastilažas pagal cipciuką

thumbup.gif
Atsakyti
Svikutes 4u.gif Atnesu pasirodyti savo lobi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Gabijux, labai mielas, siltas jusu tortas wub.gif Bet jei kritika priimsit, tai man noretusi kad tos pynutes torto abieju aukstu apaciose butu kiek plonesnes, ir celiulito biski yra... Bet siaip tai super thumbup.gif pati vakar koki nelaimeli pagaminau, kad geda jau kitiem ir pastabas besakyt doh.gif biggrin.gif Reiks parodyt, kad kitos nekartot mano klaidu doh.gif

Nekava, ohoho koks lobis bigsmile.gif Labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Pikciurniene...: 27 rugpjūčio 2011 - 17:05
QUOTE(gabijux @ 2011 08 27, 16:26)
Įkeliu ir aš savo nelaimėlį
Krikštynų tortukas dukrytei, snikersas, turtingas kavos, dengta ir papuošimai pastilažas pagal cipciuką

labai mielas tavo tortukas wub.gif ir kodėl sakot nelaimėlis? vien tik tai, jog pati kepėte, puošėte, su meile savo dukrytei viską darėt, dar ir koks laimėlis !!! 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(nekava @ 2011 08 27, 17:49)
Svikutes  4u.gif  Atnesu pasirodyti savo lobi  biggrin.gif

liuks lobis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės...o ypač už kritiką...mano nelaimėlis, nes niekaip nesisekė normaliai uždengt tortuko...o vat kai uždengiau, toje srityje kur kremukas man ėmė pūstis, tarsi tas grietinėlės kremas būtų spaudžiamas į visus šonus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(emilia999 @ 2011 08 27, 15:25)
Laba diena! visu tortai kaip visuomet nuostabus!  thumbup.gif
o as ir vel su savo klausimai... 1. Sakykit prasau is kokios mases reikia daryti papuosimus, kad jie sustingtu, islaikytu forma? Nes man is pastilazo subliuska ir viskas niekaip neislaiko formos. kad ir tas maisas kur dariau, ,raukytas virsus niekaip nenorejo stoveti vis smigdavo ir viskas. Dabar pabandymui padariau ivairiu gelyciu, padejau dziut - o jos kokios buvo minkstos tokios ir yra  doh.gif (pastilazas pagal adrija darytas mano).

pastilažai yra du, kaip jau nesenai atsakiau doh.gif

šios dienos darbas, surankiojau DENGIAMOJO pastilažo likučius, rožės darytos iš dengiamojo pastilažo, visom kitom nebeužtekau, pasigaminau normalų lipdomąjį...viskas baigia sudžiūti, nors daraiu nuo ryto iki dabar...ir lapukai plikytos tešlos čia...

user posted image

user posted image

Gabijux, o tortas brandintas buvo??? sviestiniu apteptas??? masės storis???

Nekava, gerulį lobį iškasei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 08 27, 21:52)

šios dienos darbas,

wub.gif jamu papūtną ir atvarau mokytis rožes sukti.. ir dar aguonas wub.gif
Atsakyti
aga, rozes puikios tiesiog.. Aguonos - zavingos smile.gif Reiktu ir man kada pabandyti..
Atsakyti
ačiū, pirmą kartą ir aš tebandžiau šiandien, labai jau knietėjo, vienur tokį tortą mačiau su aguonom, kad žandikaulis atvipo ir nebesusičiaupiau, aišku man toli iki tokio, bet stengtis juk galima blush2.gif
Atsakyti
Atnesu savo princese krikstynoms, kadangi mergyte jau 3 metuku, tai ji pati issirinko, kad krikstynu tortas butu princese ir tik balta.
3kg. balta princese. Rafaelo tortas puostas slapiu beze, pastiliazo gelytemis ir valgomu popieriumi (virsutineje papuosimu temoje yra siek tiek apie puosima siuo popieriumi).

user posted image
Atsakyti
Olesta,grandiozinis darbas!Nuostabiu geliu priauginai.Aguonas as truputi paryskinciau-aplink viduriukus pakarpytus kuokeliu galiukus padazuciau juodais dazais arba patepciau baltumu(ar kuom kitu) ir apibarstyciau aguonu grudeliais.. ax.gif (Atsiprasau,jei issakiau nereikalinga nuomone blush2.gif )
Waw,kol rasiau zinele-praleidau toki groziii wub.gif Eda.dita-princese nepakartojama!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 27 rugpjūčio 2011 - 21:15
ačiū labai už patarimą, aš galvoju, kai jos sustings pilnai, pertepti degtine, tada paryškės, labai jau šviežias ir liaunas pastilažas, tegu sudžiūna, o tada būtina paryškinsiu 4u.gif apie aguonas buvo kilus mintis, bet pagalvojau, kad keistai atrodytų, bet jei sakot, reikės kokią vieną pabandyti bigsmile.gif dar kartą labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif o karpytų galiukų pačias viršūnes, ar palei žiedlapius pajuodinti??? šiaip buvo kilus mintis paimti juodo siūlo, bet mano turimas toks nelabai vykęs tam reikalui, faktiškai gi galima ir kuokelius padaryti, taip kaip turi būti blush2.gif ale šiandien jau pačias paskutines dariau, tai sutingau bežaisti tokį variantą, bet kada nors ateity blush2.gif

Eda.Dita blink.gif va čia tai barbė, labai kruopštu, elegantiška, ir nepakartojama suknutė, super darbelis thumbup.gif
Atsakyti