Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr68

QUOTE(Olesta @ 2011 08 19, 01:00)
dažus į pastilažą dėti reikia, aisingo nebemaišyk, košeliena gausis Tau  4u.gif

Anber, labai man patiko antras tortukas, labai tikroviški personažai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Taigi taip ir galvojau bet kaip man gauti pink doh.gif ..viskas einu daryti pastiliazo.... kol dar miegas visai nesueme....
Atsakyti
merginos istikruju pasiemiau savo cukraus pudra o ten parasyta kad sudetis cukrus ir kukuruzu krakmolas
ka dabar daryt????????????????Pas mane dabar2 nakties,o norejau pasidaryti rytojui...SOS!!!! Todel matyt jis man taip ir kietejo ziauriai
Papildyta:
nieko nebedarau geriau ryte gal kas mestels ideja ka su krakmolu man daryti kiek jo bedeti ,arba vaziuosiu pirkti pudros be krakmolo..............
Atsakyti
Anber mergytės žavios, labai. Originaliai atrodo
O ta juoda spalva - tai dažai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 19 rugpjūčio 2011 - 08:58
Na, taip - dazai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 08 18, 17:49)
trečia diena verdu cukraus brilikus.. nesigauna skaidrūs krištoliniai, vien tik spalvoti šiek tiek panašesni  cool.gif

Atsiprašau, kad ne į temą (nors man visai negaila), bet šiuo metu Jav aukcijone parduoda lygiai tokios spalvos geltonąjį deimantą. Ech, prabangūs bus tortukai
Atsakyti

Oj prisikankinau eilini karta su to pastilazu doh.gif ne man jis skirtas, reiks kaska kito bandyti lotuliukas.gif padauginau medu, dejau kiek tilpo saukste, o rezultate, mase nezmoniskai lipo prie ranku, cia pirmas kartas is keturiu bandymu, minkiau ta pastilaza turbut apie 2 valandas, jej ne daugiau, tai pudrinau ,tai krachmola dejau doh.gif ir rankas pastoviai alejum tepiau kad maziau liptu lotuliukas.gif ir pirma karta kociojau vina puse, nes neimanoma buvo pakelti, buvo kaip guminis ir tamrus,ir kai kad pusles budavo, padengiau kaip niekaip, kampu nesugebejau graziai padengti, lengviau man apvalu dengti mirksiukas.gif

[quote=kr1stute,2011 08 19, 07:40]
Laba rytuka,kepejeles 4u.gif .Ateinu pasiguost.nesiseka man su tortu puosimu.Pirmas tortukas apsidenge liuks,antras ant zemes puosiant nukrito,treciam mase praplyso vietom,o ketvirtam grietinele pasileido,na nuvarvejo....jei taip ir toliau ,praeis noras puost.man jie tokie celiulitiniai gaunas ir neissilygina niekaip....

[/quote]
man irgi tortas vos nenuciuoze, nesugebejau perkelti ant kito padeklo, bekeliant pradejo ciuosti, gerai kad padekliukas buvo paruostas su popierium, o norejau ant didesnio perkelti biggrin.gif

[quote=Olesta,2011 08 19, 07:47]
Labas rytas smile.gif

ACIU 4u.gif

[quote=anber,2011 08 19, 07:53]
[/quote]
O jusu labai labai fainas antras tortukas wub.gif thumbup.gif

[quote=anber,2011 08 19, 08:04]
Aciu, aciu 4u.gif Ilgai ir vargau prie jo. Nes kaip tycia svirkstas dingo, tai reikejo kocioti rankytem apvadus doh.gif
[/quote]
o kokiu svirkstu darydavot?
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 18, 21:51)
kirbe, gal jus atsakysit, parasiau i tortu tema bet ten dar nieks neatrase, kepiau snd jusu meduti, grietines skonis taip ir jausis? nes jauciasi na kaip batonas su grietine, ar pastoveje pyragas kazkaip pakeis skoni?  4u.gif

nelabai supratau,bet tai o koks skonis turi jaustis...jei pertepimas iš grietinės,tai ir jausis grietinė o ne paukščiu pienas...... lotuliukas.gif
QUOTE(dome @ 2011 08 18, 22:29)
Kirbe, noriu paklausti ar tau neluzinejo didziausieji drugeliai? Man visi luzo per viduriuka, Patys drugeliai isejo graziai,bet kai reikejo isdziuvusius uzdeti ant torto,visi luzo per viduriuka  verysad.gif  Ir taip du kartus. Gal gali ka patarti sekanciam kartui  4u.gif

jei plonesni-kai kurie sulužta......
QUOTE(Angel1203 @ 2011 08 18, 23:31)
pas mane irgi visi vienodi net nezinau ka rodyt visi tie patys  lotuliukas.gif

nu nieko sau nieko naujo..... blink.gif griuk negyvas...kooookie tortai...... blink.gif fantastika....kokios gražios gėlės...šaunuoliu šaunuolė..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 08 19, 08:54)
merginos istikruju pasiemiau savo cukraus pudra o ten parasyta kad sudetis cukrus ir kukuruzu krakmolas
ka dabar daryt????????????????Pas mane dabar2 nakties,o norejau pasidaryti rytojui...SOS!!!!  Todel matyt jis man taip ir kietejo ziauriai
Papildyta:
nieko nebedarau geriau ryte gal kas mestels ideja ka su krakmolu man daryti kiek jo bedeti ,arba vaziuosiu pirkti pudros be krakmolo..............

pas mane Dan Sukker pudra su bulviu krachmolu, as niekad nekreipiau demesio ka raso, bet neticia perskaiciau unsure.gif bet dauguma mergyciu butent ja ir naudoja ax.gif
Atsakyti
[quote=kirbe,2011 08 19, 13:20]
nelabai supratau,bet tai o koks skonis turi jaustis...jei pertepimas iš grietinės,tai ir jausis grietinė o ne paukščiu pienas...... lotuliukas.gif

as niekaip nesuprantu kaip reikia issikept tikra meduti kaip pardese parduoda, jusu man is isvaizdos tikroviskiausiai atrode, bet tas grietines skonis man kazkaip netinka...ir lakstu laistyt nereikia? nes jie man per sausi...na jis jau man para stovi, gal dar palaikyt?
Atsakyti
Tinulia84, zinok man irgi nepatiko su grietine tai dabar visada darau tik su grietinele. Kai dariau su grietine,man nepatiko tas grietines rugstumas, ir ragavusieji kai kurie is karto pasake kad turbut su grietine. Tiesiog ne visiem ji patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2011 08 19, 14:01)
Tinulia84, zinok man irgi nepatiko su grietine tai dabar visada darau tik su grietinele. Kai dariau su grietine,man nepatiko tas grietines rugstumas, ir ragavusieji kai kurie is karto pasake kad turbut su grietine. Tiesiog ne visiem ji patinka  smile.gif

aga, viskas aisku, man irgi tas grietines rugstumas kazkaip neee... na kita karta reiks megint kirbes meducio biskvita pertept grietinele, norisi savo skoniui tinkama varianta atrast smile.gif
Atsakyti
Gal kam nors teko matyti tokio melyno sokolado lietuvoje? 4u.gif

user posted image

Atsakyti