Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (11 tema)

QUOTE(Žvirblė @ 2011 08 29, 14:40)
Sveikos  4u.gif  26 ciklo diena... pasidariau ryte testą..jo, gal ir anksti, bet taaaip tikėjausi vos įžiūrimo vaiduokliuko.. žiūrėk kaip nori, pamatytum, nebent pati nupieštum....Prieš savaitę ir pykino truputi, ir kvapai erzino..o dabar nieko.. nei jokių požymių, nei vaiduoklių..

Kad 26 CD dar nieko nereiškia, gal O neseniai buvo wink.gif o tai reiškia, kad nieko ir nerodytų ax.gif
Atsakyti
Sveikos  4u.gif  26 ciklo diena... pasidariau ryte testą..jo, gal ir anksti, bet taaaip tikėjausi vos įžiūrimo vaiduokliuko.. žiūrėk kaip nori, pamatytum, nebent pati nupieštum....Prieš savaitę ir pykino truputi, ir kvapai erzino..o dabar nieko.. nei jokių požymių, nei vaiduoklių..

man irgi su tais vadinamais vaiduokliais nieko gero, nei pries sviesa, nei niekaip nesimato... Todel dabar baisiai bijau darytis NT, manau vis tiek pamatysiu tik I.... Siandien vis nuejus i tualeta galvoju, jog jau atejo mmm, bet ne nieko... na lauksiu dar rytojaus... Je tau kaip visas suprantu, kurioms velavo mmm....
Atsakyti

beto dar net per anksti pykinimams ir kvapu erzinimuisi....cia kaip ir pas visas psichologinis isikalbejimas....kiek man taip buvo...o kai jau dabar tikrai esu nestuke.gif visi malonumai pradejo islist nesulaukus mmm ir dar gerai savaitei praejus...aisku kazkiek kiekvienai buna skirtingai,bet daugmaz plius minus kelios dienos paklaida buna... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 08 29, 14:46)
man irgi su tais vadinamais vaiduokliais nieko gero, nei pries sviesa, nei niekaip nesimato... Todel dabar baisiai bijau darytis NT, manau vis tiek pamatysiu tik I.... Siandien vis nuejus i tualeta galvoju, jog jau atejo mmm, bet ne nieko... na lauksiu dar rytojaus... Je tau kaip visas suprantu, kurioms velavo mmm....

o tau kada mmm terminas?ar jau veluojasi?
MEDLINK kada tu NT darysies?
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 08 29, 14:50)
beto dar net per anksti pykinimams ir kvapu erzinimuisi....cia kaip ir pas visas psichologinis isikalbejimas....kiek man taip buvo...o kai jau dabar tikrai esu  nestuke.gif visi malonumai pradejo islist nesulaukus mmm ir dar gerai savaitei praejus...aisku kazkiek kiekvienai buna skirtingai,bet daugmaz plius minus kelios dienos paklaida buna...  bigsmile.gif
Papildyta:

o tau kada mmm terminas?ar jau veluojasi?

drinks_cheers.gif ir as taip manau, kad pozymiai dazniausia buna issigalvoti, pagrindinis pozymis ir svarbiausias teigiamas NT ir mmm nebuvimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 08 29, 14:51)
drinks_cheers.gif  ir as taip manau, kad pozymiai dazniausia buna issigalvoti, pagrindinis pozymis ir svarbiausias teigiamas NT ir mmm nebuvimas  biggrin.gif

Man turejo ateiti vakar mmm, visada ateina 28 ciklo diena, po pietu, bet nesulaukiau vakar ir siandien svaru... Bet kartais kokia diena suveluoja, tai jeigu neateis siandien ryt jau tikrai veluos... Dar vis laukime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajone_25: 29 rugpjūčio 2011 - 13:54
QUOTE(susiwelusi @ 2011 08 28, 20:28)
Sveika  4u.gif

Na ar sulaukei mmm? pas mane lygiai ta pati situacija, irgi 07 29 paskutines mmm buvo ir vis dar nesulaikiu mmm doh.gif  dariausi hcg, bet jauciu, kad per anksti g.gif  jau 3 dienas maudzia pilva lyg tuoj pramus ir nieko...  doh.gif

Deja, bet parėjo schmoll.gif ir dar tokiooos skausmingos, kad ojojoj schmoll.gif
25 d. pradėjo mausti strėnas, bet visa diena taip ir nepramuse. 26 dieną jokių požymių mm. Bet 27 d. tai prasidėjo, oi kaip skaudėjo strėnas ir pilvo apačią maudė, tačiau sirgau labai negausiai ir šiandien jau visai pabaiga. O atrodė, kad jau tikrai pavyko, o ir pykinimas pastoviai, skrandį iki šiol nuolat erzina, verksnė pasidariau. O pilvą ir dabar keistai maudžia, šoną lyg vis paduria.
Na ką, bandysime toliau 4u.gif
Jau bus penktas bandymas, gal šįkart pavyks 4u.gif
Kas dar nesulaukė mm, NUOŠIRDŽIAI linkiu ir nebesulaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 08 29, 14:50)

Šią savaitę jau bigsmile.gif gal penktadienį arba šeštadienį ax.gif

QUOTE(Sviesiaplauke27 @ 2011 08 29, 14:57)
Deja, bet parėjo  schmoll.gif ir

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2011 08 29, 15:01)
Šią savaitę jau  bigsmile.gif  gal penktadienį arba šeštadienį  ax.gif
4u.gif

O kada mmm diena? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirblė @ 2011 08 29, 13:40)

Bet mmm dar neatėjo tai nesinervink gal dar bus II 4u.gif bent jau linkiu, kad taip būtų friends.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 08 29, 15:02)
O kada mmm diena?  smile.gif

Šiaip mmm nusimato rugsėjo 7 dienai, bet O buvo gana anksti, tai pagal ją vėliausiai rugsėjo 5 dieną turėtų būti...
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2011 08 29, 14:15)
Šiaip mmm nusimato rugsėjo 7 dienai, bet O buvo gana anksti, tai pagal ją vėliausiai rugsėjo 5 dieną turėtų būti...

Medlink man nusimato rugsėjo 10, bet gali ir ankščiau, tai gal kartu gadinsim NT thumbup.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte... @ 2011 08 29, 15:24)
Medlink man nusimato rugsėjo 10, bet gali ir ankščiau, tai gal kartu gadinsim NT  thumbup.gif  thumb_yello.gif

aš planuoju jau ateinančiam savaitgaliui smile.gif Nebent kantrybė šarvus užsiaugins lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesiaplauke27 @ 2011 08 29, 14:57)
Deja, bet parėjo  schmoll.gif ir dar tokiooos skausmingos, kad ojojoj  schmoll.gif
25 d. pradėjo mausti strėnas, bet visa diena taip ir nepramuse. 26 dieną jokių požymių mm. Bet 27 d. tai prasidėjo, oi kaip skaudėjo strėnas ir pilvo apačią maudė, tačiau sirgau labai negausiai ir šiandien jau visai pabaiga. O atrodė, kad jau tikrai pavyko, o ir pykinimas pastoviai, skrandį iki šiol nuolat erzina, verksnė pasidariau. O pilvą ir dabar keistai maudžia, šoną lyg vis paduria.
Na ką, bandysime toliau  4u.gif
Jau bus penktas bandymas, gal šįkart pavyks  4u.gif
Kas dar nesulaukė mm, NUOŠIRDŽIAI linkiu ir nebesulaukti  4u.gif

4u.gif tikiuosi kita cikla pasiseks, o as nesulaukiau mmm, tai pagalvojau, kad reik sugadint paskutini nt blush2.gif ir ka gi, po 10 min ryskus vaiduokliukas doh.gif pasidaryt nulekiau vel hcg ir jei nebusiu nestuke.gif tai kita karta kol 2 men neveluos mmm, tol nesidarysiu nt, nes per si cikla koki 10 sugadinau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susiwelusi: 29 rugpjūčio 2011 - 14:33