kažin ar poliesterio rutulinis pkuoštas esntis pagalvėse visose vienodas, ar dar kokių skitumų yra?

galiu tik dar kart pasakyti, kad grikių lukštų pagalvės

QUOTE(Kristiniux @ 2007 05 18, 23:33)
o kvapas? pauosčiau parduotuvėj, man nepatiko

QUOTE(MELDA @ 2007 05 19, 20:40)

QUOTE(katiliukas @ 2007 02 09, 12:47)
nu kaip ten nupasakota tikrai nesireičia, tik minimaliai, ji tokia standi sakyčiau, tikrai nesubliukšta padėjus galvą, o dėl tos pagalvės formos tai galvai tikrai patogiau, bent jau mano galvai 

As irgi nusipirkau tik Dormeo ir mokejau 150 uz dvi pagalves.
Vienoje puseje aukstis 7 cm kitoje 10 cm ant kurios puses patogiau ant tos ir miegi. As manau normalios pagalves.
pagalvės gerai
tik va susidūriau su tokia problemele
mano mažius, pradejo prakaituoti, nz gal netinkama pagalvę išrinkau jam, pirkau parduotuveje, paaiškino kad čia vaikiška, apsiūta ir panašiai, bet galva vaiko šlaput šlaputėlė
tad nz kokia išrinkti jam

o gal zinote kaip merkio gaminiai ar patikimi?nes rosiuosi tokius pirkti, tai net nebezinau

Su vyru renkamės pagalves, prisiskaičiau, kad čia daug kas giria grikių lukštų pagalves ir "Lono" pardavinėjamas pagalves.
O gal kas yra ir tą ir tą išbandęs ir gali palygint?
Šiaip abu su vyru renkamės žemas pagalves, prieš tai miegojom ant "Merkio" pagalvių (išorė iš vilnos, viduj sintiponinis užpildas, kurį mes iki minimumo sumažinom).
Dukrytei kai pirkau vilnonę antklodę tai kartu į komplektą įėjo ir vilnonė pagalvė su vilnos granulių užpildu.
Pūkinės man jau iš vis nebepatogios.
Tempur po 300 Lt/vnt - per brangios.
Dormeo - jau nei nežinau ką ir galvot apie jas, nes TV Shopo prekė.
(Tiesa, dar buvau išbandžius paroloninę ortopedinės formos pagalvę iš Jysk'o -
)
Esu gilioj nežinomybėj
Gal kas ką gero patars?
Šiaip abu su vyru renkamės žemas pagalves, prieš tai miegojom ant "Merkio" pagalvių (išorė iš vilnos, viduj sintiponinis užpildas, kurį mes iki minimumo sumažinom).
Dukrytei kai pirkau vilnonę antklodę tai kartu į komplektą įėjo ir vilnonė pagalvė su vilnos granulių užpildu.

Esu gilioj nežinomybėj

QUOTE(Lolute @ 2007 06 28, 00:52)
Su vyru renkamės pagalves, prisiskaičiau, kad čia daug kas giria grikių lukštų pagalves ir "Lono" pardavinėjamas pagalves.
)
Esu gilioj nežinomybėj
Gal kas ką gero patars?

Esu gilioj nežinomybėj

Kiek aš bandžiau, tai man grikių lukštų pats tas

Na dabar tai visai susipajniojau.
Man labai reikia pagalvės, nes ant savo (pukinės) neišsimiegu gerai, galvą skauda ir sprandą.
Net negalvojau, kad Tempur tokios brangios.
Gaila, kad jų puslapyje kainos nepaskalbtos, nes jau ruošiausi važiuoti.
Na norėčiau ant pagalvių išleisti ne daugiau 300 Lt, o Tempur tiek viena kainuoja.
Labai noriu ortopėdinės pagalvės, bandžiau pas draugę, na labai faina.
Ant grikių lukštų negalėsiu miegoti, nes jautri kvapams esu.

Man labai reikia pagalvės, nes ant savo (pukinės) neišsimiegu gerai, galvą skauda ir sprandą.
Net negalvojau, kad Tempur tokios brangios.

Na norėčiau ant pagalvių išleisti ne daugiau 300 Lt, o Tempur tiek viena kainuoja.
Labai noriu ortopėdinės pagalvės, bandžiau pas draugę, na labai faina.
Ant grikių lukštų negalėsiu miegoti, nes jautri kvapams esu.

Man reikėtų vaikiukui sintetinės pagalvės.Nežinau kokią geriausiai rinktis
Gal patartumėt, gerai būtų Kauno mieste