Įkraunama...
Įkraunama...

Padėvėtų rūbų parduotuvės

QUOTE(asta_ged @ 2007 01 14, 23:10)
sveikos mamos 4u.gif
noriu paklausinėt jūsų apie dėvėtų rūbų parduotuves...jose kūdikių rūbeliai pigesni...tačiau gal galėtumėte čia surašyti kur kokiose lankotės...noriu rast rūbelių nenutrintų savo 7 mėn kleckui smile.gif
ačių už pagalbą 4u.gif

jau buvo kelios temos apie devėtų drabužių parduotuves ir mamos ten rašo, kur kas geriau, pgiau ir t.t. Pabandyk per paiešką pažiūrėt, tikrai turėtum rasti.

O tiesą sakant eini per visas parduotuves ir ieškai. Čia manau priklauso, kokių prekių užveža.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 01 15, 14:17)
jau buvo kelios temos apie devėtų drabužių parduotuves ir mamos ten rašo, kur kas geriau, pgiau ir t.t. Pabandyk per paiešką pažiūrėt, tikrai turėtum rasti.

O tiesą sakant eini per visas parduotuves ir ieškai. Čia manau priklauso, kokių prekių užveža.

nu ne...neturiu laiko ieškot...jei žinočiau kuri geriau...bėgčiau...sutau[pyčiau laiko....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_ged @ 2007 01 23, 15:40)
nu ne...neturiu laiko ieškot...jei žinočiau kuri geriau...bėgčiau...sutau[pyčiau laiko....smile.gif

oi, šitaip nebūna. Žiūrėk vieną dieną ten pilna gerų drabužių, o kitą išvis nieko gero nėra schmoll.gif
Atsakyti
as perku "Humanoj" ir "Pasaulio drabuziai", ten beveik visi rubai nauji, o apie kokybe tai ir kalbos nera, geresne negu parduotuvese. nesenai nusipirkau kombinzona silta uz 25 lt, parduotuveje maciau panasu 150 lt! O kad reikia ieskot tai tikrai, reikia zinot kada nauja siunta ateis (galima pas pardavejas paklaust), kiek zinau "Humanoj" kas 5 sav. buna, ir ta pacia diena geriau eiti.
Atsakyti
O kurioj vietoje yra sios dvi parduotuves?
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2007 01 30, 11:07)
O kurioj vietoje yra sios dvi parduotuves?

"humanu" yra mieste nemazai: Antakalnije, Savanoriu gale, par. "IKI MInskas" Zirmunuose, Kalvariju prie "Baldu rojaus"
"Pasaulio drabuziai" - Antakalnije, prie Klinikos netoli; Jeruzalej, prie "Rimi"; Zalgirio "Maximoj", Savanoriu, prie pat "Gerosios Vilties" sustojimo
Visu tai nezinau, vaziodama po miesta tesiog atkreipk demesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2006: 31 sausio 2007 - 11:43
QUOTE(asta_ged @ 2007 01 23, 17:40)

oi širdele, ieškodama padėvėtuose, tai tik pinigų gali sutaupyti, bet ne laiko umn.gif Viskas PARUOŠTAI sudėta tik naujų drabužių pardėse. Man tai anyta vis paieško. Nu bet ji ir randa blink.gif Man taip niekad nesiseka lotuliukas.gif
Tiesa, ji ieško prie Zepelino klubo, lygtai...
Atsakyti
Nieko ten tose humanose nerandu,visai maziem tai dar yra,bet va didesniem schmoll.gif Ir siaip kabo trys rubeliai kokie,jokio pasirinkimo...Geriausia tai yra i koki miesteli nuvaryti,va ten tai skudurynai buna,vaikisku drabuziu tai nors vezimu vesk ir kainos ju 1-0,50lt,kalbu apie tokius kur po atviru dangumi yra tokios palapines ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2007 02 03, 12:44)
oi širdele, ieškodama padėvėtuose, tai tik pinigų gali sutaupyti, bet ne laiko  umn.gif Viskas PARUOŠTAI sudėta tik naujų drabužių pardėse. Man tai anyta vis paieško. Nu bet ji ir randa blink.gif Man taip niekad nesiseka lotuliukas.gif
Tiesa, ji ieško prie Zepelino klubo, lygtai...

Yra geras skudurynas Dalmeta prie Zepelinus klubo thumbup.gif
Atsakyti
as tai neperku. nes esu pritaringa.
Atsakyti
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 09, 18:46)
as tai neperku. nes esu pritaringa.

dėl ko prietringa Yra kažkokie prietarai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 03 11, 11:34)
dėl ko prietringa Yra kažkokie prietarai?  g.gif

turbūt vis ta "bloga aura" doh.gif
Atsakyti