Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (11 tema)

QUOTE(evaluna @ 2011 08 27, 21:49)
rugsėjo 1, jaučiuosi kaip pirmokė  lotuliukas.gif

Man tik rugsėjo 7d mmm turėtų pasirodyti, bet kadangi O pasiankstino, tai ir ta data persikelia... Rugsėjo 1-mą man bus 10 DPO ax.gif turbūt kokią 2 d. jau mėginsiu NT daryti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlink: 27 rugpjūčio 2011 - 20:57
QUOTE(medlink @ 2011 08 27, 21:56)
Man tik rugsėjo 7d mmm turėtų pasirodyti, bet kadangi O pasiankstino, tai ir ta data persikelia... Rugsėjo 1-mą man bus 10 DPO  ax.gif  turbūt kokią 2 d. jau mėginsiu NT daryti  4u.gif

Na aš iš tikrųjų bijau darytis, kad ir labai knieti, bet turbūt palauksiu ketvirtadienio ax.gif
tai daug maž panašiu laiku nekantrausim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evaluna @ 2011 08 27, 21:59)
Na aš iš tikrųjų bijau darytis, kad ir labai knieti, bet turbūt palauksiu ketvirtadienio  ax.gif
tai daug maž panašiu laiku nekantrausim  ax.gif

gal dviese bus lengviau išlaukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2011 08 27, 22:11)
gal dviese bus lengviau išlaukti  ax.gif

tikiuosi ax.gif aš pasislėpiau NT jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evaluna @ 2011 08 27, 22:23)
tikiuosi  ax.gif aš pasislėpiau NT jau  biggrin.gif

aš irgi jau turiu pasidėjusi ir laukiu tinkamo momento ax.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau paklausti tokio dalyko. Ar kas turejot spirale ir pastojot. As su spirale, mm nera tai pagal jas negaliu nustati nestumo. Kelinta diena pykina, galvos svaigimas, sunkumas pilvo apacioje. Siandien dariaus nt bet ne is ryto, rode neigiama. Bet jausmas sako kad kazkas netas. Nors du vaikus turiu, bet.. As su antru vaiku irgi pasidariau nt tai rode antra neryskia juostele kaip maciau, pas viena mamyte. Ar gali but kad as blogai padariau kad nt padariau ne is pacio ryto.
Tikriausiai teks palaukti dar keliu dienu. Cia tikrai butu netyciukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2011 08 27, 15:00)

Mergaites, sukuriau geguzinuku tema, tai lauksiu jusu prisijungiant  mirksiukas.gif

Oi kaip as noreciau prisijungti, prie geguzinuku smile.gif Bet kad mum vis kazkokios istorijos, nesisaugojam jau kuri laika, tai su pienlige kovojau, o dabar is vis nesuprasi is kur slapimo pusles uzdegimo pozymiai verysad.gif Antibiotikus kazkaip baisu gerti, o maza jei jau zirniuka pagavus busiu, o tie paprasti vaistai jauciu neka pades doh.gif Tai va geriu visokias arbatas, ryt eisiu i poliklinika doh.gif Liudna, kad vis nepavyksta normaliai atsipalaiduoti ir laukti mazo stebuklelio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2011 08 28, 19:02)
Oi kaip as noreciau prisijungti, prie geguzinuku  smile.gif  Bet kad mum vis kazkokios istorijos, nesisaugojam jau kuri laika, tai su pienlige kovojau, o dabar is vis nesuprasi is kur slapimo pusles uzdegimo pozymiai  verysad.gif  Antibiotikus kazkaip baisu gerti, o maza jei jau zirniuka pagavus busiu, o tie paprasti vaistai jauciu neka pades  doh.gif  Tai va geriu visokias arbatas, ryt eisiu i poliklinika  doh.gif Liudna, kad vis nepavyksta normaliai atsipalaiduoti ir laukti mazo stebuklelio  unsure.gif

O kada tau buvo O? jei jau reiks gerti antibiotikus, tai iškart sakyk, jog galėjai pastoti ir gal kraujo tyrimą HCG pasidaryk, kad būtų ramiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tylakalbe @ 2011 08 28, 14:17)
Sveikos, noreciau paklausti tokio dalyko.

Na čia kaip ir su KT pastojimo galimybė yra, bet maža... gal šiaip ciklas nušoko... ohmy.gif spiralę seniai turit?
Atsakyti
tau ovuliacija pavelavo, nelaiku ivyko, todel ir mmm veluoja. Nes mmm nepasirodymo diena turi buti II ant NT. O jeigu 18 DPO nerodo II - tai lauk nelabuju.
[/quote]

Sulaukiau siandien savo nelabuju cray.gif Rugseji teks gerokai pasistengti lotuliukas.gif sunku man apskaiciuoti, nes ciklas dabar kazkaip issireguliaves, tai 30, tai 33, tai 40 dienu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitte: 28 rugpjūčio 2011 - 18:40
QUOTE(medlink @ 2011 08 28, 20:34)
O kada tau buvo O? jei jau reiks gerti antibiotikus, tai iškart sakyk, jog galėjai pastoti ir gal kraujo tyrimą HCG pasidaryk, kad būtų ramiau  4u.gif
Papildyta:

Na čia kaip ir su KT pastojimo galimybė yra, bet maža... gal šiaip ciklas nušoko...  ohmy.gif spiralę seniai turit?

tURIU 2,5METU, Pas mane jokio ciklo nera, kada nori tada teplioja. O teplioja tik kas kokius 3men. O toks jausmas pirmas kartas per tuos metus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tylakalbe: 28 rugpjūčio 2011 - 19:01
QUOTE(tylakalbe @ 2011 08 28, 19:58)
tURIU 2,5METU, Pas mane jokio ciklo nera, kada nori tada teplioja. O teplioja tik kas kokius 3men. O toks jausmas pirmas kartas per tuos metus

Na tikrai sunku ką pakomentuoti šioj situacijoj... 4u.gif gal savo gydytojai pasiskambinkit ar tą patį HCG tyrimą pasidarykit... aišku ir NT po kelių dienų pakartoti jei niekas nepasikeis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2011 08 28, 21:15)
Na tikrai sunku ką pakomentuoti šioj situacijoj...  4u.gif  gal savo gydytojai pasiskambinkit ar tą patį HCG tyrimą pasidarykit... aišku ir NT po kelių dienų pakartoti jei niekas nepasikeis...  4u.gif

Taip reiks nt po keliu dieneliu reiks dar pasidaryti g.gif
Atsakyti