Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (11 tema)

QUOTE(gintaryte... @ 2011 08 25, 15:32)
aš tai su MB darysim ND nuo šnd iki šeštadienio, nes derlingos dienos  lotuliukas.gif  thumbup.gif  o tada dar reiks palaukt iki rugsėjo vidurio, kad galėčiau gadint NT ax.gif  tai dar negreit sužinosiu  schmoll.gif

Vaisingų ND thumbup.gif

QUOTE(chiole @ 2011 08 25, 16:17)
ir aš jau bandysiu kitą, bus likus diena iki mmm  ax.gif

lauksim rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.taigi siandien uzlekiau i poliklinika paklaust gal kartais anksciau galetu priimt mane gydytoja tai paklause kokiu reikalu tai sako eik sysiok ir tuoj suzinosi.Taigi man mergaites pasake kad testukas teigiamas esu nestuke.gif . siunciu jum irgi si vyrusiuka
Atsakyti
QUOTE(nicelady @ 2011 08 25, 20:57)
Sveikos mergaites.taigi siandien uzlekiau i poliklinika paklaust gal kartais anksciau galetu priimt mane gydytoja tai paklause kokiu reikalu tai sako eik sysiok ir tuoj suzinosi.Taigi man mergaites pasake kad testukas teigiamas esu  nestuke.gif . siunciu jum irgi si vyrusiuka

Niu gi sveikinimai wub.gif smile.gif Ir priimam visus gerus virusus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nicelady @ 2011 08 25, 19:57)
Sveikos mergaites.taigi siandien uzlekiau i poliklinika paklaust gal kartais anksciau galetu priimt mane gydytoja tai paklause kokiu reikalu tai sako eik sysiok ir tuoj suzinosi.Taigi man mergaites pasake kad testukas teigiamas esu  nestuke.gif . siunciu jum irgi si vyrusiuka

Sveikinimai 4u.gif O kokie pirmieji nestuke.gif požymiai buvo? blink.gif smile.gif
Atsakyti
istikruju tai pirmiausia kad nesulaukiau mm. ir kelius rytus toks sleikstulys buvo.bet daugiau nieko kolkas.sunku vis dar patiket,dar karteli pasidariau testuka namie nes turejau dar viena nu ir jis rodo II ir jau ryskesne juostele nei vakar buvo
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nicelady @ 2011 08 25, 19:57)

sveikinimai 4u.gif wub.gif Gaudau virusiuką ax.gif
Lengvo nešiojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nicelady @ 2011 08 25, 20:57)

ir as gaudau ax.gif
sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta.r @ 2011 08 23, 09:17)
sveika,
lauk lauk  mirksiukas.gif  ir as laukiu  mirksiukas.gif  tik mano beda tame kad ne nzn kada gadinti testa  doh.gif  nes mmm nereguliarios baisiai doh.gif

Labas,

na kaip tau? Ar dareisi NT?
Atsakyti
QUOTE(Sviesiaplauke27 @ 2011 08 23, 12:43)
Labukas  4u.gif ,
vis tik paskaitineju, bet ir labai laukiu, kad kazkur apie 27 diena neateitu mm...
Paskutines mm buvo 07-29, labai tikiuosi, kad sikart pavyks ir bus II  smile.gif
Nedaug liko laukti, nepilna savaitele  4u.gif

--------------------------------------------------------------
Na ka, testuka siandien dariausi, bet nieko dar nerodo... schmoll.gif
Vakar visa diena atrode, kad jau tuoj tuoj pramus ir bus mm, skaudejo pilvo apacia ir nugaros, silpna buvo.
Taciau siandien jau jokiu pozymiu kaip ir nejauciu. Pas mane visada reguliarios buvo. Bandau jau 4 men. pastoti, tai vis tikiuos kad sis jau sekmingas bus.
Pagal paskaiciavimus ovuliacija kazkur buvo 08-12. Bandysiu vel testuka po keliu dienu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesiaplauke27 @ 2011 08 26, 16:31)
Pagal paskaiciavimus ovuliacija kazkur buvo 08-12. Bandysiu vel testuka po keliu dienu... 4u.gif

o kaip skaičiavai? pati nejautei? būtų daug aiškiau tada smile.gif Tikėkimės, kad dar nerodo ir kitą kart pamatysi II bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Sveikinimai visoms jau sulaukusioms II ir sėkmės planuojančioms 4u.gif
Aš irgi labai tikiuosi išvysti II ax.gif Ir tikiuosi, kad nesulauksiu mm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2011 08 27, 12:51)
Labukas 4u.gif
Sveikinimai visoms jau sulaukusioms II ir sėkmės planuojančioms 4u.gif
Aš irgi labai tikiuosi išvysti II ax.gif Ir tikiuosi, kad nesulauksiu mm biggrin.gif

labas smile.gif o kada nelaukiamos mmm? ax.gif ar kokius nestuke.gif požymius jauti?
Atsakyti