Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 9 dalis, viskas apie

QUOTE(cezas @ 2011 08 26, 09:48)

Daugiabutis irgi turi sklypą. Tik jis lygiomis dalimis priklauso visam namui, o ne vienam asmeniui/šeimai.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2011 08 26, 10:45)
Daugiabutis irgi turi sklypą. Tik jis lygiomis dalimis priklauso visam namui, o ne vienam asmeniui/šeimai.

Nebutinai priklauso.

Panagrinek savoka nuosavas namas. Butas yra sklypas kabantis ore.
Atsakyti
O iš esmės koks skirtumas (ne teisinis) turi tas daugiabutis sklypą ar ne? Ar gali atsikėlęs ryte iš lovos išeiti basas ant nuosavos pievelės?
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2011 08 26, 13:57)
O iš esmės koks skirtumas (ne teisinis) turi tas daugiabutis sklypą ar ne? Ar gali atsikėlęs ryte iš lovos išeiti basas ant nuosavos pievelės?

Aišku, kad gali, jei nekompleksuoji. Tik, žinoma, reikia pėsčiam nulipti laiptais arba nusileisti su liftu.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2011 08 26, 14:59)
Aišku, kad gali, jei nekompleksuoji. Tik, žinoma, reikia pėsčiam nulipti laiptais arba nusileisti su liftu.

Nesamonės. Ginčytis galima dėl bet ko, aišku, bet jei tai tik dėl ginčo - kam? Nuosavas namas geriau nei nuosavas butas, dėl labai daug priežasčių. Ar tamsta nori pasakyti, kad tai netiesa? doh.gif

O ar asmeniui labiau reikia buto, ar namo - kitas klausimas. Čia jau gyvenimo būdas padiktuoja. Man, asmeniškai, namo poreikis atkrito visam laikui, kai įsitaisiau sodybą. Kiekvienas rastų priežasčių, kodėl reikia ar nereikia nuosavo namo. Ginčai ta tema bereikšmiai, kaip ir apie spalvas ar patiekalo skonį.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2011 08 26, 13:59)

Manau cia maziausia is nepatogumu.

1. Reanovacija
2. Bendrijos
3. Monopolis (vizitai, patikrinimai, skaiciukai, skundai, sukciavimai, sistemos testavimai - bukite namie)
4. Kolhozas (kvapas, kenkejai, tvarka, garsai, uzpyle, uzsidege, remontai)
5. Bendruomene - gyventojai
6. Parkingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 26 rugpjūčio 2011 - 14:13
QUOTE(*** @ 2011 08 26, 15:10)
Manau cia maziausia is nepatogumu.

1. Reanovacija
2. Bendrijos
3. Monopolis (vizitai, patikrinimai, skaiciukai, skundai, sukciavimai)
4. Kolhozas (kvapas, kenkejai, tvarka, garsai, uzpyle, uzsidege, remontai)
5. Bendruomene - gyventojai
6. Parkingas

Labai taikliai, valio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2011 08 26, 08:34)
Kuri puse pietine?

pietine kur salionas ir vaiku kambariai ant virsaus 4u.gif

QUOTE(zarmenas @ 2011 08 26, 09:18)
Aš asmeniškai už "atvirą" architektūrą, kai namas tampa aplinkos dalimi ir būdamas name nesijauti kaip bunkeryje su mažomis šaudymo angomis.

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(cezas @ 2011 08 26, 09:25)
planiukas tikrai labai saunus ,turetu patogiai gyventis, kaip jau minejo siulyciau sanmazga daryti nepereinama, drabuzine galetu buti ir pereinama, jeigu pirma isirenginesit pirma auksta numatykite bent jau dusa 

smagu girdeti 4u.gif gi rimtai! doh.gif sis dalykas iskrito is galvos biggrin.gif

QUOTE(cibulis @ 2011 08 26, 09:40)
Mano galva geriausiai, kai kiekvienas daiktas atlieka savo funkciją. Namas pirmiausia turi būti patogus. O jei tikrai norėsite pasportuoti, tai yra gersnių būdų nei laipiojimais laiptais.

o kas jums sake kad man tai nepatogu? man pvz patogiau sausus rubus nesti, negu slapius (as rubus ruosiuosi dziovinti lauke kai tik leis salygos) biggrin.gif zodziu del namo isplanavimo norejau patarimu, bet del skalbyklos tai tikrai nera nei klausimo, kad pirmame aukste 4u.gif

QUOTE(*** @ 2011 08 26, 09:52)
Namas turi buti 2a, 1a yra didelis butas. Nesu gyvenes pirmam aukste, neuzka nenoreciau miegot zemiau kaip 2a.

100% mano vyro zodziai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Del laiptines (6). Jai gerai suprantu WC bus po laiptais? Ar tikrai standartines durys darysis i vidu ir jos neklius uz laiptu. Ir ar tikrai normaliai telpama tokiame WC smile.gif kazkaip neteko but. Kazin ar nera tokio reikalavimo kad is WC ar vonios kambario durys darytus i isore o ne i vidu?

Kur svetainei kabes tv? Tas langiukas kazkaip ne i tema, ar jis derinas prie vaiku kambariu langu...

Gal deciau kampini langa i saliona, butu biski raudonos saules vakare...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 26 rugpjūčio 2011 - 19:53
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 08 25, 23:35)
o del dziovykles, tai is praktikos zinau, kad as jos nenaudociau, nera nieko maloniau uz lauke isdziovintus skalbinius, tas kvapas mmmmm smile.gif

Kaip aš jus suprantu. Nė vienas minkštiklis tokio kvapo nesuteikia.irnesakyk.gif
Tik esu dirbanti, namie dviejų tarifų skaitiklis. Skalbiu tik savaitgaliais. Tai kol džiaudavau lauke būdavo, kad išdžiūva, kad neišdžiūva, arba kad išdžiūva ir vėl sulyja.
Žinote tą juokelį apie orą:
Jei po kelių lietingų, šaltų dienų išlindo saulė ir atšilo, reiškia savaitgalis baigėsi. lotuliukas.gif
Bet Jūsų teisė rinktis. Mes visi skirtingi, todėl ir poreikiai mūsų skirtingi. Be abejo, jei kelsitės neįrengę antro aukšto, skalbti vis tiek kažkur teks.
Aš gyvenau ir I, ir II aukštuose. Todėl apsisprendžiau, kad man patinka gyventi vienaauščiame name (kaip kažkas pavadino "bute su katiline" lotuliukas.gif ).
Atsakyti
Cia musu pirminis namo eskizas, noreciau isgirsti Jusu pastebejimus(iejimas is siaurines puses) blush2.gif ax.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babis: 28 rugpjūčio 2011 - 14:15
QUOTE(babis @ 2011 08 28, 14:53)
Cia musu pirminis namo eskizas, noreciau isgirsti Jusu pastebejimus(iejimas is siaurines puses) blush2.gif  ax.gif user posted imageuser posted image

Pakartoju paveiksliukus, nes kazko nesimato g.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti