Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (11 tema)

tikrai nestresuok ir ramiai islauk iki O dienu - linkiu sekmingo sekancio ciklo smile.gif
man visada pateplioja max 2-3 dienas ir su maudimais prasideda rimtos menesines, o cia maza to, kad velacimas jau 12-14 dienu, tai ir prasideti normaliai negali, pries savaite viena vakara vienas lasas pasirode ir viskas dingo, ir dabar 3 diena tepliones kazkokios neaiskios unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 24 rugpjūčio 2011 - 21:16
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 24, 22:14)
tikrai nestresuok ir ramiai islauk iki O dienu - linkiu sekmingo sekancio ciklo smile.gif
man visada pateplioja max 2-3 dienas ir su maudimais prasideda rimtos menesines, o cia maza to, kad velacimas jau 12-14 dienu, tai ir prasideti normaliai negali, pries savaite viena vakara vienas lasas pasirode ir viskas dingo, ir dabar 3 diena tepliones kazkokios neaiskios unsure.gif

ElGuna, cia man panasiai si menesi buvo, tepliojimai prasidejo 5 dienom anksciau nei numatomos mmm, patepliojo tas 5 dienas ir prasidejo pagal grafika dvieju dienu trunkancios jau normialios mmm. Gal menulio fazes kokios, kad organizmai taip reauguuoja biggrin.gif
Atsakyti
na matai, man visiskai nusokes ciklas ir velavimas jau 10 dienu. mmmm buvo liepos 12, o gausios jau 14, o dabar iki siol nieko nebuvo, tik tas vienas lasas pries savaite, ir dabar teplioja jau 3 diena be jokiu uzuominu i normalias mmm.
ryt-poryt atvaziuos mano jau jautrieji testai, tai pagaliau paaiskes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 24 rugpjūčio 2011 - 21:57
QUOTE(Meredita @ 2011 08 24, 10:05)
Labas rytas mergaites, stai ir rezultatas  wub.gif
user posted image

Siunciu ir jums si virusiuka  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif

sveikinimai!!!!!!! griebiu si grazu virusiuka bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės, jungsiuosi ir aš į Jūsųs gretas... vakar išskrido gandrai, o aš labai tikiuosi, kad pavasarį jei grįš su lauknešėliais savo snapuose visoms laukainčioms ir besitikinčioms mamytėms. Pagaliau atėjo laiaks, kai mes su MB nutarėm tuos gandrus kalbinti biggrin.gif kadangi dar tik startavom, tai apie rezultatus labai anksti kalbėti, bet.. norėčiau, kad pavyktų iš pirmo karto, tik įdomu, ar kuriai nors taip buvo ir ar taip iš viso būna? 4u.gif
Atsakyti
Būt tai tikrai būna, skaitinėjau kažkada temutę- kuris ciklas buvo sėkmingas.. nustebau net, kiek daug mergaičių greitai žirniukus pagavo... Bet gal tik jos dauguma rašė biggrin.gif Žodžiu, tikrai įmanoma, bet geriau nesitikėti ( nors linkiu iš visos širdies) 4u.gif
Atsakyti
Ačiūsmile.gif Bndysim ir žiūrėsim kaip čia bus, tikiuosi, kad bus:)
Atsakyti
user posted image

Stai mano testukas mergaites ar gali but kad matau dvi juosteles.bet viena tokia neryski g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nicelady: 25 rugpjūčio 2011 - 08:06
nu aš matau irgi dvi juosteles, tik ta antra tokia pablukus.. gal per naksti padarei? g.gif
Atsakyti
paskutines mm buvo liepos 19d o testuka vakar dariaus
pasakiau vyrui ir abu bijom per anksti per daug dziaugtis, uzsirasiau pas gydytoja rugsejo 9 bet tiek ilgai laukt dar.tai ir noriu pasitart su jumis ka jus manot nes norisi ir tiket ir bijau per daug isisvajot
Atsakyti
QUOTE(LunRi @ 2011 08 25, 08:12)
Labas rytas,
As kadangi maitinu,tai ragavau nealkoholinio vynciaus smile.gif Pirkau is norfos viena (nors ten tik vienos rusies ir buvo), tai kvapelis toks nelabai koks, skonis irgi nieko ispudingo. Toks panasus kazkiek i tikra vyna. O ir kaloriju nedaug turi ( tik 12 man atrodo 100,o paprastas 18 berods). Yra baltas ir raudonas.Kaina prieinama-13 ar tai 12 lt. Siaip drauge sake,kad Torres nealkoholinis visai skanus smile.gif

aš labai tikiuosi, akd čia dvi juostelės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2011 08 25, 08:23)
Labas rytas mergaitės, jungsiuosi ir aš į Jūsųs gretas... vakar išskrido gandrai, o aš labai tikiuosi, kad pavasarį jei grįš su lauknešėliais savo snapuose visoms laukainčioms ir besitikinčioms mamytėms. Pagaliau atėjo laiaks, kai mes su MB nutarėm tuos gandrus kalbinti biggrin.gif  kadangi dar tik startavom, tai apie rezultatus labai anksti kalbėti, bet.. norėčiau, kad pavyktų iš pirmo karto, tik įdomu, ar kuriai nors taip buvo ir ar taip iš viso būna? 4u.gif

nu jei mano testukas nemeluos tai busim pagave gandra per viena menesiuka.nes birzelyje isemiau spirale ,liepos 19 mm aplanke mane o rugpjuti jau veluoja ir testukas kazka rodo
Atsakyti