Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvės

QUOTE(kobinskis @ 2006 12 18, 13:17)
mano manymu ant porolono labai turetu but nepraktiska miegot, nes oras tai nevaiksto ir labai turbut prakaituoja galva g.gif .nu nzn? g.gif

kaip mano šefas sako 'nu tu įsivaizduok jei net erkutės ten negyvena, tai kokios ten sąlygos" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (erkutės ir sukelia alergiją).
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 12 14, 23:11)
Jei kalbi apie tą kur tokie kaip burbuliukai viduj, tai nenorėčiau sutikti, kad tai yra lateksinė. Tai greičiausiai tokie kaip sintepono (bet ji dar kažkaip kitaip vadina) burbuliukai.
Nes kiek teko domėtis, tai lateksinės būna tik iš vientiso latekso, niekas jo nekarpo į mažus skutelius.
Ir kainuoja lateksinė daugiau kaip 100 Lt.

Yra yra, prekiauja Lonas. Viduje latekso gabaliukai - specialiai nekarpo, o, tsakant, gamyba be atliekų smile.gif Todėl ir kainuoja 30Lt, o ne 100.
Atsakyti
cool.gif Gal kas žino kuo skiriasi TEMPUR ir DORMEO pagalvės? Kaina tai tikrai skiriasi, o funkcijos ar privalumai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilva @ 2006 12 29, 19:35)
Yra yra, prekiauja Lonas. Viduje latekso gabaliukai - specialiai nekarpo, o, tsakant, gamyba be atliekų smile.gif Todėl ir kainuoja 30Lt, o ne 100.

Gal konkrečiai galit parašyti, kur yra, man geriau Kaune ar arti jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daimen @ 2007 01 20, 00:02)
cool.gif  Gal kas žino kuo skiriasi TEMPUR ir DORMEO pagalvės? Kaina tai tikrai skiriasi, o funkcijos ar privalumai?  g.gif

vat vat man irgi įdomu, nes dormeo gaunasi pigiau g.gif
gal kas turi dormeo, pasidalinkit patirtim please 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi su ta pačia dilema - tempur ar dormeo? Drauge jau gal pora metų naudoja Tempur pagalves (viena iš jų - pagalvė nėščioms) ir čiužinį. Sakė, kad labai patenkinta. Iš pat pradžių reikia šiek tiek laiko priprasti, kadangi pagalvė nuo šilumos suminkštėja ir išsiformuoja pagal galvą, o veliau verčiantis ir pataikius ant negulėtos vietos, būna kiek kietoka.
Dar vienas tos pagalvės minusas, tai kad ji "nemėgsta" drėgmės ir net nuo prakaito gali šiek tiek pasidevėti (išsigulėti), todėl tik pradėjus naudoti verta apvilkt į neperšlampantį užvalkalą.
Beje, Tempur produkcijai duodama 3 metų garantija.
Atsakyti
QUOTE(Rudeninė @ 2007 01 22, 14:07)
Dar vienas tos pagalvės minusas, tai kad ji "nemėgsta" drėgmės ir net nuo prakaito gali šiek tiek pasidevėti (išsigulėti), todėl tik pradėjus naudoti verta apvilkt į neperšlampantį užvalkalą.

turi omeny kokį nors plastmasinį užvalkalą?
Atsakyti
Yra tokia patalinė, kuri iš vienos pusės atodo kaip paprasta patalinė, o kita pusė padengta poliuretanu, kuris nepraleidžai vandens, neleidžia veistis dulkių ekėms ir atseit yra natūralus ir ekologiškas. Bent jau aš manau, kad pvz. pagalvei nupirkus tokį užvalkalą, kaip apsaugą, o ant viršau naudoti įprastą patalinę.
Atsakyti
QUOTE(Rudeninė @ 2007 01 22, 19:46)
Yra tokia patalinė, kuri iš vienos pusės atodo kaip paprasta patalinė, o kita pusė padengta poliuretanu, kuris nepraleidžai vandens, neleidžia veistis dulkių ekėms ir atseit yra natūralus ir ekologiškas. Bent jau aš manau, kad pvz. pagalvei nupirkus tokį užvalkalą, kaip apsaugą, o ant viršau naudoti įprastą patalinę.

Ir aš girdėjau apie ją ax.gif . O kur tokios patalynės būtų galima nusipirkti? g.gif Mano vaikas alergiškas.
Atsakyti
Tokios vaikiškos patalinės galima įsigyti kiekvienoje vaikiškų prekių pradėje, kuri prekiauja pataline. Aš pirkau Kotrynoje, bet mačiau ir Čipoline.
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie LONO lateksines? Noriu pirkti nežinau kuria, visokių ten yr jų unsure.gif . Miegojau ant Antistress, kol mažė neokupavo smile.gif , tai dabar kiekvieną rytą keliuosi su skaudančia galva nuo tų pūkinių senų blink.gif
Atsakyti
nemėgstu tų ''liūliuojančių'' pagalvių schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti