Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvės

[quote=ssilva,2006 09 06, 07:50]
As tai turejau lateksine per pus su polisteriu.Kol nauja, tai galva sokinejo, kaip ant spyruokliu biggrin.gif ir gana greitai i "blyneli" pavirto

Aš turiu porą lateksinių. Tai ant vienos, kuri yra iš vientiso latekso gabalo, iš tikrųjų galva spyruokliuoja. O antrąją pirkau sūnui Jonavoje Lono firminėje parduotuvėje - ji yra iš latekso gabaliukų, be to pradaromas impilas ir galima pasidaryti tokio storio, kokio patogu. Tai tikrai labai thumbup.gif , nespyruokliuoja, nesusigumuluoja, ir kainavo tik 30Lt (o mes miegam ant plonų, tai iš jos man išėjo 2). Tiesa, Kaune jų neteko matyti, tik Jonavos firminėje.
Atsakyti
Grikiu lukstu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sporty @ 2006 10 20, 12:41)
Grikiu lukstu  thumbup.gif

o ar negirgzda jie blush2.gif kazkaip lyg ir gundyciaus pirkt, bet nesiryztu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 10 16, 20:31)
O gal kas nors galite parašyti atsiliepimų apie Merkio pūkines ar plunksnines pagalves. Ar verta pirkti? Nes mes savo visas išvalėme valykloje, tai dabar neįmanoma ant jų miegoti... Kietos labai...

pas mum merkio plunksninės pagalvės thumbup.gif labai nomalios ,minkštos .Tik vyras norėtų kad būtų didesnė jo pagalvė ,na tokia tipo sunkesnė-kaip senovėj seneliai ant tokių gulėdavo .Tai dabar suku galvą ,kur tokią rast g.gif nes pirkom pačią sunkiausią sveriančią tik 1 kg .Ir klausiau Yske pardavėjų -sakė sunkesnių nebūna.
Tai kiba dvi jam susidėt ?
Atsakyti
as miegu ant grikiu lukstu pagalveles jau puse metu, visai neblogai smile.gif
Atsakyti
pirkome is mes Merkio pagalveles, bet galva tai ju tikrai spyruokliuoja, vos puse nakties istempiau. Beto, kadangi megstu miegoti labai zemai, galiu ir visai be pagalves miegoti, tai suku galva ka dabar su ja daryti, Vyrui gerai, o as isemiau visa vidu ir, atsiprasiusi senosios mazyles, ja ten idejau blush2.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau "Tempur millenium" virš 200 lt sumokejau, tai forma nesikeičia latekso, kaklui patogu, tik pažiūrėjau kad Top šope tokia apie 80 lt ir viršugalvyje aukštesnė, patogiau gal dar būtų ir pigiau.
Papildyta:
O vaikišką lrnkiška pagalvę iš Akropolio "Čipolino" išskalbiau 60 laipsn. temp. iš susisuko visa, tai po to pamačiau, kad ant įpakavimo maišelio 60 laipsn. temper. parašyta, o jau ant pačios pagalvės 40 laipsn. temper. skalbimas, vat ir tikėk viršutinėm etiketėm po to...
Atsakyti
nu ir man reikia pagalbos perkant pagalvę, nes mano labai silpnas kaklas, pusmetį atsikeliu susuktu doh.gif sintetinės tai nesąmonė, pūkinės nieko, dabar turiu tokią, man vis vien gal anatominės kokios reiktų g.gif
prie grikių tai jaučiu nepriprasiu schmoll.gif
QUOTE(tigrik @ 2006 10 12, 14:29)
Neseniai nusipirkom pagalviu is gariunu- pukines, bet parsivezem ir negalim miegot ant ju- kvapelis koks, vis vedinu, bet be jokio rezultato. Is karto ten nieko neuzuosi- supakuotos i celofana schmoll.gif

mes iš JYSK pirkom-tas pats kvapelis schmoll.gif kaip nervina cool.gif
QUOTE(Zoran @ 2006 10 12, 17:25)
Geraiusios pagalvės visgi Tempūro bus nuo 240 iki 450 Lt, irgi anatominės, nors turi fainų ir paprastų.

QUOTE(saulyte525 @ 2006 12 09, 07:40)
Aš nusipirkau "Tempur millenium" virš 200 lt sumokejau, tai forma nesikeičia latekso, kaklui patogu, tik pažiūrėjau kad Top šope tokia apie 80 lt ir viršugalvyje aukštesnė, patogiau gal dar būtų ir pigiau.

mamytės atsiliepkit kas dar Tempuro turi, jau vyro užsiprašiau Kalėdoms, bet bijau prašaut-vis ne 10 lt. o Top šopas-kas čia per parduotuvė? g.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 14 gruodžio 2006 - 14:17
QUOTE(ypata @ 2006 10 17, 14:02)
Aš turiu porą lateksinių. Tai ant vienos, kuri yra iš vientiso latekso gabalo, iš  tikrųjų galva spyruokliuoja. O antrąją pirkau sūnui Jonavoje Lono firminėje parduotuvėje - ji yra iš latekso gabaliukų, be to pradaromas impilas ir galima pasidaryti tokio storio, kokio patogu. Tai tikrai labai thumbup.gif , nespyruokliuoja, nesusigumuluoja, ir kainavo tik 30Lt (o mes miegam ant plonų, tai iš jos man išėjo 2). Tiesa, Kaune jų neteko matyti, tik Jonavos firminėje.

Jei kalbi apie tą kur tokie kaip burbuliukai viduj, tai nenorėčiau sutikti, kad tai yra lateksinė. Tai greičiausiai tokie kaip sintepono (bet ji dar kažkaip kitaip vadina) burbuliukai.
Nes kiek teko domėtis, tai lateksinės būna tik iš vientiso latekso, niekas jo nekarpo į mažus skutelius.
Ir kainuoja lateksinė daugiau kaip 100 Lt.
Merkuritoj žinoma kainuoja ir gerai virš 200 Lt, bet jei pasižiūrėsite parduotuvėse "Flokati", tai nusipirksite lygiai tokia pat kaip "Merkuritos", tik dvigubai pigiau.

Turiu lateksine daugiau kaip pusę metų. Ir nei susigulėjo, nei susiplojo, nei paplonėjo, žodžiu thumbup.gif pagalvė.
Papildyta:
QUOTE(rupestelis @ 2006 12 14, 16:13)
o Top šopas-kas čia per parduotuvė? g.gif
ačiū 4u.gif

Top šopas, tai čia akip suprantu turėtų būti tokia panaši parduotuvė, kaip teleparduotuvė (na bent jau prekes panasios), ir jei neklystu ji yra "MEGA" prekybos centre.
Atsakyti
turiu Merkio sinteponine-liuks, kaip gera miegoti, o kad susiguli, tai kol kas -o dar tik menuo viskas ok
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2006 12 15, 20:30)
turiu Merkio sinteponine-liuks, kaip gera miegoti, o kad susiguli, tai kol kas -o dar tik menuo viskas ok

Na kolkas dar ir neturejo susiguleti, bet po kazkiek laiko ji gali pasiploti, tikrai nenoriu sakyti, kad ji susiplos, kaip tos po 10 ar po 15 Lt pagalves, bet jei sinteponas istisinis, o ne rutuliukais, tai jis bet kokiu atveju kazkiek sukrenta.
Atsakyti
sveikutes, tai va, buvau as cia pas gydytoja ir jis man pripaise alergija, nu ir liepe kaip pirma vaista pakeisti pagalve. bet man keista, kad jis pasiule porolonine. nu nesu as apie tokia girdejus g.gif . gal kas yra su tuo susidures? g.gif gal kas taip pat yra alergiskas ir gali patart kokia pagalve geriau ir aisku patogiau? g.gif mano manymu ant porolono labai turetu but nepraktiska miegot, nes oras tai nevaiksto ir labai turbut prakaituoja galva g.gif .nu nzn? g.gif
Atsakyti